Bu zihniyette bekaretini kendunu ulaşılmaz zamneden amiple ciddi düşünmez emin kl
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yıllar geçti kiminle olduysa dönüp dolanıp yine bana geliyor. Ama ilkim benim umrumda zerre değil ona ne ifade ediyor bu durum anlayamıyorum defol git işte
Hayat sürprizlerle dolu buketciğim 😄 neler yaşadım neler gördüm neler geçirdim anlatsam inan roman olur ama hala küçükte olsa bir umudum var umudunu kaybetme
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
İlk yaptığı kişi ile evlenirse bağlanır ama öyle erkek nerden bulacaksın bu devir yaş 18 dedim dal dan dala atlıyorlar
Onun değil benim ilkim
Heycan dolu anlara şait olursun biraz acı olur yinede
Heyecanliyim zaten hiç sorma valla
Sence sever mi ya da bağlanır mi
Sever evet ama evlenmeden yapma pişman olursun
Bu zihniyette bekaretini kendunu ulaşılmaz zamneden amiple ciddi düşünmez emin kl
Yıllar geçti kiminle olduysa dönüp dolanıp yine bana geliyor. Ama ilkim benim umrumda zerre değil ona ne ifade ediyor bu durum anlayamıyorum defol git işte
O kızla ilk yaşadığı için o kızı unutamaz cünki kapıyı ilk o açmış sonrası ne olur bilemem
Bence aşık bile olur. Ben genel evde olmuştum. Resmen aşık olmuştum.
Mümkünse kimse benimle ilkini yaşamasın bu saatten sonra
Ahahab niye merak ettim bunu
Kim ilkimsin dediyse hayatimi alt üst etti ya
Heee
E onlar kötü insanlarmış boş ver be sen ilk son ne farkediyoki
İlk olması bisey ifade etmiyor ama birinin beni sevebileceğine olan inancımı ben komple yitirdim artık
Yaa merak etme kimsede o inanç kalmadı zaten herkes yitirdi sanırım ben dahil sen dahil 🤣 boş ver be
Boşvermeye çalışıyorum bende zaten 😄 seni niye sevmiyorlar gıdığına kurban olsunlar hahaahha
Ahahahahahahhaa yaaaa 🤣🤣🤣 off güldürmee benim kaderim yok terkedilmeye münasip bayan 🤣
www.instagram.com/.../?igshid=Yzg5MTU1MDY=
Sana demek istediklerim
Ooouuu bu iyiyidi evet haklısın
Onlar sadece bir araç bize tecrübe katmak için o yüzden aynadaki kadına bir kez daha bakıp en iyisini hak ediyorsun de
Uu tabikii ama en iyiside beni bulmaz hehe
Hayat sürprizlerle dolu buketciğim 😄 neler yaşadım neler gördüm neler geçirdim anlatsam inan roman olur ama hala küçükte olsa bir umudum var umudunu kaybetme
Böyle diyorsanız öyledir efenim kaybetmiyoruz
👏👏👏
Adam zaten seviyorsa evlenir cinsellik yaşadı diye değişmez bu fikirler
Bunu bilemezsin. Belki de kızı kullanıp bir kenara atacaktır
Yok ne sevecek onun derdi cinsellik ilk olmuş felan filan hikaye
Ne hisseder gerçekten?
acır.. pişmanlık duyma ihtimali yüksek..
Yani burada sevgi varsa ilişkisi devam edebilir
Sevgilin miydi
Sevsin sarılsın diye kendinden geçmemelisin
Unutulur gidersin kaldırırlar rafa 😉
sevebilir eğer ilk ise öğrettiği için bile
Sever Tabii ki
Nerde ve nasıl ilkkez
Adamına bağlı bu
İlkler unutulmaz
Viçdanına kalmiş
Sonradan vazgeçer emin ol
Yok öyle kızlar