Bunlar abaza erkek diye tutturmuş bir laf gidiyorlar jsjs bi kendilerine baksalar nasıl bir obje olduklarını görecekler sokak ortasında bile indirip veriyorlar herkese ondan sonra erkek abaza yhaaa jsnsj
@NalinnNurr ben senin gibi karşı cinsime düşman değilim, sen ve senin gibi obje kızlar bizim ihtiyaç kaynağımız siz olacaksınız biz sizi sevmiş gibi yapacağız ki sizleri rahatça kullanıp atabilelim zaten cinsel ihtiyaçtan başkada bir halta yaramazsınız kadın cinsi olarak 🙃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet çok duydum birbirlerine artık abazaliktan djdj
Sanki kızlar yapmıyor birbirine
Bunlar abaza erkek diye tutturmuş bir laf gidiyorlar jsjs bi kendilerine baksalar nasıl bir obje olduklarını görecekler sokak ortasında bile indirip veriyorlar herkese ondan sonra erkek abaza yhaaa jsnsj
Erkek sekse doyar kadın doymaz kadınlar daha Abaza farkında değillermis gibi yapıyorlar
@KaanCarry indirene kalk git sor ayrıca sokakta bir kadinin bir yerlerini yalamak abazalik değil mi a. mk
@Barbarosakman kesss
@NalinnNurr tamamda kadın da yalattırıyor yani erkek neden abaza oluyor burada dnndjd
@KaanCarry erkekler hiçbir durumda asla haklı olamazlar çünkü okey
O değilde etiketi nasıl yapıyorsunuz gençler
@Barbarosakman boş ver asko napcan
@NalinnNurr tamam
@NalinnNurr ıyyyy pislik feminist öğğkk
@KaanCarry erkek düşmanı desek daha doğru
@NalinnNurr yani bir abaza seni kullanıp bıraktıysa bunda bizim suçumuz nedir Erkek düşmanı sjjsks
@KaanCarry inan ben onları kullanmisimdir
@NalinnNurr öyledir tabiki hiç kullanılan kadın görmedim hepsi parmaklarında oynatmış erkekleri jsjs ama hepsi genişlemiş nedense
@KaanCarry kes a. mk genişlemiş ne seviyesiz hadsiz abaza
@NalinnNurr ben senin gibi karşı cinsime düşman değilim, sen ve senin gibi obje kızlar bizim ihtiyaç kaynağımız siz olacaksınız biz sizi sevmiş gibi yapacağız ki sizleri rahatça kullanıp atabilelim zaten cinsel ihtiyaçtan başkada bir halta yaramazsınız kadın cinsi olarak 🙃
Kavganızı ayırmaya geldim buyuk mevzu cikcak sakin olun sampiyonlar
Boş insanlarla kavga etmem kanka merak etme 😁😁
@Barbarosakman uf boş ver havlıyor k. opek
Soran cidden ilginçsin gay s1ksini niye bu kadar merak ediyonki
Askerde duymuştum şahit olmadım
Ne duydub
Tostos sa olur
Olabilir uzun bir süre sonuçta duymuştum
Askerde olmuş djdjjd geçen gün duydum
Ne olmus
Seks
Anlat