Cinsel Yaşam Hurma libidoyu artırır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Bugün hurma yedikten sonra libidom yükseldi sanırım Araplar oyuzden sapik Güncellemeler1 yıl Kahve, badem, ceviz onlarda yükseltiyor ya Google'da baktım hurma yüksektir diyor o mantikmen düşündüm Hurma libidoyu artırır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. arttırmaz yok 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Hurma yoğun enerji içeren doğal bir besin maddesidir. Libido yükseltmesi gayet doğaldır. 0 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Evet oda enerji verici bir besin yükseltmesi normal 0 0 Yorumla
Loverfeet Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Araplar😀😀bu gün yediğin hurmalar tatlı seyni tirmalar👣👣👣💋💋💋💋💋💋 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bilimsel olarak tam bilmiyorum ama seker orani yuksek seyler beni de yukseltiyor :) suanda kendini nasil hissediyorsun? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Berbat ne düşürür yiyecek önerin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Cok sulanma oluyor mu? Yiyecekle dusmez ki bu. Tatmin olman lazim Yorumla
sertanz Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 642 cevap paylaştı. Olabilir belki. Hiç denemedim 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Evliysen dene Yorumla sertanz 1 yıl Evli değilim. Ama brnim denemem kanıtlamaz çünkü zaten yüksek Yorumla Soran 1 yıl Hayda haklısın test yapılamaz düşük olanda deneyelim Yorumla bouquet17 1 yıl bilmem mi ;) Yorumla sertanz 1 yıl 🤫🤫🤫 Yorumla
SlowShutter Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Konu araplara nasıl bağlandı, harikasın 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hurma onlara ait ya Yorumla SlowShutter 1 yıl Hurma enerji verir, ondan yükselmiştir libidon. Yorumla Soran 1 yıl :( Yorumla SlowShutter 1 yıl Okşa geçer Yorumla
Esaret5 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl 😁😁😁 cok bi alaka gormedim hurmayi suclama simdi 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Bu kadar değildi Yorumla Esaret5 1 yıl ne kadardi Yorumla Soran 1 yıl Azıcık Yorumla Esaret5 1 yıl minicikmi Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Libido arzu heycana bagllii 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yükseltir enerji deposu 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. birlikte hurma yememiz yok mu :) 0 0 Yorumla
SoLiDeR Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 428 cevap paylaştı. Sanırım haklısın, uyuyamıyorum yaaa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Naptın sonrasında 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Düşürmeye çalışıyorum düşürücü yiyecekler var mı? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Var bir süreliğine düşürüyo Yorumla Soran 1 yıl Ney? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Buradan sadece kızartılmış ya da unlu besinler diyebilirim Yorumla Soran 1 yıl Onları hep yediğim şeyler düşürmüyor ya :( Yorumla Soran 1 yıl Alkol daha çok düşürüyor Yorumla Soran 1 yıl Alkolda yoki içeyim evde Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O daha da artırır sanki. Niye doğal yolla düşürmüyorsun Yorumla Soran 1 yıl Ne gibi? Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hep böyle misin Çok mu istiyorsun 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Değil Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sevişebiliyor musun peki Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Alakası yok ya başka bir şeyden olabilir 0 0 Yorumla
Nightonr Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 yıl Şekerli başka birşeyler yediysen 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hayır yemedim Yorumla Nightonr 1 yıl Anladım üşüdüğünde azalıyormu Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Arttırır. 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. sanmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
arttırmaz yok
Hurma yoğun enerji içeren doğal bir besin maddesidir. Libido yükseltmesi gayet doğaldır.
Evet oda enerji verici bir besin yükseltmesi normal
Araplar😀😀bu gün yediğin hurmalar tatlı seyni tirmalar👣👣👣💋💋💋💋💋💋
😂😂😂😂 cennet meyvesi günah
Şekerli olduğu için olabilir
Bilimsel olarak tam bilmiyorum ama seker orani yuksek seyler beni de yukseltiyor :) suanda kendini nasil hissediyorsun?
Berbat ne düşürür yiyecek önerin
Cok sulanma oluyor mu? Yiyecekle dusmez ki bu. Tatmin olman lazim
Olabilir belki. Hiç denemedim
Evliysen dene
Evli değilim. Ama brnim denemem kanıtlamaz çünkü zaten yüksek
Hayda haklısın test yapılamaz düşük olanda deneyelim
bilmem mi ;)
🤫🤫🤫
Konu araplara nasıl bağlandı, harikasın
Hurma onlara ait ya
Hurma enerji verir, ondan yükselmiştir libidon.
:(
Okşa geçer
😁😁😁 cok bi alaka gormedim hurmayi suclama simdi
Bu kadar değildi
ne kadardi
Azıcık
minicikmi
Libido arzu heycana bagllii
ahahaha ye kız sabah kadar ye
Yükseltir enerji deposu
birlikte hurma yememiz yok mu :)
Ndkdkfk olabilir enerji vermiştir
Hahahah 😂 geçmiş olsun 💅🏻
Sanırım haklısın, uyuyamıyorum yaaa
Naptın sonrasında
Düşürmeye çalışıyorum düşürücü yiyecekler var mı?
Var bir süreliğine düşürüyo
Ney?
Buradan sadece kızartılmış ya da unlu besinler diyebilirim
Onları hep yediğim şeyler düşürmüyor ya :(
Alkol daha çok düşürüyor
Alkolda yoki içeyim evde
O daha da artırır sanki. Niye doğal yolla düşürmüyorsun
Ne gibi?
Hep böyle misin Çok mu istiyorsun
Değil
Sevişebiliyor musun peki
Yok