Sertleşme problemine faydası olmaz. Ama daha sık ilişki istemesine katkısı olur. Kadının değil erkeğin
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sertleşme sorunu yok CROHN hastasi isteksizlik yapıyor ağrıları olduğu için durduk yere opussek kalkar tek sorun haftada bir bazen daha fazla günde bir olması bende haftada en az. 2 3 istiyorum
Kuşu kartal gibi kalkıyorda ilişki sıklığı az crohn hastası eşim her zaman benim kadar istekli olmuyor haftada 1 de bana çok az geliyor şu an regl girdi reglden öncesiyle 11 gün oldu ilişki esnasında çok istekli çok istekli çokta mutlu ediyor her ilişkide diyorum ona bak mahrum ettiğin zevk bu işte ama devamlılığı olsun istiyorum polen propolis bal aldım hastalığı için acaba onada etki edermi diye düşündüm ereksiyon da sorun yok yani dün normal konuşurken bile durduk yere kalktı sorun isteksizlik,
kalkması yeterli olmaz ilişki sonuna kadr devam ettirebilme önemli. Saydıklarını ve daha fazlasını içeren bitkisel macunlar var al kekinin içine koy her gün dumanını çıkarsın :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Tatlı türevlerinin cinselliği artırdığı söyleniyor... Ne kadar doğru bilemem tabii...
Onlar fasa fiso ilaçla kremle olacaksa hiç olmasın
Sertleşme problemine faydası olmaz. Ama daha sık ilişki istemesine katkısı olur. Kadının değil erkeğin
Sertleşme sorunu yok CROHN hastasi isteksizlik yapıyor ağrıları olduğu için durduk yere opussek kalkar tek sorun haftada bir bazen daha fazla günde bir olması bende haftada en az. 2 3 istiyorum
Ben de haftada en az 2-3 istiyorum. Eşim haftada 1 hatta 10 günde 1 yapıyor. Ben istek artırıcı çare bulamadım. Ama erkekte çare var
bana bir denk gelmedi hergün isteyen :)
@AtesliPrens03 genelde bizim gibilere denk gelmiyor 😅
hiç sorma :)
yani evet arttırrır rahatsızlığının ne olduğunu bilmiyorum ama olabildiğince doğal beslenin bu ateşinizi arttıracaktır
Kabak çekirdeği yedir kabak çekirdeği artırır ceviz yedir enerji içeceği içir
Ben karışım alıyorum fındıklı cevizli ballı tadı da güzel
Oda. gu, el. balli atomm
Bu marketlerde satılanlar var desenli desenli onlardanmi
Evett
Antep fıstıklı ballı Bademli var süper
Yuksek enerji verir. Doğal olarak artırır
Emin ol şu an bende tüketiyorum ve daha farklı yan ürünleri de var...
Ne givi
Yazarsan detayları anlatayım çok faydasını gördüm...
Kuşu kalkmıyor mu?
Kuşu kartal gibi kalkıyorda ilişki sıklığı az crohn hastası eşim her zaman benim kadar istekli olmuyor haftada 1 de bana çok az geliyor şu an regl girdi reglden öncesiyle 11 gün oldu ilişki esnasında çok istekli çok istekli çokta mutlu ediyor her ilişkide diyorum ona bak mahrum ettiğin zevk bu işte ama devamlılığı olsun istiyorum polen propolis bal aldım hastalığı için acaba onada etki edermi diye düşündüm ereksiyon da sorun yok yani dün normal konuşurken bile durduk yere kalktı sorun isteksizlik,
Ay yazık.
Darısı başına olsun dicemde sende bir peynirlik sezdim büyük ihtimalle böyle eşin olsa sadık ta kalamazsin
Yok o senin peynirliğin. Zavallının cinsel sorunlarını buradaki erkeklere anlattığına göre amacın belli😏
Neymiş amacıı
kalkması yeterli olmaz ilişki sonuna kadr devam ettirebilme önemli. Saydıklarını ve daha fazlasını içeren bitkisel macunlar var al kekinin içine koy her gün dumanını çıkarsın :)
Ben cerez ve yeşillik yiyorum mermi gibi
bal ve fındıkla tüketildiğinde evet faydası var
Sevmediğim için bişi diyemem
O ne be
duvarlarda gezersin
İşte aradıgımız kadın 😅
Bir halta yaramaz
Arttırdı mı?