Cinsel Yaşam Beyler, hangi meme boyutu hoşunuza gider? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Beden yazmayın da misal küçük mü büyük mü ele gelse yeter mi vs. gibisinden ne tarz hoşunuza gidiyo Güncellemeler+1 yıl https://hizliresim.com/vduff38Merak edenler için 😁 Beyler, hangi meme boyutu hoşunuza gider? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. B cup ideal ölçüdür bence. C cup için de hadi neyse derim. 1 0 Yorumla
Both_Angel_and_Devil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı. Sevdiğim kadının kiler hoşuma gider boyutu önemli değil kadını seveyim yeter 1 0 Yorumla
ateşliadam61 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Büyük olsyn ya 90 beden olsun en az sütyenden tasssin mesela 0 10 Yorumla ateşliadam61 +1 yıl Fotodaki sensen iyiymiş 👍 Yorumla Soran +1 yıl Ben değilsem başkasını neden koyiyim ya boş yorum atmayin Yorumla ateşliadam61 +1 yıl Güzel güzel hiç kimse emdi mi Yorumla ateşliadam61 +1 yıl Ama sütyenden taşsa daha çok hoşuma giderdi Yorumla Soran +1 yıl Yok böyle iyi canım taşmasın Yorumla ateşliadam61 +1 yıl Neyse nasıl olsa benim olmucak boşuna heveslenmenin manası yok sana mutluluklar goguslerinle Yorumla Soran +1 yıl Neden uzayda mi yasiyosun Yorumla ateşliadam61 +1 yıl Yok ama bu yasa kadar hiç bir şey yaşamadım bu saatten sonra da zor gibi bulamicaz Yorumla Soran +1 yıl 31 yaşındasin ve yaşamadın mi cinsel bişey? Yorumla ateşliadam61 +1 yıl Hayır Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ele gelsin küçük olmasın ama sarkacak kadar da büyük olmasın 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 80-90 beden arası B cub dik olsun aralarında boşluk olmasın uçlarıda çok büyük olamsın ufak iyidir bide karşıya baksınlar sağa sola ayrık olmasınlar Çokmu şey iztiyorum bee skdkkdjs 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oyy seninkiler tarifime uyuyor sankiii 😋 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Libidomu yüksettin ne yapsam şimdii Yorumla
Ali3335 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. https://images.app.goo.gl/vr1R7jf92Ky9Dr4u8 0 0 Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. böyle arasına şnorkelle girip kafamın kaybolacağı cinsten seviyorum... 0 0 Yorumla
mayztimes Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Minimum ele gelmesi ama büyük candır en büyük zaaflarimdan Seninki büyük mu 0 1 Yorumla mayztimes +1 yıl Göremedim yaa ben Yorumla
muhendisbey010101 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 911 cevap paylaştı. orta buyukluk iyi ya ele avuca gelecek 1 5 Yorumla muhendisbey010101 +1 yıl İşte tamda resimdeki gibi olacak😀 Yorumla Soran +1 yıl 🙃🙃 Yorumla muhendisbey010101 +1 yıl Bi özelden yazsana 😀😀😀 Yorumla Soran +1 yıl Adanalılardan uzak duruyorum😂 Yorumla muhendisbey010101 +1 yıl Kibrista yaşayan adanalı olur mu peki 😀 Yorumla
fireman034 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Çok küçük ve çok büyük olmasın yeterli 1 13 Yorumla fireman034 +1 yıl Tam tarifime uyuyomuş 😂 Yorumla Soran +1 yıl 😁😂 Yorumla fireman034 +1 yıl Tabi seninse Yorumla Soran +1 yıl Yok babaannemin Yorumla fireman034 +1 yıl Babaannenin ınsta? 😂 Yorumla Soran +1 yıl Asfshnöxhcjx Yorumla fireman034 +1 yıl Cesursun 👍 severim 😂 Yorumla Soran +1 yıl Sende cesur musun peki Yorumla fireman034 +1 yıl Fazlasıyla Yorumla Soran +1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla fireman034 +1 yıl 32. Yorumla Soran +1 yıl Çok iyii Yorumla fireman034 +1 yıl Gel özele iyiyse Yorumla
Seyyaravukattt Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Küçük, avuç kadar, uçları büyük, sıkı olmalı 1 1 Yorumla Seyyaravukattt +1 yıl Güzelmiş Yorumla
Mirtaza67 Takip Et Guru Yaş: 59 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ne çok küçük ne çok büyük avuclari dolduracak 0 0 Yorumla
bilenadam1 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl ele biraz gelmeli sarkık ve çok fazla büyük olamamalı. senin nasıl ki 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Büyük elma kadar 😂 Yorumla bilenadam1 +1 yıl iyiymiş elmayı severim :) Yorumla bilenadam1 +1 yıl merakımız gitti fotoğrafı da gördük. tam yazdığım kriterlerde Yorumla
UnnamedPlayer Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı. Küçük ve orta boyutlu memeleri seviyorum. 1 0 Yorumla
Yanlız_Bir-Adam Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Avuç içi doldursun yeter ucu da dik ise o farklı bir güzel 0 0 Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Avcumun içinde kaybolcak kadar küçük olmalı 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Nedennn Yorumla yanlızvesane +1 yıl Kadına daha çok zevk vermek hoşuma gidiyo çünkü Yorumla yanlızvesane +1 yıl Güzel ama uçları görünmeden belli olmuyo o serbest olmalı Yorumla Soran +1 yıl O kadar da değil agsgshs Yorumla yanlızvesane +1 yıl Ama nasıl duruyo nasıl görünüyo dikmi sarkıyomu şekli nasıl belli olmuyo bu sadece dekolte Yorumla
Papa_Smurf Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Büyük, dolgun meme seviyorum :) 0 6 Yorumla Papa_Smurf +1 yıl Tam sevdiğim dolgunluk ve büyüklükte Yorumla Soran +1 yıl 🙂 Yorumla Papa_Smurf +1 yıl Bana yazsana bi Yorumla Soran +1 yıl 34 yaşında mısın Yorumla Papa_Smurf +1 yıl Evet Yorumla Papa_Smurf +1 yıl Evli falan değilim :D Yorumla
zamansız003 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Orta güzel bence ya ne büyük ne küçük 🤣 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Avuçlarımı doldursun kafi 😂 0 0 Yorumla
Thefurkanbey43 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Ele gelse yeter bence sert olmalı çünkü 0 0 Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yuvarlak tipler hoşuma gider 1 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Boyut değil yapısı önemli 0 0 Yorumla
FreePowerFullll Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Limon gibi 🍋 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Küçük değil mi o ya 😁 Yorumla FreePowerFullll +1 yıl İdeal bence Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Büyük 0 0 Yorumla
Enish Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. küçükle orta arası 0 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. ufak tefek 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Portakal gibi olan 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Orta ele oturan 0 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Avuç içi 0 1 Yorumla Bravissimo +1 yıl Güzelmiş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
B cup ideal ölçüdür bence. C cup için de hadi neyse derim.
Sevdiğim kadının kiler hoşuma gider boyutu önemli değil kadını seveyim yeter
Büyük olsyn ya 90 beden olsun en az sütyenden tasssin mesela
Fotodaki sensen iyiymiş 👍
Ben değilsem başkasını neden koyiyim ya boş yorum atmayin
Güzel güzel hiç kimse emdi mi
Ama sütyenden taşsa daha çok hoşuma giderdi
Yok böyle iyi canım taşmasın
Neyse nasıl olsa benim olmucak boşuna heveslenmenin manası yok sana mutluluklar goguslerinle
Neden uzayda mi yasiyosun
Yok ama bu yasa kadar hiç bir şey yaşamadım bu saatten sonra da zor gibi bulamicaz
31 yaşındasin ve yaşamadın mi cinsel bişey?
Hayır
Ele gelsin küçük olmasın ama sarkacak kadar da büyük olmasın
80-90 beden arası B cub dik olsun aralarında boşluk olmasın uçlarıda çok büyük olamsın ufak iyidir bide karşıya baksınlar sağa sola ayrık olmasınlar
Çokmu şey iztiyorum bee skdkkdjs
Oyy seninkiler tarifime uyuyor sankiii 😋
Libidomu yüksettin ne yapsam şimdii
https://images.app.goo.gl/vr1R7jf92Ky9Dr4u8
böyle arasına şnorkelle girip kafamın kaybolacağı cinsten seviyorum...
Minimum ele gelmesi ama büyük candır en büyük zaaflarimdan
Seninki büyük mu
Göremedim yaa ben
orta buyukluk iyi ya ele avuca gelecek
İşte tamda resimdeki gibi olacak😀
🙃🙃
Bi özelden yazsana 😀😀😀
Adanalılardan uzak duruyorum😂
Kibrista yaşayan adanalı olur mu peki 😀
Çok küçük ve çok büyük olmasın yeterli
Tam tarifime uyuyomuş 😂
😁😂
Tabi seninse
Yok babaannemin
Babaannenin ınsta? 😂
Asfshnöxhcjx
Cesursun 👍 severim 😂
Sende cesur musun peki
Fazlasıyla
Kaç yaşındasın
32.
Çok iyii
Gel özele iyiyse
Küçük, avuç kadar, uçları büyük, sıkı olmalı
Güzelmiş
Ne çok küçük ne çok büyük avuclari dolduracak
ele biraz gelmeli sarkık ve çok fazla büyük olamamalı. senin nasıl ki
Büyük elma kadar 😂
iyiymiş elmayı severim :)
merakımız gitti fotoğrafı da gördük. tam yazdığım kriterlerde
Küçük ve orta boyutlu memeleri seviyorum.
Elimi doldursun yeter
Avuç içi doldursun yeter ucu da dik ise o farklı bir güzel
Avcumun içinde kaybolcak kadar küçük olmalı
Nedennn
Kadına daha çok zevk vermek hoşuma gidiyo çünkü
Güzel ama uçları görünmeden belli olmuyo o serbest olmalı
O kadar da değil agsgshs
Ama nasıl duruyo nasıl görünüyo dikmi sarkıyomu şekli nasıl belli olmuyo bu sadece dekolte
Büyük, dolgun meme seviyorum :)
Tam sevdiğim dolgunluk ve büyüklükte
🙂
Bana yazsana bi
34 yaşında mısın
Evet
Evli falan değilim :D
Orta güzel bence ya ne büyük ne küçük 🤣
Avuçlarımı doldursun kafi 😂
Ele gelse yeter bence sert olmalı çünkü
Yuvarlak tipler hoşuma gider
Büyük isterim