Ben pek kıskanç değilimdir ama benim de küçük kıskançlıklarım olabiliyor. Sonuçta insan sevdiğini sakınıyor, tabiki kimse kimsenin tapulu malı değil.
Kadınlarla erkekler bazı konularda farklı. Gözlemlediğim kadarıyla kadının kıskanması kadının cinsel isteğini arttırmıyor ama erkeklerin kıskanması cinsel olarak partnerine daha çok aarzu duymasına mı yol açar?
Erkeğin kadınını kıskanması onu daha mı çok istemesini sağlar? Erkek kıskandığı zaman partnerini daha mı cazibeli, albenili görür?
Güncellemeler
+1 yıl
Süper Soru 🥳
Kıskançlık ve yüksek libido arasında bir bağlantı var mıdır?
İyi tanınan ve sekste mutlu olan kadın erkeğini kıskanır. Sen o zaman kıskanıyorsun. Yüksek libido ile bağlantısı yok, sahiplenicilik ile biraz daha bağlantılı. Sen rahat yapıdasın ancak cinsellikler tatlı, sert ve sertsin. Romantik sayılmazsın, kendini anlatan biri değilsin belliki, keşfedilmelisin. Keşfedilirsen kıskanırsın ancak kıskandırılmamalısın çünkü erkeğin sormadan her şeyi bilip uygularsa ona her şeyi sunarsın, sınırsız olmalısın hatta direkt sınırsızsın, kıskandırılırsan bunu aptalca bulursun çünkü sen erkek seversin, oda seni tanımalı ve her şeyi sende yaşamalı, yaşatmalı. ;)
Kendime göre alakası yok. Kıskandığımda odak noktam sadece durumun bir an önce ortadan kalkması. Bu yüzden de bir ilişkiye açmıyorum kendimi. Sağlıklı olmuyor
Duygusal doyuma ulaşan çoğu kadın da cinsel isteksizlik olmaz. Dengesiz, değişken ruh hali içinde olmayan erkek, kadını duygusal olarak doyurabilir. Duygusal doyuma ulaşmak da kadın için ilgi, alaka, sohbet, cinsellik dışında yapılan paylaşımlarla mümkün olur