Önce partnerin haz aldığına şahit olmak mı sizi daha mutlu eder yoksaaa
Ben haz alayım da gerisi önemli değil mi dersiniz?
Ben haz alayım da gerisi önemli değil mi dersiniz?
Partnerimin haz aldığını ve kasılmalarını gördüğümde hissettiğimde daha çok haz alıyorum, sonrasında daha şehvetli oluyor bayılıyorum. Önce partnerim sonra ben. ya da birlikte kasılmalar yaşayalım isterim.
öncelikle karşımdakinin delice inlemesini ve şapır şapır sularını dilime dudaklarıma akıtmasını isterim :) sonrası karşılıklı keyif olur zaten ;)
Cevap
35Cevap
sabirli olursan ve anlayisli olursan karsindakine haz verirsin haz vermek tabi cunku haz verdigin insanin onunde cirpinislari ve kendinden gecmesini hissettiginde onunda sana geril geril gerilsigini gordugumde oda o hale geldikce dshada istekli ve seni istegiyle beter edecek bir haz verir
Haz vererek haz almak. Hatta bazen sadece onun haz aldığı şekli görürken bile haz alir insan
Ya zaten iki taraf birbirine haz verirse her şey okeydir
Önce partnerimi doyurur sonra kendi zevkime bakarım ama ikisinde de çok keyif alırım. Özellikle oral yaparken kıvranıyor ya o büyük zevk 😊
Bence erkek ise kızı tadmin etmesi lazım sonra kendisi haz alabilir diye düşünüyorum
Haz verdikçe daha çok haz alınıyor. Ben buna inanıyorum. Tek taraflı olması sıkıcı
Yerine göre partnerim de benim gibi haz vermeye hazırsa neden olmasın ama ben mutlu olayım derse o zaman işler değişir 😅😏
Aldığın hazzı sen bilirsin, sen yaşarsın... Karşı tarafın gerçekten ne hissettiğini ve haz alıp almadığını asla kesin bir şekilde bilemezsin...
tabikide haz almalı ki partnerim bende haz alayım
Haz vermek partnerini nirvanaya cikarirsan o da sana karsiligini fazlasiyla verir
Haz vermek daha önemli. Çünkü kadınlar aldıkları kadar hatta fazlasını verirler.
Tabiko dr haz vermek erkek dediğin haz verecek mutluluk arzu doyum verecek kadının mutluluğu ile mutluluk yaşayıp boşalmasa bile o mutluluk yetecek erkeğe
Haz vermeyi severim partnerim haz alınca ben de haz alırım
Hem almak karşılığınıda vermek var ya tadına doyum olmaz zevk olur
partnerim haz aldıkça bende çok haz alıyorum
Haz almam partnerim haz almasına bağlı.
Partnerin alması önemli
Haz vermek benim için daha keyifli.
Haz almak daha keyiflidir
İkisi bir arada değilse anlamsız
Kesinlikle haz vermek
Önce partnerin hazzı ı zaten beni zirveye taşıyor
Haz vermek benim için
İksiide oldukça önemli