daha bı ay olmadı tanışalı, flört gibi bişeyiz, nude istiyor üstü kapalı laf çarpmasıyla ona karşı tavrım hangi biçimde olmalı? normal bı ilişkiye dönsün istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılYorumlara bak, hepsi daha ilk dakikadan nude isteyen abaza yurdum erkekleri. Bu iki yüzlülük niye mk. Bence de def etmelisin canım, samimi bir erkek o kadar geç kalmaz😂 1 haftayı doldurmadan ister. Onda vardır bir problem😉
014 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bı çetrefilli yorum bu😅evet deff etdim zaten, demekki o bı haftada istediği başka kızlar varmış yoksa niye böyle davransın
- +1 yıl
Yorumum da bir çetrefillik yok. Samimi yorum görmeye alışık değilsiniz ondan öyle geliyor😊 Kafada o işler varsa o kadar beklemez bir erkek ne olacaksq olsun der, derdini açıkca belli eder. Bu ilişkiden beklentilerle de alakalı gerçi.
Soran+1 yılYani adam ikinci haftada belli etmiş zaten daha ne dramatize edelim olayı
- +1 yıl
Dramatize etmedim, 1 ay demişsin o yüzden 1 ay beklemez dedim. Bir de bu nude olayına çok fazla takılmayın. Nude istedi diye bir erkekle ilişki yürümez diye bir olay yok. Acı tecrübeleri olabilir, ilişki yaşayacağı birini çıplakta merak etmiş olabilir. Erkekler sandığınızdan daha meraklı varlıklar😅
Soran+1 yıl1 ay olmadı yazdım, işte beklememiş😅
- +1 yıl
Anladım o zaman alırım bir nudeni😂
Soran+1 yılBeyin desen ölüm çoktan gerçekleşmiş😅
- +1 yıl
Boşa ağırlık at gitsin mi diyorsun 😊
Soran+1 yılSen bilirsin yinede fiziksel olarak taşımak istersen kalsın boş olub etkilenende çok 😅
- +1 yıl
Haklısın sanki, bende öyle düşünmüştüm 😉
- +1 yıl
Yaptığım tek bir yorumla bile sana aslında bunun tam tersini düşündürdüğüme kalıbını basarım ama dedim ya işte iki yüzlülük😂
Soran+1 yılKalbını basmanı gerektirecek bı durum yok, soru ve cevap amaçlı site sonuçta, bu kadar ciddiye alma
- +1 yıl
Senin o ciddiye almadığın sitede neler oluyor bir bilsen😉
Soran+1 yılOlabilir herkesin bakış açısı farklı
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kız olarak ben böyle erkeklerle direkt konuşmayı kesiyordum. Hayır dediğim ya da laf söylediğim zaman hemen yanlış anladın falan diyordu ama çok geç ben anlayacağımı anladım diyip konuşmayı bitiriyordum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
26Cevap
+1 yılİlişkiye dönmesini istiyosan ilişki başlamadan atma. Ama senin isteğine kalmış. Bi de karşındakinin kesinlikle güvenebileceğin biri olduğundan emin olman gerek.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 639 cevap paylaştı. Sorman hata direk ayrıl sapığın teki o düzgün herif olsa nude istemez terbiyesiz ahlaksız herif böyleleri yüzünden kızlar erkeklere güvenmiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılArtık tiksinti geçiriyorum birini tanımaya çalışmaktan
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir taraf cinselik sevince diğer taraf sevmeyince iç savaş çıkar her zaman ikinizinde istek düşünceleri aynı olsaydı sorun yaşamazdın yapacak bir şey yok ikiniz de denginiz değilsiniz sen sevmeyen o seven senin gibi sevmeyen bunursan anlaşırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok tuhafsınız cidden konunun tarafların sevip sevmemesiyle ne alakası var? daha bı ayı dolmamış adı bile konmamış birine nude atmak ne kadar doğru bişey? gerçi bazıları için aman ne olur olsun çıplak vücut göreyim derdinde olduğu için böyle şeylere takmıyor, hayatda herşeyi kaliteli yaşamak gerekiyor helede se. x gibi güzel bı duyguyu. neyse
Cevap sahibi+1 yılSen anlatmak istediğimi anlayamadın ki 😄 neyse karşına yine çıkacaklar da anlarsın
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sana bulabilirsem bir video göndereceğim izlersin merak etme kötü bir şey değil nudeyi attıktan sonra kızın başına neler geliyor diye bir diziden alıntı.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılArkadaş ben atmayacam zaten normal bı şekilde bunu nasıl karşı tarafa anlatırım diyorum
Cevap sahibi+1 yıl1:20'den 2:30'a kadar izlersen ne döndüğünü anlarsın ve bu videoyu izleyen kızlar anlayacaksınız ama bütün videoyu izlemenizi tavsiye ederim sonunda da meyve suyuna bayıltıcı atıyor yani bu videoyu atmamdaki ana unsur erkeklere karşı rahat olmamanız, her ne kadar rahat görünürseniz o kadar bu kız cepte diye düşünür sizi.
Cevap sahibi+1 yılNormal söyleyeceksin ben atamam diyeceksin ayrılacaksın bu kadar basit.
+1 yılatma. bir mallik yapip atan birisi olarak söylüyorum yapma
07 Yorumla- +1 yıl
@Özkan2433 ilk ergenlige girdigim zamanlar kontrol kaybi vardi cinsellikte. o yüzden yaptim
Soran+1 yıl@Özkan2433 milleti rahatsız etme
- +1 yıl
@Özkan2433 dude bu cok özel bir soru. cinsell hayatimi anlatmam sana
Geçen hafta da nude istemiyor neden diye soru vardı istese suç istemese suç nude kelimesi başımıza bela oldu yav.
00 YorumlaDef etmek çok saygılı bir davranış olur. Direkt s. ktir et.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞu ülkeye nudeyi getirenin Allah belasını versin
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya bıktım iki hafta geçmeden nude istiyor millet, tepki verincede suçlu sen oluyorsun, ya Allah için ben buna nasıl cevap yazayım şimdi hoş çocuk ama nude değince sinirim tepeme çıkıyor
Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Normal bir ilişki tanımımız farklı olabilir ama bence nude atmak normal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlay sadece nude istemesi mi? Sexting falan yapmadınız mı hiç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılamacı belli işte def etmelimiyim diye soruyormusun birde?
00 Yorumla
+1 yılhadi ordan et gitsin boş o insanlar MK 1 ay ben 2 yıl konusup istemedim karşımdaki insanın istegi olunca zaten zamanla atıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Koy kapının önüne sabah çöpçüler alır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Et kanka.
11 Yorumla
Soran+1 yılEtdim
+1 yılNormal bi ilişkiye dönmez, bitir
05 Yorumla
Soran+1 yılZaten söyledim açıkça benden öyle beklentiye girme diye emoje atmış
- +1 yıl
boş ver kuzum boş ver
- +1 yıl
Bas tekmeyi
Soran+1 yılVerdim gitdi, erken kendilerini belli etmesi iyi bı olay bağlanma felan olmuyor
- +1 yıl
Ayyynen öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılBasit bacın erkek kardeşime atsın ondan sonra ben düşüncem de
08 Yorumla
Soran+1 yılYok be o kadarına gerek yok, normal tarzda payını verdim zaten (benden olmaz gibisinden aldı mesajı) emoje atdı dahada bişey yazacağını düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılSen ne yazdın yazsana sana söylerim onun sana bir daha yazıp yazmiycagini
Soran+1 yılNet bi şekilde benden bu tarz şeyler bekleme dedim
Cevap sahibi+1 yılYazar sana tekrar
Soran+1 yılNiye
Cevap sahibi+1 yılNiye mi
Soran+1 yılNiye yazar diyorum
Cevap sahibi+1 yılUmut ediyor umut fakirin ekmegidir belki diye niye umut ediyor deme sakın sakın
- Cinsel Yaşam konusunda 771 cevap paylaştı.
+1 yılŞutla bence hayır gelmez
01 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYeni aşklar da kalite resmen yerlerde
22 Yorumla
Soran+1 yılAynen, payını verdim gülümseme emojesi atmış
Cevap sahibi+1 yılP* liğinin farkında bide gülmüş
Bir ay çok uzun ikinci günde istemeliydi
00 YorumlaDönmez o adam o yüzden ayrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok sert olmadan söylemek lazım ona göre yol çizmek mantikli
00 YorumlaÇok aceleci davranmış
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Bence biraz hızlı olmuş
00 YorumlaDef etmelisin hayırdır ne bu böyle
00 Yorumla
+1 yılHâlâ soruyor musun bı de
00 Yorumla
+1 yılnude nedir ya canlı yapmak lazım
00 Yorumlaçak tekmeyi bitir işi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Şimdiden nude istenen ilişki normale dönmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Normal bir ilişkiye dönmez nu durum
00 Yorumla
+1 yılAyrıl direkt
10 Yorumla
+1 yılSalla gitsiiiiiiin
00 YorumlaYollaaaa
00 YorumlaMümkün değil
00 YorumlaNude tehlikeli olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAtmalısın
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle ayrıl
00 YorumlaDef et gitsin