Gizli Üye(25-29)+1 yılMesleğe göre adam mı seçeceksin?
Karpuz aldın kelek çıktı ne yapacaksın 👀
İnsanın libidosuna göre değişir ama bu mesleki algının sebepleri olarak kırsal bölgede olup topluma karışamayan adam kadın görünce farklı olması normaldir, ama bunu yansıtma biçimi normal ve anormal olarak ayrılmalı içinde bastıran adam vardır bir de dışına yansıtan şe... Türü vardır.
İkinci bir algı olarak libido yüksekliği mesleğin avantajı olarak düzenli spor ve düzenli beslenme denilebilir.
Mesleğin avantajı olduğu gibi dezavantajlı durumları da oluyor düzenli bir hayatı olmuyor ki sosyal hayatı olsun bir nevi ters algı olarakta askerin libidosu yüksek algısı buradan gelebilir.
Çünkü aldatılma, yetersiz bir erkek algısı kabul edilir bir durum olmadığı için odak noktası bir tık daha baskın oluyor olabilir🤷🏻♀️
Ve son olarakta en acı kısmı evlenip karşımdaki kadını yarım bırakmayayım düşüncesi olabilir ihtiyaçlarını tek gecelik ilişkiler vb. ile adı çıktığını düşünüyorum.
Yeterli gelmiştir umarım ama şunu ifade edeyim çok kuduruk bir kadın isen asker sevmek harcın olamaz karşındaki adamı ziyan edemezsin bu arada heba olursun.
Cinsellik ile veya üniforma fantazisi ile yürümez bu durum yuva düşüncen olacaksa sabır en mühimi tek yaşamaya tek başına bir şey yapmayı bilmelisin ailen uzak yabancı olduğun bir il eşin yok korktuğundan ışığı yakıp sabahı beklemeyi..
Bunlar en basit kısmı biliyor musun 😔
Ama canı sağ olsun dert değil birlikte geçirdiğin o güzel günler bütün olumsuz yanları örtüyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece bir sorudan niyet okumaya çalışmanıza sadece gülüyorum :) soruyu ne niyetle sorduğumu sadece ben bilicem. Açıklama gereği de görmüyorum. Ve tamamen abes bir anlayışınız var 😂 Zahmet edip uzun uzun yazmışsın canın sıkılıyo galiba :)
Cevap sahibi+1 yılGenel ifade ettim aslında böyle değilseniz dert etmeyin bu soru içeriğine yem gibi gelenler için açıklayıcı olur.
Ama size tavsiyem niyetin iyi ise soru kalıbını damdan düşer gibi sormamanız daha iyi soruya göre seviyeli eleştirdim ama sorunuz bizzat bağırıyor bu net 🤷🏻♀️😂
Yaranız var sanırım bu kadar kaideye aldınız ha bu arada 😄
Canim kıymetli basit şeylere sıkılmaz 😉
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
+1 yılHer asker olan için bu geçerli değil. Adamın libidosu yoksa asker ya da başka bir şey olsa ne farkeder
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 771 cevap paylaştı.
+1 yılHer işi yapan en iyi s*kendir. Örneğin Johnny sins. Her sektörde çalışan biridir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDaha iyisini bilmem ama aç insanın yemek yemesi gibi düşün
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu mantığa göre denizcilerin seks ilahı olması gerekiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl daha iyi sevişsinler sence her gün yapanla diğeri bir olur mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAptal mısın lan
Sevişmekle meslepin ne alakası var
Amsalak00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılAsker değilim ama sevişmenin hakkını veririm. Detaylı konuşalım gel
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. sevişmenin meslekle ne alakası var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Asker değilim ama kadınımı her türlü uçururum 😉
00 Yorumla
+1 yılBu bilgi işine yarayacak gibi sanki djdjdjx
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılDaha istekli olurlar diyecektin heralde 🤣
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayirr
00 Yorumla
+1 yılÖyle söyleniyor
00 Yorumla
+1 yılTürbanlı mısın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu an asker olup bu soruyu görmem ve yükselmem ff
025 Yorumla
Soran+1 yılKıyamam😂 her haftasonu çarşı izniniz varmış bak hiç söylemiyorsunuz djdjd
Cevap sahibi+1 yılKim dedi ise yalan ya çarşı izni bize yok doğuda çoğu yerde yok yasak dağın başında ne çarşı izni
Soran+1 yılYaa ne tatlıı😍 😂
Cevap sahibi+1 yılHe ne tatlı inanmıcan 5 aydır m*st bile yapmadım kötü ya askerlik shsj
Soran+1 yılAskerler çok kıskanılır takığı çoktur diye :) seven için iyi yani:p
Cevap sahibi+1 yılYok ya öyle bişey sapım
Cevap sahibi+1 yılAsker seviyor musun sen
Soran+1 yılÇok denk geliyorum ama konuşmuyorum:)
Cevap sahibi+1 yılHımm çünkü her asker aynı yalancı sapık sanıyorsunuz benim suçum ne Fff
Soran+1 yılEvet dolu konuştuğu var sanıyoruz :)
Cevap sahibi+1 yılBenim yok çünkü benim s*KS* değil sarılmaya sevgiye ihtiyacım var
Cevap sahibi+1 yılilk başta
Soran+1 yılYaa kıyamam nasıl da biliyosun neler söyleyeceğini, 😂
Cevap sahibi+1 yılYa cidden sapık olsam toplum içinde olduğum için tabiri caizse m*st yapmadım 6ay ya ne bilem sevgilim olsa parmağı eli ile oynardım
Cevap sahibi+1 yılYanağını ısırırdım sarılırdım bu bile iyi gelirdi
Soran+1 yılKıyamam yaa inşallah olur be sevgilin. Kızlar meraklı askerlere 😄
Cevap sahibi+1 yılYo askerlik şeyini de kullanmadım hiç öyle sandığın erkekler gibi geçmişim dolu değil
Soran+1 yılSakin ol öyle demek istemedim yani olur bir şekilde. Üzülmene üzülürüm
Cevap sahibi+1 yılOf kafam karışık zaten askerlik siz kolay zannediyorsunuz
Soran+1 yılHayır yahu kolay olur mu.. Asla kolay zannetmiyorum. Ne kadar zor ve kutsal bir işiniz var. Allah razı olsun hakkınız bu dünyada ödenmez
Cevap sahibi+1 yılNeyse daha fazla rahatsızlık vermeyim sana
Soran+1 yılRahatsızlık vermedin estağfurullah. Var mı senin için yapabileceğim bir şey
Cevap sahibi+1 yılYok ne diyim konuşmam belki sıkıcı gelmiş olabilir
Soran+1 yılHayır yazdım aslında sen onu görmedin, sıkıcı gelmedi hyr
Cevap sahibi+1 yılSen neler yapıyorsun
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltam tersi asker karıları bu işten muzdariptir
05 Yorumla
Soran+1 yılTam asker karısı olacak insanmışım o zaman 5 yıldır yapmıyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılevet bayağı dirayetli bir kadın olurmuşsun 😀 ama nereye kadar 🤷♂️
Soran+1 yılCanım çekmiyo sorun yok:)
Cevap sahibi+1 yılilla çekiyordur da kendini bloke edebilme yeteneğin gelişmiştir sonuçta çekip çekmemesi önemli değil de o açıdan asker karısı olmak zor bir de işin psikolojik boyutu var.
Soran+1 yılher şey cinsellik değil tabi orası doğru zor bir durum hele bir de aşkla seviyorsa ayrı kalmak ızdırap olur.
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabi daha istekli olur 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok sadece bazı zamanlar oluyor bizde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Alâkası yok ☺️
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. diğer erkekler hergün görüyor ya :D
00 YorumlaBenim hunharca oluyor görmeyince
00 Yorumla
+1 yılAzma sabah sabah
00 Yorumla
+1 yılEski Bir asker olarak diyorum ki evet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok
00 Yorumla Yok be libido meselesi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok be sapik oluyorlar sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet öyleyiz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Alakası yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yıldenemelisin
00 Yorumla
+1 yılOylemiymis
00 Yorumla
+1 yıl:( çok yanılıyorsun
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım