- Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi bakireliğini kaybetmemiş fakat farklı yollardan çok fazla birlikteliği olmuş kızda olabilir bunu pek bilemezsin dürüst olmazsa fakat bakire değilse bunu bilirsen kafanda düşünürsün ki bu nasıl olsa bakire değil çok fazla birlikteliği olmuştur ve hayatında duygusal veya cinsel birlikteliği fazla olan kızla evlilik düşünülmez, bağlanma sorunu olur. Zaten yapılan araştırmalarda böyle kadınların evliliklerde kocasına bağlanamadığı eskilere takıntılı olduğu onlarla aldattığı gerçeği var. O yüzden risk almıyor, he sen bakiresindir fakat başka yollarla cinsel birlikteliklerin fazlasıyla olmuştur onu anlayamaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKendi iç dünyasındaki korkuları başka açıklamaaı yok. Neden bakire aranır. Eğer seks yapmış ise bir deneyim kazanmışsındır. Onunla yaptığında ya zevk almazsan ve onu artık beğenmezsen erkeğin egosu kırılır. Erkek egoludur. Ve başkası ile birlikte olmuş isen kıyas yapacaksın ondan bakire ister. Kendileri için ise bekaret yoktur.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. Tamamen ego tatmini kadını kendine maddi manevi mecbur etme, kiyas edilmeme garantisi, kendini geliştirmek mecburiyetinde olmamak vs
13 Yorumla
Soran+1 yılBakire olmayan kadınlar tecrubelimi
Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. cevabı gayet açık değilmi. bakire değilsen içine başka erkek girmiş demektir. erkekler hazmedemez bu durumu.
00 Yorumla
+1 yılAlişmış kudurmuştan beter güven meselesi birde aldatır korkusu var çok sebebleri var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani adamlar yapay zekayı buldu bu bekaret durumunda takılı kalan varsa hala g. zekalidir herhalde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAtıyorum bir tane ürün şipariş verdin ve açılıp kullanılmış tepkin ne olurdu
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTabi bunu istiyorsan şeninde karşısında aynı olman gerek
Uslübü çok kötü olmuş ama üzülme bence herkes hakettiğini bulur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYoo bakire olmasin
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Bide seks mi ögreticem
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişi temiz olsun diyr
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. Sorsana o na, bakir miymiş?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kere veren sonra yine verir diye.
02 Yorumla
Soran+1 yılVeriyordur zaten shshsn bakire olmayanlar
Soran+1 yılEvlensek bakire olmucam ya seni asla yanliz bırakmam frlsn dio bundan mi? Bakireyim mesala üstüme cok gelmio
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeni her haltı yer bakire arar. çok iyi ya
02 Yorumla
Soran+1 yılIste niye omu soruyorum
Cevap sahibi+1 yılEl değmesin. ilk ben gireyim felan
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen arabayı bile ikinci el almıyorum.
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNot: bakirim
Soran+1 yılEee sen yapmışsın kizda yapar ama
Soran+1 yılSende 2. El oluyorsuj
Cevap sahibi+1 yılYapmadım ben
Cevap sahibi+1 yılBakirim diyorum bakir, okumuyor musun yoksa bakir ne demek bilmiyor musun?
Gizli Üye(18-24)+1 yıl2. eli kim tercih eder
10 Yorumla
+1 yılama o her boku yemis simdi de bakiremi istiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyani paketi acmak guzel sey
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşkasının altında inlemiş olmasını istemiyor
00 YorumlaKendisi bakirse olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılDegil erkek. Kiz bakire. Ama evlenmek için bakire bakio fark ne
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Görmemiş olsun diye
00 YorumlaÇünki erkekler zavallıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin yaşın kaç bskuremisim
02 Yorumla
Soran+1 yıl28 evt
Cevap sahibi+1 yılNe güzel ben erkeğinden bakır ksdininds bakir olmasını isterim
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlkini yaşatmak için
02 Yorumla
Soran+1 yılAma o ilkelerini yaşamış baskasiyla eskiden?
Cevap sahibi+1 yılYok olayı anlamadın sen yani bi kadin düşün 5 kişiyle yatmış büyük küçük ince kalın hepsini biliyon ve evlendin eşinin ki küçük olup seni tatmin etmeme ihtimali var çünkü tadını almışsın ama bakire kiz sadece görmüştür tadını almamıştır küçükte olsa tatmin eder
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğru demiş
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir çok sebebi var, her erkeğe göre değişir, misal bir örnek veriyim bakire kızın şeyine ilk açılış deneyimini yaşarsın, kanı görürsün taze dar 👍
+1 yılYanlismi peki
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar