Cinsel Yaşam Evlilikte cinsel ilişki sıklığı ne olmalı sizce ya da ne oluyor? goruncekadamlar2 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncell Evlilikte cinsel ilişki sıklığı ne olmalı sizce ya da ne oluyor? Cevapla İlişki Soruları Evlilik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Her gün olmalı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İlk zamanlar hergün olmalı, 1-2 ay geçince de haftada 3 gün kâfi 3 15 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hımmm en ideali gibi. Bekar mısın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nişanlıyım Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hımmm yaşandı mı bir şeyler? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır evlenmeden olmayacak diye konuştuk taaa sevgiliyken Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl En iyisi o zmaan daha önce böyle bir tecrüben olmadı. Evlilik ne zaman? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır tecrübem olmadı ilkim o olucak. Evlilik 2024 sonu diye düşünüyoruz Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Yaşlarınız kaç? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 27 ikimizde Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Olgun yaşlar harika mutlu olun inşallah. Ama ilk 1-2 ay her gün dedin ya onu 6 aya çıkarmalısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederiz amin inşallah. Eşim isterse neden olmasın sonuçta evliliğin %50si seks gözüyle bakıyorum onu mutlu etmek eşi olarak görevim Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Onu mutlu etmek demeyelim karşılıklı mutluluk iki tarafda keyif almalı ve mutlu almalı. Evlilikte cinsellik önemli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onu mutlu etmekten kastım karşılıklı mutluluk zaten ben onu o beni. Hiç bi zaman Seksi bi görev olarak görmemeli demişti bi profesör haklı çünkü ordan sonra sıkıcı bir hal alıyo eşini mutlu etmeyi görev bilmeli her anlamda sadece yatak değil Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Ya seksi bir görev değil eğlenceli bir aktivite gibi düşünün. Rutinleştirmeyin farklılıklar katın ve keyifli hali süreki devam etsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onu diyorum işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzatmasan mı Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 771 cevap paylaştı. Hiçbir fikrim yok. Canları ne zaman isterse yapsınlar 1 0 Yorumla
_Milagros_ Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Haftada 3-4 1 1 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Gayet makül ve iyi bir süre. Bunu evli birisi olarak mı söylüyorsun? Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Çifte göre... Normali hafta 2 olmalı. 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hafta 1/2 kez 1 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Haftada 3 gün ideal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Her gün olmalı
İlk zamanlar hergün olmalı, 1-2 ay geçince de haftada 3 gün kâfi
Hımmm en ideali gibi. Bekar mısın?
Nişanlıyım
Hımmm yaşandı mı bir şeyler?
Hayır evlenmeden olmayacak diye konuştuk taaa sevgiliyken
En iyisi o zmaan daha önce böyle bir tecrüben olmadı. Evlilik ne zaman?
Hayır tecrübem olmadı ilkim o olucak.
Evlilik 2024 sonu diye düşünüyoruz
Yaşlarınız kaç?
27 ikimizde
Olgun yaşlar harika mutlu olun inşallah. Ama ilk 1-2 ay her gün dedin ya onu 6 aya çıkarmalısın
Teşekkür ederiz amin inşallah. Eşim isterse neden olmasın sonuçta evliliğin %50si seks gözüyle bakıyorum onu mutlu etmek eşi olarak görevim
Onu mutlu etmek demeyelim karşılıklı mutluluk iki tarafda keyif almalı ve mutlu almalı. Evlilikte cinsellik önemli
Onu mutlu etmekten kastım karşılıklı mutluluk zaten ben onu o beni. Hiç bi zaman Seksi bi görev olarak görmemeli demişti bi profesör haklı çünkü ordan sonra sıkıcı bir hal alıyo eşini mutlu etmeyi görev bilmeli her anlamda sadece yatak değil
Ya seksi bir görev değil eğlenceli bir aktivite gibi düşünün. Rutinleştirmeyin farklılıklar katın ve keyifli hali süreki devam etsin
Onu diyorum işte
Uzatmasan mı
Hiçbir fikrim yok. Canları ne zaman isterse yapsınlar
Haftada 3-4
Gayet makül ve iyi bir süre. Bunu evli birisi olarak mı söylüyorsun?
Çiftlerin enerjisine göre değişir.
Hergün
her fırsatta
2 günde 1 ideal
bekarım ama abartmamak gerek ya
2 günde 1
Çifte göre... Normali hafta 2 olmalı.
Hafta 1/2 kez
Haftada 3
Haftada 3
Haftada 3 gün ideal