Hayatımda hiç böyle yoğun duyguları bir arada hissetmemiştim. Şefkat çaresizlik ihtiyaç aşk istek acımasızlık aitlik şehvet tutku zevk sevgi... Ne ararsan vardı. Ve şu an ona kendimi bırakmayıp temkinli olmaya çalışıyorum. Çünkü eski yaşantılardan kalma Bi güvensizlik var. Zamanla değişmeyip beni böyle sevmeye devam ederse güvenim artacaktır. Zor durum çok zor.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Eskiden sevmeyen birisi şimdi sevmez gadası
Eskiden sevmedi demedim ki istikrarlı olursa dedim.
ben bunu yaşadım. sanki ayrı kaldığımız günlerin acısını aldık birbirimizden
yaptiktan sonra ayrilcaksin eski tadi olmicak beklentiyi yukseltme
Bırakmıyorum kendimi işte inanmıyorum ve her an her şeyi bekliyorum. Eskisi gibi saf ve bağlı değilim. Ben eskisi gibi olmayacağım için onunda olacağını sanmıyorum. Kaçan kovalanırmış maalesef acı öğrendim
aynen. zaten o da birakcak
Neye inanırsan o olur zaten öyle Bi inancım da yok. Belki tam tersi anlayıp evlenme de teklif edebilir hiç belli olmaz. Sadece beklentim sıfır ondan artık. Ayrılabilme ihtimalini ya da duyguların değişebilme ihtimalini kabul edince çok büyük bir yıkım yaşamıyorsun
beklenti olmayinca uzuntu olmaz. ama sen illaki onu istemissin cinsel cekimi yuksek sanirim
Çok fazla ya asla doyum yok hep istek var birbirimize karşı. Ten uyumu çok fazla.
sizdeki ask degil. cinsel doyumsuzluk fazlasiyla. tutku cok
Tutkunun bu kadar çok olmasının sebebi sevgi ama. Ten uyumum ilk defa tutmuyor biriyle.
mumkun. ama sen uzun zamandir yapmadiysan hormonlarinla dusunmeye baslamis olabilirsin
Yapmıştım öyle olmasın diye
cinsel hayatinda renkliymis
Yok renkli değil sabit sadece
kimle yapiyosun bu yok hayatinda.
40 gun ayri kaldigimiz sonrasi sevismemiz cok güzel olmustu.
Bizde aynen 4o gün
Eski sevgilin seni kullanıyor farkında bile değilsin
Evet
Hiç böyle saçma sapan bir şey yaşamadım
Hahahaha :)
Eskisi gibi olmiyo sadece o iss
Eskisi gibi olmaz zaten çünkü iki tarafıda değiştirir ayrılık bu normal olan. Eskisi gibi olursak asıl yine ayrılırız. Zaten değişmemiz gerek
Anladimm ama iliskinin tadi oluyormu yanii onu kasteddmistim
Çok yeni daha görcez ama şu an ayakları yerde değil. Ben sakinim. Onun benimle ilgilenmesine sevmesine izin veriyorum sadece. Uğraşmasını emek harcamasını izleyeceğim. Eskisi gibi gerçekten değilim. Verdiği kadar bile alamayacak çünkü çok verdim zaten kendimi kanıtladım. Sıra onda
Anladimm insallah dedigin gibi olurr
Nasipte ne varsa o bakalım
Haklisinizz 🙂
Yok ablacm bir siz sevisiyorsunjz
Olabilir
Ten uyumu çok mu ve neden ayrılmıştınız
Ten uyumu fazla. Çok değişken şeyler var bu yüzden oldu diyemem. Bir iki olay oldu tartıştık aşamadık yokuş aşağı gitti onun hayatında da savaşması gereken şeyler vardı vs bende sağlıksız davrandım üstüne gittim derken ayrılmak istedi. Sonra da pişman oldu bir ay sonra tekrar istedi. Zaten ayrılmış gibi değil ara vermiş gibiydi. İşe girdi eğitimi yle ilgili sıkıntıyı halletti döndü gibi oldu. Ne kadar anlatabildim bilmiyorum böyle
Nerde birlikte oldunuz ateşlimiydiniz ikiniz de. En önemlisi de sen ne istiyon
Birlikte olmak gibi Bi planımız yoktu. Bana hediye almış onu verecekti bende onun olduğu ile kurs için gelmiştim. İçeri girmeden konuşalım dedi. Arabaya bindim geldiğinde kenara çekti konuştuk. Sonra Sadece konuşmadık işte Bi anda evde bulduk kendimizi. Ondan dik durmasını beni benimsemesini bekliyorum. Kararsız her problemde geri adım atan Bi yönü vardı. Bu sefer savaşmasını fedakarlık yapmasını bekliyorum.
Ama demekki sende onu arzuluyorsun ve unutamamışsın
Ben seviyorum da arzuluyorum da zaten
Anladım, o sevmiyor mu
Sevmediğini söyleyemem ama tamamen güvenip seviyor da diyemem. Sevdiğini söylüyor ve pişman ona göre de davranıyor şimdilik yani bilmiyorum
Yaşlar kaç ikiniz de yalnız mı yaşıyorsınuz
O ailesiyle ben yalnız neden soruyorsun ne alaka
Biranda kendimizi evde bulduk dedin de aile evinde seks yapmanız garip geldi
Ayrı evi var
Ama o evde değil ailesinin yanında kalıyor
İlkin mi
Ya aq ne alakaaaaaa saçma sapan sorular soruyorsun sebep ne? Nereye bağlayacaksan bağla artık
Hsjsksl ya sakin ol. İlkin mi de bu kadar bağlansın bırakamadın, normalde kızlwr karşılık görmeyince bırakır
Ben senin bu hayatta görebileceğin duygularına en sadık insanlardan biri olabilirim. İstemem yeter ne olursa olsun severim. Midem bulanır artık istemiyorsam da dünyaları paspas etse içimde yaprak kımıldamaz. Aramızdaki sorunları kenara koyarsam iyi bir insan o bir de ayrıca. Bu devirde çok zor kalbi temiz bir insanı bulmak.
Öyle olsa seni böyle ortada koymak canı istediğinde mikip keyfine bakmaz
Herkes gibi olduğumu sandı onu suçlamıyorum. Farkı anca gördü. Bidaha yaparsa artık haklı olursun. O noktadan sonra da ben giderim zaten. Pişman olsada yel bulur arkamdan.
Bir kere yapan bir daha yapar kardeşim aklını başına al o adam olsa mikip bırakmaz uzak durmak
Herkesin yapma ya da yapmama ihtimali vardır. Deniyorum bir şans verdim.
Sadece daha fazla üzülürsün demedi deme
Ha bende zevk alıyorum seks yapıyorum diyorsan eyvallah
Bu ilişkinin devamı yok belli
Bu senin düşüncen. Ayrıca bana tavsiye verdin bende sana vereyim bu şeklide iletişim kurma kimseyle. Haşa sen yazmıyorsun kaderi. Konu insansa her şey olabilir. Olumsuz konuşmak olumsuzları doğurur. Anlaşamazsak ayrılırız. Herkes için her ilişki için böyledir.
Sadece aptallar herşeyi tecrübe eder, akıllı insanlar başkalarının tecrübelerinden ders çıkarır
Umarım kırıcı olmadım. Senin kendini kullandırmanı saf masum duygular beslediğin kişinin seni kullandığını fark edememen üzdü
Senin sevgine layık değil o kendini daha fazla hiçe sayma üzme
Hayır tam tersi tamamen ayrılacaksınız
Peki
Yaptım ama sonu ayrılıkla bitti yine
Ve adam nişanlı çıkar 🙃🙃
O nasıl oluyor
Oldu işte
ne kadar güzel ya :/
Yaomadın mı sen daha
Var tabii ki
Saçma