Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvlilik gönülden gönüle atılan kopmaz bağ demektir aslında, ayrıca sorumluluğa da adım.. Düşünsene bir evde tek başına ömür mü geçer? Şu zaman da evlilik yapılır ancak herkes kendi nefsine hakim olmalı birbirine olan güveni asla yitirmemeli ayrıca çocuk dünyaya getirmeye karar verirlerse asla ayrılmayıp evlatlarına sahip çıkmalı onları boynu bükük bırakmamalılar. Herkes çocuk yapıyor sonra aldatmalar (yok 30 cm! yok dar istiyom!) derken gözler dışarı kayıyor fantezi derken tv magazinlere konuk oluyorlar.. bunları gören gençler sonumuz böyle mi olacak amaan hayatını yaşa git moduna giriyorlar vebali kimin? bu gençlere örnek olanların elbette!!
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılÖzellikle bir kadın bulamayan maddi durumu kötü olan erkekler sürekli evliliği kötülemeye devam ediyor neden? Karşısına kendisini seven sayan istediği gibi biri çıksa kendisi evlenmeye ek mi sank
Ben buraya takıldım galiba
https://voca.ro/19LKwJuOPe2M05 Yorumla
Soran+1 yılŞu zamanda çalışmayan bir kadın var mı köyde falan yaşıyorsun herhalde
Soran+1 yılŞu an evli olup çalışan binlerce kadın var.. çalışan bir kadın beni neden tercih etmiyor? diye kendini sorgula.. ve soru da dediğim gibi çoğu insan karşısına kendi istediği gibi birinin çıkmasini ve onunla evlenmeyi ister.. sen de mesela çalışan bir kadın istiyorsun ama bu zamanda çalışan kadın bulamamak sorun bence
Soran+1 yılHayır olay şenlik bunu anlamadan sorunlarını çözemezsin.. benimle neden insanlar çıkarı dışında birlikte olmuyorlar diye kendini sorgula. demekki karakterin sadece çıkarcı insanları çekiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sevmek gibisi var mı:) kokusu çiğlerime doluyor, yokluğu bana ecel. Bir gece kal yeter. Sensiz bir yanım hep sen, hep kül, hep 🔥 yangın..
Sensiz uyumuşum ne fark eder:)) sevmek güzel iş be Usta ve sevilince ohhh tadından yenmez10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. Biyolojik olarak insan evladı karşı cinse mahkum. Bunu bu yüzyılda "evlenmek" adı altında istenilmesi de normal yani.
08 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok çünkü bizden çok ilerideki ülkelerde de durum aynı.. onlar mesela evlenmeden istedikleri şekilde yaşayabiliyorlar ama yine de evlenmeyi tercih ediyorlar
Soran+1 yılYoo bugün herkes evlilik dışı ilişki yaşıyor.. evlilik dışı ilişki yaşamadan nasıl evleneceksin zaten? Onun sonucu evlilik
Soran+1 yılÇok olan şey genellenir.. Türkiye'de senede 700 bin çift evleniyor 700*2 = 1 milyon 400 bin kişi evleniyor yani
Bu genellemenin ötesinde bir sayi
Soran+1 yılDünyada evliliğin en düşük olduğu ülkede bile evlenmek oranı %53
Genelleme ne demek biliyor musun sen
Soran+1 yılBunlar okuma yazmayı bilen herkesin 2 sn ye de öğrenebileceği bilgiler
Çoğu proje için evleniyor bence çoğu reklam vs zengin veya ünlü gündemde kalmak için
01 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama kim proje için 5 sene evli kalır ya da evlenip işi bırakan vs bi ton ünlü var çok absürt bir yorum ya da dünyanın en zengin insanları evli onların reklama mi ihtiyacı var.. ve bu zamanda dikkat çekecek onları gündemde tutacak bi ton şey var evlilik ne ki onların yanında çocuğu da çocuk yapıyor neden
Gizli Üye(30-35)+1 yılSürekli zengin koca peşinde koşup parasını yemekten öteye gecemeyip en ufak hatasinda g. tüne tekmeyi yiyip sonrasında ağlaya ağlaya fakir ama mert insanlarla evlenen kizlarida es geçme.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe bu düşmanlık ya şaka mısın 😂
Annenle bir sorunun var galiba
Cevap sahibi+1 yılAnne ne alaka simdi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKonu cinsel yaşamla alakalı değil sanki
02 Yorumla
Soran+1 yılçok gelişmiş ülkelerde de durum aynı.. onlar mesela evlenmeden istedikleri şekilde yaşayabiliyorlar ama yine de evlenmeyi tercih ediyorlar
Cevap sahibi+1 yılİşte bu yüzden cinsellikle alakası yok, konu müşterek hayat kurma durumu, biraz daha duygusal düşünmek lazım
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Herkes ister
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yokluk iste
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat