Hanımlar ve erkekler hangisini sever?
Tek taraflı erkek okşar
Tek taraflı kadın yapar
Her iki tarafda ister bunu
Ya en iyisi yapmayalım biz bunu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hanımlar ve erkekler hangisini sever?
okşamayı çok severim, kızı öperek okşayarak tamamen soyarım, yatağa uzatırım, önce elimle hafiften saçlarını yanaklarını göğüslerini tenini okşarım hafif hafif, sonrasında yanına uzanırım ve öpmelere tepeden tırnağa ileri seviye okşamalara başlarım, en az 5 tur atarım kızın vücudunda, artık iyice gevşeyip mayışıp kalana kadar devam ederim, lokum kıvamına gelir kız ondan sonra ilişki yaşayacaksak yavaş yavaş kızı altıma alırım ve içine köklerim yavaştan... kız bakireyse o zaman ya sürtünme pozisyonuna geçerim vajina dudaklarının arasına penisi yerleştirip kızın bacaklarını kapatırım ve zevkle ileri geri sürtünmeye başlarım içine sokmadan... ya da masst* yapacaksam ona göre klitorisini okşamaya başlarım... kızın mayışık mayışık inlemelerini dinmelek kıvranmalarını seyretmek aşırı hoşuma gider... ilişki esnasında git gel yaparken de ya da sürtünürken veya masst* yaparken de mutlaka memelerini bacaklarını kalçalarını okşarım kızın büyük bir zevkle ;) okşayan taraf olmanın apayrı bir hazzı var, kızın kaymak gibi tenini okşamanın doyulmaz bir hazzı vardır
Bu kadar uzun yazmışsın kim okuycam şimdi?
okşamayı da böyle yazdığım gibi uzun yaparım şikayet eden kız olmadı :D
Yalamak daha çok zevk verir
Cinsel ilişki kast etmiyorum romantik anlarınızda
Çok iyi biliyorum
Cinsellikte her şey karşılıklı güzel oluyor.
Cevap
18Cevap
goguslerı ve kalcayı avuclarımda oksamaya bayılırım
Valla okşadığımda da zevk aldım da yaladıgımda daha çok tabi. Ama bayan eline alıp bu ne böyle dediğinde okşadıgında daha çok aldıgım oldu 😄😄
Okşanmak bence
okşanmak özellikle sert ve sıkı bir şekilde okşayarak boşaltması çok zevk veriyor.
Karşılıklı olduğu sürece zevkli oluyor
biz buna 69 diyoruz en güzeli bu
En çok okşanmanı istediğin yerler olabilir
Her şey karşılıklı
okşadıktan sonra değdirmek
Oksmakkk 😅
Sevişmek
okşamak mıncıklamak daha çok hoşuma gider
Okşamak
Karşılıklı en güzeli
Oksanmak
her şey