Hep cok merak ediyorum, rahatladıktan sonra hassaslık sebebiyle dokunamıyoruz peki sekstede öyle mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel ilişki den daha yeni tanışıyorsun..
Bil ki kızlar kadınlar seksten erkeklerden daha güçlüsünüz şunu bil
Her halde yazdığına göre seks hayatını yeni kavuşyorsun
Genelde kadınlarda mastürbasyon ile çoklu de yapabilr, ilk klitoral orgazmını yaşadın.. kutlarim seni
Vajina orgazmı nasıl olduğu sana söyleyemem, anca yaşanmış kadınlar ile nasıl olduğu söylerler
Bence seksten klitoris daha zevkli çünkü devamlı sevişme oluyor ya..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla bu sorunun cevabı yok. Kişiden kişiye değişiyor. Kimi hatun seks esnasında boşalmak için eliyle klitorisini okşuyordu (Küfreder gibi) ancak öyle geliyordu, kimi hatun da seks de kendiliğinden arka arkaya üç kez gelip bayılıyordu 45 dakika bilinci kapalı yatıyordu. Ama hassaslaştığı doğru. Ben hatta partner boşaldıktan sonra klitorisini emiyordum çılgınlar gibi sarsılıp titremeye başlıyordu.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
41Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBirinde klitoral orgazm mümkün diğerinde vajinal
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Birinde kendi kendini tatmin ediyorsun birindede hoslandığın istediğin adamla tenleriniz birbirinize deyerek gerçekten hissederek orgazm oluyosun yani elin seni tam olarak tatmin etsede bir oral sexin ve bir penisin vajinaya girmesinin yerini tutmaz sevisirken öpusmek bile haz verir sana dokunması ama masturbasyonda odak noktan sadece vajina ayrica seks esnasinda partnerinin aldığı zevki gormek bile ayrı bir haz verir.
00 Yorumla
+1 yılmastermasyon kendini tatmin ediyorsun kendi kendini uyarıyorsun seks de başkası seni uyarıyor ve heyecan adrenalin salgılıyorsun içine girince de yumuşuyorsun güzel bir şey
32 Yorumla- +1 yıl
Tecrübe konuştu :)
- +1 yıl
👏👏👏
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks iki kisinin bir araya gelerek ayni tutku ve sehvetle sevismesi sonucu olan cinsel birliktelige denir masturbasyonda bu seksi bu sehveti yasayamayan insanlarin mecbur kalip seyiyle seks yasamak zirunda kalmasina denir... Şu an mastürbasyon olayini yasiyorum ustelik evliyim buda demek oluyor ki esim sekssi sevmiyor ben ise yanliz kalip masturbasyona yoneliyorum olum cok kotu bir sey lan kendime aciykru.
00 Yorumla
+1 yılİkisindeki fiziksel orgazm farklı uyarılan yerler farklı olduğu için bire bir bi hassaslık söz konusu değil.
00 Yorumlaiyi bir seks herşeydir mastürbasyon ile kıyaslama yapılmamalıdır ikisinin yeri farklı hayalini kurduğunu yaşıyorsun sonuçta
00 Yorumla
+1 yılSekste tam bosalirsin masturbadyonda rahatlarsin tam bosala bilirsinde o anki halina bagli ama rahatlarsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMasta klotaral organzm olursun sekste vajınal daha sevkli olur okşadığın ıcin fistığının tepesi hsas olur sektsye hassas olmaz kac kere yaprsan yap 🙂
00 Yorumla
+1 yılSekste zevkin en doruklarına çıkabilirsin pozisyonlar zengindir ama mastürbasyon belli bir zevk verir
00 YorumlaCevap veren mavi kimliklere sorar mısın onlarda mı hassaslaştığı için dokunamıyorlarmış? Ne zaman ameliyat olmuşlar? 😂
00 Yorumla
+1 yılseks te erkek... kız orgazm olurken... de devam eder... altında kız titrer kivranir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılMastürbasyon ya rahatlamak için uğraşıp rahatlarsın ama ilişkide uzadıkça birden fazla rahatlarsın
11 Yorumla
+1 yılOnu bunu geçte dudak ve gözlerine ne istiyon talibim
00 YorumlaSeksin verdiği o duygu daha farklı ve daha çok rahatlatıyor insanı
00 YorumlaMerhaba
Yaşamış olduğun ilişki içindeki zaman önemli00 Yorumlaikisi farklı ama sonuçta aynı şeyler tabiki seksden sonrada hassas oluyor iki kişi içinde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılMastürbasyon elle seç ise dille vücutun tümü ve öndeki kalkan aletle
00 Yorumla clitoral ve vajinal orgazmi ayni anda yasamak istiyosan kos sekse...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMastürbasyonu partnersizler yapar
Seksi partnerliler yapar
Seksin tadina bakan birisi masturbasyona dönmez kolay kolay00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılküçük fındık mastürbasyon klitoral zevktir
seks ise vajinal bir uyarma ikisi aynı olamaz
seks sonrası klitoris hassaslaşmaz00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirisi sofrada mukeffel bir yemek diğeri ayaküstü atıştırma 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYo aynı olmaz bunu sen yapmıyorsun başka biri yapıyor 😀
00 YorumlaHyr biraz bekleyip yine devam ediyoruz hemen girip yani öyle şeye doyulmaz ki yapmak daha başka sabaha kadar sürer
00 Yorumla
+1 yılEvet, sekste'de devam edilemediği durumlar oluyor bazen.
00 YorumlaAnlatılmaz yaşanır duygular bunlar ne desem boş ☺️
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. seks de aynı sey oluyor artık içinde istemiyorsun
00 YorumlaHareket etme diyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılKadında hemen hemen aynıdır.
00 Yorumla
+1 yılHazır çorba ile ev yapımı çorba aynı mı?
00 YorumlaBiri enerji boşaltma biri azgınlık alıcı
00 Yorumla
+1 yılYani evet farklı değil ama ikisi çok farklı şeyler
00 Yorumla
+1 yılbirisinde kontrol sizde diğerinde süprizler var.
00 Yorumla
+1 yılUygulamali gostersem daha iyi anlarsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence mastürbasyon ilişkiden daha güzrl
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılsanırım seks te bir tık ötesi oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFındığını fazla yorma bu işlere.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılsekste öyle değil tabi çok farklı içine girmek
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet ya bende bunu merak ediyorum
53 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılIki çeşit orgazm yoktur, her şeyin temelinde klitoris vardır. Klitorisin alınması durumunda seks biter. Sadece farklı uyarılma yerleri vardır
G noktası dediğimiz yerler vajinal ilişkide uyarılir o yüzden farklı bir zevk verir. Mastürbasyonda da aynısını yapıyoruz ancak seksten farkı ne anlayamadık?- +1 yıl
Tamamen katılıyorum bazı kadınlar masturbasyonda daha fazla zevk alabiliyor bunun sebebi de kendi vucudunu vajinasıni tanıyor ve nereye dokunacagını daha iyi biliyor ayrica g noktası denen seyde klitorisin göründüğü gibi küçük olmayıp uzerinde bulunan sinirlerin vajina içine hatta anüs etrafina kadar uzanmasıdir klitoris aslında muhtesem bir organdir.
+1 yılNasıl anlatılır ki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBilemiyorum
00 Yorumla
+1 yılYuruyus sekli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılSayılır
00 Yorumla Çok farklı
00 Yorumla
+1 yılDaha fazlasi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı.
+1 yılaynı olur kısmen
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sekste devamm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılAlev atiyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Neyle yapıyosun
00 Yorumlayaşatmam lazım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem