Sevinecek bi yanı yok ki çok fazla karışmaya müdahale etmeye başladı ve tüm her şeyi bilmek istiyor Buluştuğumuzda beni eve bırakıyor arabadan indikten sonra elimde telefonu görürse arayıp niye telefona bakıyorsun önüne bak ne var şu telefonda diyor Yani sevildiğimi değer gördüğümü çok hissediyorum Her zaman söylüyor ve davranışlarına da yansıyor ama bilmiyorum neden bu kadar takıntıları oldu böyle
eyvah tam tahmin ettiğim gibi , çok sıkıntılı. Bak hiç tanımıyorum ama yazdıklarının başka izahı yok , kesinlikle sıkıntı yaşarsın ilerde. Hatta şu an ayrılmak istesen bile sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum
@Yahooo Yani ne şekilde ne zaman ve kiminle olduğu önemli Çünkü sizden önce başkasıyla da olmuşsa ciddi gözle bakmamanız soğumanız normal Ama ilkiyseniz ve size sadıksa, sevgisini hissediyorsanız iş değişiyor.
Bu kadar da realist olma ya 🥺 Çok seviyorum çünkü Sadece sonuçta güvenmiyormuş gibi hissettiriyor bence bi yerden sonra Ve sinirleniyorum her şeye bi yorum yaptığı için Ama onu çok seviyorum asla ihanet etmem düşünmem bile
Aslında bi kez söyledim bana inanmıyorsun diye Ben sana bunu dedirtecek ne yaptım dedi baya kalbi kırılmış gibiydi Ama yapıyor yani böyle abartı şeyler Kendimden şüphe ediyorum yanlış mı düşünüyorum diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
normal ama doğru bir davranış değil , özgüvensizlik var ki bu çok tehlikeli
Yani niye mesela başkasıyla olur korkusu gibi bir şey mi
ewet onun gibi bişey ama buna sevinme çünkü gerçekten çok tehlikeli bir durum ilersi için
Sevinecek bi yanı yok ki çok fazla karışmaya müdahale etmeye başladı ve tüm her şeyi bilmek istiyor
Buluştuğumuzda beni eve bırakıyor arabadan indikten sonra elimde telefonu görürse arayıp niye telefona bakıyorsun önüne bak ne var şu telefonda diyor
Yani sevildiğimi değer gördüğümü çok hissediyorum Her zaman söylüyor ve davranışlarına da yansıyor ama bilmiyorum neden bu kadar takıntıları oldu böyle
eyvah tam tahmin ettiğim gibi , çok sıkıntılı. Bak hiç tanımıyorum ama yazdıklarının başka izahı yok , kesinlikle sıkıntı yaşarsın ilerde. Hatta şu an ayrılmak istesen bile sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum
Ne gibi 🥺 sorun mu çıkartır yani bana
Aşırı kıskanç ve detaycı biri oldu ama hiç öyle tehlikeli biri değil ya 4 yıldır sevgiliyiz 🥺
beni bırakamazsın ayrılamazsın gibi
değil...
herkesi kendi gibi bilir ya insan
o seni elde etti ya hemen seni başkaları elde etmesin diye kendisine güvenmeyen erkek modelini oynuyor
Biz yaşasak aldatir ayrilir sis yasayinca baglaniyolar nedense
Sorduğum sorudan sadece kıskançlık sonucuna mı vardın cidden
haha kız haklı, ben ne zaman yaşasam soğurdum
@Yahooo Yani ne şekilde ne zaman ve kiminle olduğu önemli
Çünkü sizden önce başkasıyla da olmuşsa ciddi gözle bakmamanız soğumanız normal
Ama ilkiyseniz ve size sadıksa, sevgisini hissediyorsanız iş değişiyor.
Ben yinede guvenemiyorum
Sahiplenme duygusu. Normal
Yani çok saçma değil mi kıskançlık dozu o kadar arttı ki çok rahatsız olmaya başladım
Ayrılabilirsin
Bu kadar da realist olma ya 🥺
Çok seviyorum çünkü
Sadece sonuçta güvenmiyormuş gibi hissettiriyor bence bi yerden sonra Ve sinirleniyorum her şeye bi yorum yaptığı için Ama onu çok seviyorum asla ihanet etmem düşünmem bile
O zaman onunla net bir şekilde konuş.
Teşekkür ederim
Çok mu güzelsin gerçekten
Hayır değilim güzel falan ya
Çok mu güzel sevişiyorsun
Normal değil, ya kendine ya da sana güvenmiyor
Aslında bi kez söyledim bana inanmıyorsun diye
Ben sana bunu dedirtecek ne yaptım dedi baya kalbi kırılmış gibiydi
Ama yapıyor yani böyle abartı şeyler
Kendimden şüphe ediyorum yanlış mı düşünüyorum diye
Evet muhtemelen sana guvenmiyor
Buradan bu kadarını söyleyebilirim