İnsanın temizliği cinsel ilişkiye girmemesinden belli olmaz belli bir arkadaşlık serüvenini tamamladıktan sonra vücut zaten sevişmek istiyor çünkü sevişmek insanın doğasında olan bir şeydir yemek yeme gibi bir ihtiyaçtır o yüzden sevişmemiş birisini aramak yerine sevişmenin doğal bir eylem olduğunu saygı ve arkadaşlık çerçevesinde gerçekleşmesi gerektiğini bilmek gerekir ve kişinin geçmişine çok odaklanmamak gerekir kişi senin hayatına girdiği gün başlamıştır senin hayatına girmeden önce öyle birisi yoktu o yüzden şu an önemli olan onunla ne yaşadığın ne yaptığın önemli olan geçmişini sorgulama geçmiş geçmişte kalmıştır senin için önemli olan bu gündür zamanda hızlı yaşa düşüncelerini geliştir ileriye dönük düşüncelerin aydın düşüncelerin olsun illa evlenmek zorunda da değilsin birlikte de yaşayabilirsiniz
@tinkerbelll07 Siz kendi pencerenizden bakın zekanızı egitmediğiniz için size göre her şey ayıp günah erkeklere kölesiniz kendi cinsel isteğinizi gideremediğiniz için içiniz de patliyorsunuz evliliği bekliyorsunuz evlilik olunca da yatakta put gibi yatıyorsunuz çünkü gerekli eğitim kültür verilemedi öğrenmediniz kıcınızı başınızı örtmekten
@tinkerbelll07 Cinsellik sizin gözünüzde iki bacak arası namus kavramı olarak öğretiliyor size evlilik olmadan ilişki yaşayamazsiniz namussuz olarak görüyor bütün aile sizi çünkü gerekli bilgiyi almadiniz sizin cinsellik yaşamaniz için sahibinize ihtiyacınız var sahibiniz olmazsa namusssuzsunuz bu yüzden evleniyorsunuz
İnsanların özgürce sevişmesi birlikte yatıp kalkması yiyişmesi yaptıkları yanlışı meşrulaştırmaz ayrıca İslamiyete göre günah olan şeyleri gayrimüslim biri Müslüman olmadığı için kabul etmez
Ama İslamiyeti ister kabul etsin ister kabul etmesin Allah katında herkes yaptığı iyilik ve kötülüklerin karşılığını görecektir o yüzden Allah Müslümanlara İslamiyeti insanlara bildirmeyi emretmiş ama zorlamayı da yasaklamıştır
Her insan her yorumda her paylaşımda kendi inandığı ve bildiği şekilde yazar bazıları da aksiyon olsun diye yazar Müslüman da İslamiyetin Emir ve yasaklarına göre yazar yani o yüzden bu konular seni yanıltmasın
Ve bu sayfada okuduğun paylaşımlara göre hayatı değerlendirme çünkü Türkiye de bile nüfusun çoğu sosyal medyaya hakim değil hatta akıllı telefon bile kullanmasını bilmeyen insanlar varken toplumun tamamının burdaki gibi olduğunu düşünmen yanlış olur
zinanın nesi hür oluyor çok günah ve ağır azabları vardır bilmezmisiniz zina yapanlar Buna göre zina yapanın bu dünyada günleri kısalacak, öldükten sonra cehenneme gidecek, başkasının eşi hakkında zina yapmayı düşünen kişi gelecek doğumlarda sürüngen haşere şeklinde doğacaktır
azablaran birtaneside zakkum ağacıdır
bakın bir ayette duhan ayetinde 43-44. Şüphesiz, zakkum ağacı, günahkârların yemeğidir. Çok günahkâr olanın ta-amıdır. 43, 44. Muhakkak ki zakkum ağacı, günahkârların yiyeceğidir. diye buyuruyor zina yapmakta çok günahtır
Evliliği neden tek meşru ve kabul edilebilir ilişki biçimi olarak görüyorsun ki? Evlenmek istemeyen evlenmez, evli olmayan bireylerin de cinsel hayatı olabilir. Yeter artık çıkın şu kafadan. Seks yapmak sadece evli bireylerin hakkı mıdır? Nikahsız seks suç değil, cezası da yok. Kanunda cezası olmayan bir eylem için dinden referans alan yobaz kafalarınızla suç uyduramazsınız. Size ne ya? SİZE NE MİLLETİN SEVİŞMESİNDEN?
Bu dediğin şuna geliyor: "ben sevişmemiş erkek istediğim için erkekler nikahsız cinsellik yaşamasın." SANA NE? Erkekler senin kriterlerine göre mi yaşayacak?
Millet kafayı yedi canım. Toplum ahlakı asıl şimdi bozuldu. Nasıl bir hale düştük neden düştük bilemedim. Yani devletin derdi madem ahlak namus alkole tütüne bandrol getirirken buna da bir çözüm üretse ya? Açlık parasızlık milletin kafasına vurdu. Bundan 10 yıl önce evlilik dışı ilişki bile anormal karşılaşırdı hani ayıplanırdı hani şimdi neden normal görülüyor?
Kirli insanlar her şey yapar yaşar her ayıbını saklar sonra evlenmeye çalışır toplum çok kirli dürüst insan kalmadı erkek ister her kızla yatsın ondan sonra bakire kız arar bizm gençler istiyor yesin içsin sevişsin her şey yapsın zina yapsın sonra temiz ayaklarına yatsın evlenmeden cinsellik olmaz sevişmek marifet deyil burası İslâm ülkesi
Eğer sen gerçekten sevişmeyi meşru görüp geri kafalı olduğunu düşünüyorsan gerçekten apt*lsın. Bir de sürekli evlilik ve cinsellikle ilgili soruları sormaktan bikmadın mı? Sorudaki görseli de erkkerin dikkatini çekip neyin peşinde olduğunu anlamıyorum. Sen nefsine söz geciremiyorsan git evlen, sen de kurtul burdaki insankar da senden kurtulsun!
Çok haklısınız Ben de sizin gibi düşünüyorum ve aynı şekilde öyle hayatımı sürdürüyorum ve bizim gibi insanların azaldığını gördükçe hem em kendim için hem de İlerideki gençler için çok üzülüyorum
Sen çok dolusun... sana bir teklifim var buluşalım benle istediğini yap ben sana bir şey yapmicam istediğin duyguyu tat... kendimden çok sana üzülüyorum
türkiyede evlilik kurumunu bitirmeye çalışıyorlar ondan dolayı tek gecelik ilişkiler normal kabul edilmeye başlandı toplumda iyice bataklığa doğru sürükleniyoruz.