en sevdiğim şey dudaklı dudaksız ama tüyler alınmış olsun 2 deliğide emmek yalamak en sevdiğim olay yanlara açıp dilimi sokabildiğim kadar somak delikleri emmek içinden gelen suyuiçmek off ne güel luyo ya keşke cesur bir kız olsa sırf yalamaya bile giderdim çok özledim mcık yalamayı çok
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İnce bel küçük göğüs yuvarlak kalça! Sende hangisi var
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
İnce bel 85 göğüs yuvarlak kalça ne ararsan var😂 en önemliside vücudum kum saati
dengeli uyumlu vücut. bir kadın bölgesel sevilmez. bu hakarettir. kadın bütün sevilir. kendinizi mal gibi görmenize , erkeklere beğenip beğenmeme haddi ve hakkı vermenize üzülüyorum açıkçası.
yani bu aslında gögüs ve kalca olcusune bakar... 60-61-64 felan bunlar iyi ölcüler ama gögüs ve kalca da önemli burda... kücük gögüs ince bel dolgun kalca kadını cok sexy gösteriyor
Benim belimde 61 tam😂 hayır anlamıyorum benim çevremde ne zevksiz insan var. Bencede ince bel çok iyi. Ama bazı erkeklere göre orantısız falanmış... anlayamıyorum bu erkekleri
ya bırak onlar hakkaten kadın vucudundan anlamıyor ben ince bel görünce dokunasım geliyor hele doggy pozisyonunda felan ince bel o kadar tahrik edici oluyor ki... senn ordaki erkekler kadın görmemiş :D bana göre oran kücük gögüs ince bel dedigim gibi dolgun kalca büyük olmasını demiyorum dolgun olması
normalde kadın gögüs yok gibi duruyor fakat bakınca bile insanın ici gidiyor :D bu arada senin ölcülerin nedir merak etmdim degil belll ölcünü özellikle 😍
Yok gerçekten ölçülerimin güzel olduğunu söyler herkes ama bazı erkekler ince bel sevmediğini söylüyor. Bir kusurum var o da boyumun 160 olması😂 Ve kilom 51.5 52 vermem gerek biraz kilo sanki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
en sevdiğim şey dudaklı dudaksız ama tüyler alınmış olsun 2 deliğide emmek yalamak en sevdiğim olay
yanlara açıp dilimi sokabildiğim kadar somak delikleri emmek
içinden gelen suyuiçmek off ne güel luyo ya
keşke cesur bir kız olsa sırf yalamaya bile giderdim çok özledim mcık yalamayı çok
İnce bel küçük göğüs yuvarlak kalça! Sende hangisi var
İnce bel 85 göğüs yuvarlak kalça ne ararsan var😂 en önemliside vücudum kum saati
Senin o bacaklarını ayırıp yalarım öyle anlatma :(
İnce bel, büyük meme 😋😋 zayıf minyon ve ince belli çıtı pıtı kadınların memeleri zaten boyüg oluyor genelde 😋😋😋
Memeleri de at sutyenle de olsa veya dar badiyle
İkisinin de yeri ayrı tabiki. İkisi de hoşumuza gider. İkisi de olsun 👍
dengeli uyumlu vücut. bir kadın bölgesel sevilmez. bu hakarettir. kadın bütün sevilir. kendinizi mal gibi görmenize , erkeklere beğenip beğenmeme haddi ve hakkı vermenize üzülüyorum açıkçası.
gizli kullanıcısın. biz nereden bilelim hangi soru sana ait.
ince bel, dümdüz basenli kalça, küçük göğüsler, ince bacaklar... uzun boylu kız..
Ne fark eder ki hiç bir kadın beni istemez istemiyor da
Kalın bel büyük meme hoş değil ki ince bel d cup göğüsler kocaman bir göt öfff müthiş bee 😋😂😂
İnce bel olsun göğüsleri küçük olsun.
Tek seferde tüm göğsü ağzıma alabilmeyi çok istiyorum çünkü.
Küçük göğüs kalp ben.
ince bel cok azdırıcı
Mesela bel ölçüsü kaç olmalı
yani bu aslında gögüs ve kalca olcusune bakar... 60-61-64 felan bunlar iyi ölcüler ama gögüs ve kalca da önemli burda... kücük gögüs ince bel dolgun kalca kadını cok sexy gösteriyor
Benim belimde 61 tam😂 hayır anlamıyorum benim çevremde ne zevksiz insan var. Bencede ince bel çok iyi. Ama bazı erkeklere göre orantısız falanmış... anlayamıyorum bu erkekleri
ya bırak onlar hakkaten kadın vucudundan anlamıyor ben ince bel görünce dokunasım geliyor hele doggy pozisyonunda felan ince bel o kadar tahrik edici oluyor ki... senn ordaki erkekler kadın görmemiş :D bana göre oran kücük gögüs ince bel dedigim gibi dolgun kalca büyük olmasını demiyorum dolgun olması
O zaman kendall jenneri beğenirsin
o kadın bence bu dünyadan degil :D
Ahaahaaha neden
😂😂😂
normalde kadın gögüs yok gibi duruyor fakat bakınca bile insanın ici gidiyor :D bu arada senin ölcülerin nedir merak etmdim degil belll ölcünü özellikle 😍
Göğüs 84 bel 61 kalça 88
Nasıl sence ölçülerim😂
bildigin sana No-Bel odülü vermek gerek:) valla çıtır birşeymişsin.. nasıl beğenmezler ölcünü ki? gözlerimin onune geldi resmen :D
Yok gerçekten ölçülerimin güzel olduğunu söyler herkes ama bazı erkekler ince bel sevmediğini söylüyor. Bir kusurum var o da boyumun 160 olması😂 Ve kilom 51.5 52 vermem gerek biraz kilo sanki
boyun normal kilon da en fazla 50 olsa yeter aslında böyle de iyi.. dur dur aklıma düşürme :D
Asshahs iyi olduğumu söylerler ama ne bileyim:( sorayım dedim işte
bence cok iyi hele of :D o pozisyonda muhtesem görünür insan elini belinden cekmek istemez
hadi bakim bekliyoruz:)
Becerirler seni her şekilde meme bel farketmiyor sıkma canını😄
En yüksek fiyatı verene mi?
İkisi birden olsa olmaz mı
Birini seçme hakkın var😂
Bu haksızlık ama ikisi de olsun😂😍
Sen de ikisi de var dimi🤭😍😍😍
Belden kavrayıp vurup veya kacaga alıp gögüs emmek için mi
büyük ve formda göğüsler.
ikisi bir arada oluyorsa ben ondan istiyorum :D
aşırı büyük göğüs şart değil
Ince bel zayıf kızlara düşüyorum