Şimdi herkesin tartıştığı büyük nokta. Bazı kesim evet kadın sevişince kendini kullandırır vs vs diyor bazıları da yoo ne alaka kadın da zevk alıyor ihtiyacı o da erkeği kullanıyor niye kullandırmış olsun diyor. Sizce hangisi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSaçma buluyorum. O erkeklerin kendilerini bi organları var diye bir şey sanmasından kaynaklı bi görüş :d kadınlar da en az bak en az diyorum en az erkekler kadar zevk alıyor. Birisi diğerine bunun için para vermediği sürece kimsenin kimseyi kullandığı yok, herkes zevkine bakıyor. Salın artık şu düşünceyi yıl olmuş 2024 ya. Geliştirin kendizi biraz, kadınları objeleştirmeyi bırakın. En çok da kendisini objeleştiren kadınlara üzülüyorum...
510 Yorumla
Soran+1 yılEvet kadın da zevk alyor ama yine de genel algıda Kadın kullanılmış erkek de elde etmiş algısı var.
- +1 yıl
Sen de bu algıdaysan hayatına böyle devam edebilirsin. Ama kadınların kendisine biraz saygısı olması gerektiği düşüncesindeyim. Bu kadınları fazla aşağılayan s a l a k bi görüş. Bu düşüncede olan erkeklere yüz verilmeyip soylarının tükenmesi gerektiğini düşünüyorum.
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum ama sonuçta bu genelin ge erkeklerin böyle düşündüğü gerçeğini değiştirmez. Erkek kafasında ya da arkadaş ortamında bunun havasını atıp senin üstünden prim yapıyor sonuçta.
- +1 yıl
O zaman öyle erkeklerle birlikte olma sen de?
Soran+1 yılErkeklerin hepsi böyle. Dışardan ne kadar modern gözükse de.
- +1 yıl
Peki :d
- +1 yıl
kadın erkek esıt ve kadın daha cok zevk alıo
- +1 yıl
Çünkü kadınla erkeğin pek çok konuda olduğu gibi bu konudada eşit olamayışından kaynaklanır bu durum. Ne kadar itiraz etsenizde erkek bir şey kaybetmez Kadın kaybeden taraf olur. Ve cinsellikte üstün olan tarafda erkektir. Bunun içinde bulunduğumuz sene veya dönemlede bir alakası yok biyolojik piskolojik ve yapısal farklılıkların neden olduğu durumlardan kaynaklanır. Kadınlar ilişkiye girdikce bu durumdan kötü etkilenir Bağ kurma yapısı bozuklukları Alfa dul sendromu vs gibi Aynı zamanda erkekler tarihsel süreçte bu günde dahil Bu bahsettiğim sorunlardan dolayı bu kadınlardan zarar gördükleri için Kadının bakireliğine yönelik bilinç dışı bir Soğukluk irkilme tiksinme dürtüsü geliştirmiştir. Ve bunun yanında cinselliğe ulaşmak kadın için aşırı kolay bir şeyken Ki bu durum onu kıymetsiz yapıyor. Erkek için zor olan birşeydir Kolay kolay ulaşamaz doğal yollardan Tabi ki ulaşmasıda zor olduğundan insanlar içsel olarak bunu takdir edilesi bir şey olarak görür. İşte tüm bunlar arka plan sebebidir. Erkek değer görüp takdir edilebilirken Kadın değersizleşir. Bu dediğim ideoloji bakış açısı değil Bilinç dışı algı ve yukarda bahsettiğim durumların nedeniyle olur.
Soran+1 yılEvet katılıyorum.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadın daha çok bile zevk alıyor. Tabi garanti değil bazen orgazm olmayabiliyor ama alelade, itici rastgele biriyle yapmıyorsa geçirilen vakit bile yetiyor çoğu kadına. Aslında kullanma yok ama genel toplumsal ve dinsel yapıdan dolayı o hale geliyor maalesef. Kadın için sevişecek birini bulmak dakikalık iş kime dese tanam der ama erkeklerin çoğu bulamıyor kolay kolay. Bedeliyle olan hariç. Daha çok şey söylenebilir fazla uzatmıyayım. Kadınlar için sıkıntılı durum çok olabiliyor, erkeklerde pek yok. En kritiği üstüne kalma falan olur. Gerçi cinsellik yaşamak için ufak çabalayım derken hastane, hapis, mezar seçenekleri çıkabiliyor. Aslında erkeklerin işi daha zor. Kolay kolay bulamıyor ufak çabalayım derken şansına artık kimisi dünyadaki cenneti yaşıuor, kimisi hastane, hapis, mezar bile. Aslında kadınlar bu tür çabalarda agresif olmaması herrk doğal bir arayış tabi çok saçmalayıp, farklı şekilde dabranıyorsa o ayrı. Bir de evliyse her şeyi hemen kocasına anlatmasınlar. Kocasının hiç kavgayla alakası yoksa bile öyle davranma zorunda hisseder, ortaşık karışır. Koca hapsi de boylayabilir, dayak da yiyebilir. Uzatmayayım dedim uzattım. Bazı ülkelerde de tersi kadınlar erkek peşinde.
11 Yorumla- +1 yıl
Otobüste yazmıştım galiba. Biraz düşüklük olmuş bazı cümlelerde ya neyse anlaşılmıştır belki.
- Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların doğası gereği cinsel bir hayatı vardır kendine dokunulmasından hoşlanır zevk alır dolayısıyla bunun cinsiyeti olmaz kadın olsun erkek olsun sevişince libidosu artar ve karşılıklı bir zevk oluşumu ortaya çıkar kendini kullandırma olayı para karşılığında yapılan ilişkilerde olur sonuçta sonunda bir amaç vardır ama gelişigüzel doğal bir sevişme her şeyden daha çok zevk verir
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle ama yine de mesela sevgili olmadan ya da erkek hediye vs almadan düz seks olunca Kadın yine kullanılmış hisseder belki.
- +1 yıl
Seks için herhangi bir madde çıkar olmamalı güzel bir yemek ya da bir kahveden sonra oturup bir anda doğal bir şekilde başlayan ve kopmadan devam eden sevişme çıkar meselesini ortaya kaldırıyor illa bir hediye alınmasına gerek yok
Soran+1 yılYoo mesela ben geçen aylar tanımak için birçok erkekle buluştum ettim bir tanesi fırında hiçbiri ile aramda çekim olmadı ama bi tanesiyle oldu ve öpüştük ilk buluşmada sonra da hep öpüşme yiyişme vardı çok sapık abaza bir çocuktu hep benle seks yapmak istiyordu ısrar ediyordu ama ben hemen ilk haftadan aydan olmaz diyordum o da ısrar ediyordu. Bana ucuz şeyler alıp ısmarlıyordu bi de bana daha çok hesap ödetti son görüşmede bende soğuyup bitirdim mesela o çocuk bana hiçbir para hediye almadan ilk günden yatsam kendimi enayi ve kullanılmış hissederdim her ne kadar ten uyumumuz olsa da.
- +1 yıl
Efendim bir şeyden zevk duyuyorsan ortaya başka bir şey çıkarmayacaksın yani sen cinsellikten haz duyuyorsan ortam güzelse bunun için maddi şeylerin önemi yoktur yeter ki karşıdakinden zevk ve haz duy gerisi hiç önemli değil seksin sonunda herkes yoluna girebilir yeter ki doyum olsun
- +1 yıl
Anlattığına göre senin birisiyle sevişebilmen için sana bir şeyler alması, bir şeyleri onun ödemesi lazımsa, yoksa seninle sevişmeyi hak etmiyorsa, sen kendini or* yerine koyuyorsun direkt :d
- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılYooo bence kendini bu faklı bir konu Ayrımamaı lazım 2 ilişki ve db tarzı diyelim birine evet o zaman kullanma gibi oluyor ama
Aşk sevgi saygı ile siren bir ilişkide sonuç olarak her 2 tarafta zevk alıyor ve saygı duyuyorsa bence kimse kullanılmış olmuyor arkadaşım özetleyen bildiğimi düşünüyorum110 Yorumla
Soran+1 yılAma sorun şu bence erkek seks yaptığı kadına Saygısız özensiz bencil davranarak kadına değersiz hissettiriyor.
- +1 yıl
Hayır katılmıyorum. Sana
Söyle katılabilirimsadwce erkek kendi düşüncesinde değer vermez ise bu tamammen erkeğin kendi düşünce yapısı kişiden kişiye değişmekte bu olay kimi erkek bu durumu iyi görmez kimi iyi görebilir bu tamamen kişisel bir durumdur
Soran+1 yılZaten her erkek böyle demedim. Gayet ilk günkü gibi seven değer veren daha şok hatta değer veren erkek de var ama çok az birçok erkek aşkında değer vermiyor sorumluluk ilişki de istemiyor ondan sadece amacına ulaşana kadar romantik ve aşık sonra kadına fb muamelesi yağıyor.
- +1 yıl
Evet bir. Çoğu böyle bu konuda haklısın arkadaşım ama nadir de olsu 2 erke tipide var bulabilme önemli
Soran+1 yılEvet ama baştan anlamıyorsun işte. Hepsi başta süper gibi oluyor ama biri seksten sonra özüne dönüyor maskesi düşüyor ve sadece seks için arayıp soruyor.
- +1 yıl
Evet o konuda haklısın arkadaşım genelde dediğini yaşıyor kadınlar ama... İnan 2 erkek tipide var lakin az buluna bilen anlayışlı seni gezdiren yediren içiren işte kadınlığını hatırlatan minik hediye felan bunları yapacak erkek çok az bunları yapması için biraz işi yerinde ya da yüksek bir mevkide çalışan olmalı ki sana bunları sağlasın yoksa amaç sadece yatak bu net
Soran+1 yılEvet öyle yani ben de bunu bekliyorum zaten ondan ilk günden seks yapmak isteyenleri dehliyorum. Bi çiçek al ilgilen jest yap yani önce.
- +1 yıl
Kadın ruhundan size daha önceki mesajlardan bahsettim kadın ruhunu bilmeyen erkeklerden uzak dururum ilk Date de seks ya da cinsellik konuşulmaz arkadaşım bu seni onun gözünde faklı gösterir zaten ve amacına hemen ulaşmış olur erke değin değer veririm küçük jestler yapar
Soran+1 yılAynen öyle işte. Ben de onu diyorum ayı öküz böyle direkt seks diye gelen erkekleri engelliyorum. Romantik derin ince centilmen olmalı erkek ama çoğu değil işte sorun orada direkt hayvan gibi ilk tanışmada hadi sevişelim ya niye naz yapıyorsun ki amma zorsun hadi hadi diyorlar. Lan diyorum sen ne içtin lan bu nasıl bi kardeşim yani. Çok var böyle arsız.
- +1 yıl
Sende hayata naif kibar erke ol derim bşraz olgun olsun çömezlerle pek uğraşma lütfen sana değer katacak seninle ilgilenecek sana ufak sürprizler yapacak biri olmalı kadının ruhundan anlayan biri
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
31Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe alaka herkes kendi açısından ihtiyacını karşılamış oluyor belki de o anki ihtiyacı için kadın erkeği kullandı nerden bileceksin
Şu yerleşmiş sabit düşüncelerin artık değişmesi lazım
İki kişi isteyerek arzulayarak birlikte olmuşsa oratada kullanılacak bir durum söz konusu değildir10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz karışık simdi bir kadın istedigi yapiyor daha bir sey oldugu zaman da ortaliga cıkıp beni kullandı diyor o zaman tecavüz etti bile diyebilir onu demiyor işte kendisi yapiyor istedigi gibi ama nasil oluyorsa sonradan bir seyler oluyor aralarinda beni kullandi diyor türk kadını işte olmayan beyinsizliklerini akılsızlıklarını anlayamıyorsun bir türlü
00 Yorumla Ben erkekleri kullaniyorum orgazm olunca da evlerine yolluyorum
16 Yorumla
Soran+1 yılAma bela olan ve orgazm edemeyen erkek de çok var.
Soran+1 yılTamam da kötü olduğunu yatmadan ya da öpüşmeden bilemiyorsun.
Soran+1 yılAynen bakir biriyle hiç yatmadım zaten direkt kaçıyorum berbatlar. Ama bence erkekler yalan söylüyor hani 1-2 yatan bile sırf hava olsun diye bence 10 diyor.
Soran+1 yılAyrıca 15 kişiyle yatan exim vardı evet oral ve parmakta çok iyiydi ama çükü kalkmıyor *. Orgazm oluyordum ama oralle. Penisi beş para etmiyordu eziğin mesela.
Burada cevabı kadın verecek kendisi mutluysa bize bir şey demek düşmez
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKadın vücudu ne kadar özel ise. Erkek vücudu o kadar leş
10 Yorumla İki tarafta memnun bence birbirlerini kullanan tek tarag olmuyor ki
10 Yorumla
+1 yılKadın zevkte alıyor tabibki. Oda erkeği kullanıyor haliyle
10 YorumlaHayır bence erkek kadın eşit olduğu sürece kimse kimseyi kullanmıyo sonuçta bu bı ihtiyaç. Geri kafalı insanlara aldıris etme sen kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz hala bu mü kaldı
00 YorumlaAyrılınca kim mutsuz oluyorsa o kendini kullandırıyor demektir. Cevap: Kadın
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye erkekte de mutsuz olan yok mu saçma.
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBirbirini seven iki kişi sevişince veya seks yapınca neden kullanma olsun ki arada
015 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü erkek aslında sevmiyor sırf seks için aşık rolü yapıp kadınla bedavaya seks yapıyor.
- +1 yıl
O zaman durum çok farklı kadın seviyor ve en kötüsü de sevildiğini sanarak sevişiyor bu kullanma kadın neden anlamıyor bu durumu
Soran+1 yılÇünkü bazıları çok seviyor gibi rol yapabiliyor gerçekten seviyor mu yoksa seks için yalan mı söylüyor bilemezsin ki. Seni çok seviyorum değer veriyorum bayıluyorym diyen dinleyen Peşinden koşan hediyeler alan biri aşık mı tek amacı seks mi ancak seksten sonra anlarsın.
Soran+1 yılVe çoğu kadın sevildiğini sanarak sevişiyor sma erkekler yalan söylüyor çoğu sevmiyor ve ilişki istemiyor sadece kadına güven vermek için yalan söylüyor.
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun gerçekten de çok haklısın bu kadar şeyleri yapan erkeği anlamak neredeyse imkansız gibi
Soran+1 yılYa mesela bazı erkekler var gerçekten hiç değer vermiyor odun net diyor ki ben seni arzuluyorum amacım sevgililik ilişki duygusallık değil diyor sadece seks yapalım diyor onları zaten yolluyorsun eliyorsun. Ama bi grup var işte acayip aşık seviyor ciddi rolü yapıyor sadece seks için. Adamın tek derdi seks normalde asla ilişki istemiyor sorumluluk istemiyor arkadaş ailenle tanışıp dolarda yemek bile yemek istemiyor ama sexe kadar öyle değilmiş seviyor ciddiymiş rolü yapıyor. O erkekler iğrenç ve karaktersiz Allah brlalarını versin onların. Mesela benim son sevgilim de öyleydi seks yapmadan ayrıldım. Full aşık değer veriyor ciddi rolü yapıyordu ama amsalaktı.
- +1 yıl
İlk gurubtaki erkeği anlarsın delikanlı gibi niyetini söyler ona göre hareket edersin ama ikinci dediğin erkekler hatta erkek demeye utanıyorum onlara çok zor anlaşılır ve çok tehlikeli insanlar
Soran+1 yılEvet işte ayrıca olay sadece seks değiş o şerefsizler çok tehlikeleri kadından borç da istiyor parasını da yemeye çalışıyo.
- +1 yıl
Kadın da saf seviyor sevdiği için de istediğini yapıyor her türlü kullanılmış oluyor hem maddi olarak hem de cinsel olarak tabi bunun sonrası kadında atlatılması çok zor psikolojik trawmalar oluyor
Soran+1 yılEvet.
- +1 yıl
Siz böyle bir durum yaşadınız mı acaba
Soran+1 yılBen allahtan yapmadım ama ona rağmen çok üzüldüğüm depresyona girdiklerim oldu bana bunu yapmaya çalıştıkları için ondan hiçbir erkek sevilmemeli ve şefkat gösterilmemeli. Erkek sadece kullanılmalı ve istenmeli veremediği anda da terk edilmeli.
- +1 yıl
Aslında bu düşünceniz de yanlış ben de erkeğim ama bu şekilde kimseyi kullanmadım ve gerçekten peşimden ah ettirecek bir şey yapmadım hiçbir kadına
Soran+1 yılAma işte ah alan çok erkek var taciz tecavüz bile eden. 2 dk zevk için nasıl böyle şerefsiz adi olabiliyorlar aklım akmıyor. Ben de hiçbir erkeğin ahını almadım öyle parasını yiyip kandırmadım kullanmadım ya da aldatmadım.
- +1 yıl
Siz de düzgün birisiniz anlaşılan böyle olmanız çok güzel
+1 yılKezban kafasında olanlara göre kullanılıyor. Çünkü o kafalar erkeği parası için kullanıyorlar.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılkadın erkek esıt ve kadın daha cok zevk alıo hıc bısıyı takan yok eskısı kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkegi yönetmek icin bence kullanidriyor. Elde tutmak icin. Oyle birsey olsa erkek bitince bitmez. Ben denedim ben geldim dedim oda geldim dedi ama ben gelmemistim bitirmek icin
00 Yorumla
+1 yılSwks ihtiyaçtır. ama ne amaçla yapıldığına göre degisir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Kim kimi önemsemiyorsa öbürünü kullanıyordur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadin kullandırmaz hiç bir zaman kullanır en azindan dişiligi ön planda tutanlar öyle
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Soran en son ne zaman seviştin?
Soran+1 yıl5 ay önce
Cevap sahibi+1 yıl@Soran kendi kendini ne zamsn tatmin ettin?
Soran+1 yılSanane lan sapık
Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. kadınlar erkeklerden daha çok zevk alıyor... o yüzden kullanılan biz erkekler oluyoruz.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olsa niye kadınlar daha az seks istesin.
- +1 yıl
çünkü kadınlar soba gibi seks hazırlama süresi biraz uzun sürüyor... erkek her zaman hazır ampul gibi düğmeye basarsın yanar ama kadın ısınması biraz zaman alıryor...
kadınlar neden fazla zevk alıyor erke üreme organındaki sinir hücre sayısının iki katından fazla kadın üreme organında var...
+1 yılOzaman bizim de şeyimizi kulanniyorlar 🤔🤔🤣kullanmayın mu desin herkes
04 Yorumla
Soran+1 yılAma her sekste kadın zevk alamıyor çoğu erkek zevk veremiyor ama erkek her şartta alıyor.
- +1 yıl
Sen öyle san her kadın erkegi boşaltir zevk alir diye birsey yok.. karşılık istek ve sevgi varsa bu kullanmak sayılmıyor.. kullanmak dediğin cinsellik icin arar sorar.. sonra ne arar ne sorar dersen ozaman haklısın. Ama 4 saat kadına zevk verip kendim zevk almadigim durumlari da yaşadım ..
Soran+1 yılEvet bazen erkek de kadınla sevişirken boşalmıyor ya da kendini ikinci plana ayıp kadına saatlerce oral yapan erkekler de var benim de oldu doğru.
- +1 yıl
Yani kullanmak başka bir şey.. cinsellik öncesi karşıdakine sevginiz varsa bu kullanmak olmaz.. aksi halde iki taraf icinde bu kullanmak sayılıyor.. bu yüzden sevgi saygi cinsellik
Çok namusluysa sevismiycek seviyorsa da kullanildim demiycek
10 Yorumla
+1 yılKadin xevk almiyomus gibi konusuyo onu soyleyen cahiller
00 Yorumla
+1 yılEvlilik öncesi hoş değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kadında erkekte aynı düşünce ile yapıyor.
00 YorumlaZefk almaya bakacaksın
00 YorumlaAradaki ilişkiye bağlı bence
00 Yorumla
+1 yılBu bakış açısı cinsiyetçilik
00 Yorumla
+1 yılsenin düşüncen doğru
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSaçma bir düşünce
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKullanmak nedir seviyorsan sevişirsin
00 YorumlaKimsenin kimseyi kullandığı yok bence
00 Yorumla