Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bugüne kadar cinsel birlikte bulunmamamış nefsini tutmuş ve kendini eşine saklamış erkekler sizlere helal olsun adamsınız yorumlarınız hâlâ abi diyebileceğim insanlar var dedirten cinsten bu hataya düşmüş olan kız ve erkek kardeşlerim neresinden dönerseniz kârdır kendinizden ve Allah tan af dileyin artık bedeninize çocuğunuzun anne ve babası dokunsun bu kötülüğü kendinize yapmayın yeni sayfalar açın hayatınıza temiz ve güzel sayfalar hepiniz kalın sağlıcakla..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kızların zaten yaşamamış bulma gibi bir lüksü olduğunu düşünmüyorum
Temiz bir kadın temiz erkek ister kız kardeşini temiz bir adama teslim etmek istemez misin bunu da öyle düşün be aga.
Nerden bilicen bakirelik testi mi yaptırcan adama bak ben yapmamış olmama rağmen kimseye inandıramıyorum çevremde bir erkeğin yapmamış olması onlar için imkansız görünüyor bende bişey demiyorum artık
Eğer yapmadıysan adamsın sen bunu dine geleneğe topluma bağlamıyorum karaktere bağlıyorum her temiz kadın dürüst ve temiz erkek ister bugüne kadar sabrettiysen devam et aga yolun bahtın açık olsun..
Bu durum kişiye göre değişir herkes ilki olsun ister ama olmayabiliyor ya da solenmiyor
Okey, daha önceden yaşamış ama tek bildiğim şey bu, üzerine hiç daha fazla konuşmadık
Geçmişi beni ilgilendirmez diyen erkolar gelir şimdi 🤣. Hepsi yalan söylüyor.
Benm icin sorun yok gecmis gecmiste kalmistir istersen fikirlesip dertlesiriz
Amaç sohbet etmek değil aga soru sorduk.
Okey
Ben yaşamadım ve asla kaldıramayacağım bir durum bu.
Üzgünüm ama evlenemem
Hiç yaşamadın mı bu senin tercihin mi
Evet yaşamadım, doğru bulmuyorum.
Kendime yakıştıramayacağım bir durum ve öz saygımı zedelerdi
Evet yaşamadım dediğin anda aklıma kendine saygı duymak geldi ve cevabının sonunda öz saygı yazmışsın inşallah kendine göre dürüst bir kadın bulursun nefsine hakim olmak zordur en büyük savaşı kazanmışsın devam et adamsın abi yolun bahtın açık olsun abim..
Yorumun mutlu etti, çok teşekkür ederim.
İnşallah sürecin sonuna değin bu şekilde gidebilirim.
Beşeriz, şaşarız. Şaşmadan devam edebilmek dileğiyle
Evet hepimiz insanız gerçekten hata yapabiliriz önemli olan bu hatadan dönebilmek önce kendine dürüst olabilmek mutlu olmanıza sevindim hepimiz için güzel yaşamlar..
Sevişirim sorun olmaz
Ciddi düşünür müsün dedik aga sevişir misin demedik neyse cevap alındı belliki senin de geçmişin pek temiz değil.
Benden öncesi beni ilgilendirmez
Aga sevgilin bunu dese ciddi anlamda onunla yoluna devam eder misin
Evet böyle bir durum yaşadım
Bir kadın için de bir erkek içinde bu çok zordur yeni bir sayfa açmak ben nasıl olursam olayım hem kendime hem kadınıma güveniyorum demek cesursun eğer daha önce ilişki yaşamadıysan da hem kendini kendine kanıtlamış hem de özgüvenle benden önce değil benden sonra diyebilecek kadar güçlü bir şekilde yeni bir sayfa açmış bir adamsın umarım kendine göre birini bulursun..
Konuşalım mı
Aga amacım sohbet açmak değil ya
Peki tamam görüşürüz
Bu soru neden sürekli soruluyor acaba?
Geçmişi beni ilgilendirmiyor.
İkinci el erkek istemiyorum
Sorgulamamm olabilir yanii normal biseyy
Benim de oncelerim var
Ogrenmemek en iyisi
Yolun açık olsun
Pompalarim