Güncellemeler
+1 yıl
Doğan cüceloğlunun sözleri ne alaka onu anlamadım?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel soru

Karakter kişilik giyim kuşam her açıdan harika birisin ama benim tek sorunum seni sevemiyorum yani ilişkiye bile girdik onu öpmem onu rahatsız ediyormuş e neden ilişkiye girerken rahatsız olmaz ki bir kadın çok tuhaf değil mi ve dün ayrıldık bunu paylaşmış tek sorun bana karşı sevgi oluşmuyormuş içinde ilk defa böyle bir sebeple karşıma çıkanı gördüm?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Olmuyorsa olmuyordur ama sen ilk defa boyle biri ile karşılaştığın için muhtemelen takıntı yapacaksın
Çok şaşırdım ilk hafta ilişki yaşadık diye demedim yattı evleneceğiz gözüyle baktım ona bana dün bunu söyledi çok ilginç geldi bana hiç reddedilmemiştim madem sevmedi neden yattı diyorum
Kadın asık olmadan yatmaz, erkek yatmadan asik olmaz kurali cok eskide kaldi. Yasanmis bitmis boş ver cok takilma
Doğru söylüyorsun
Yalan o kiz ihtiyaçlarını gördü belkite seni yara bandi olarak kulandi geçti koydu
Lan eskiden erkekler yapardi bunu simdi kizlar yapiyor shshshh
Zaten 2 ay içinde seks olduysa emin ol ciddi bisey yokdur ortada.. bu böyle
İki ay çıktık her hafta birlikte olduk ben evlenmeyi düşünmüştüm onunla. Madem yattı neden dudağımı öptüğünde tiksindim diyor ama nasıl yattı benimle onu düşünüyorum
Kadinda duygu olmadanda sevişebilir cok hizli ilerlermeyeceksin 2 ay icinde görüstün her halti yemisiniz bu olacak iş mi?
Kiz belkit cinsel performansi bile beğenmemiş olabilir
En erken 40 dakikada boşalıyorum her ilişkim 5,6 saat sürüyor daha ne olsun
Yattığım kadınların hiç biri cinsel performansımı asla sorun etmedi aksine hep övüldüm ve cinsellik konusunda sorun yoktu alet desen gördü 19,5 cm çok büyük diye şikayet ediyordu zaten
Bu kadin dul mu aceba?
Evet 15 sene önce evlenip ayrılmış biriydi
Ihtiyaç meselesi iste seni bi nebze kulandi
2 ay içinde her halti yiyemez bi çift bunun adı f*ck**dy olur , o kadinin ihtiyaçlari vardi ve senle giderdi bunu
Aynen bencede beni kullandı ama evlenmek istiyordu hep söylerdi
Fasa fuso evlenmek istedini söyleyip cinsel iliskiye girmekdi amaç seni avutu
Yazik olmuş biraz..
İşyerinde çalışan bir adam vardı hep benim işimi kötülüyor derdi arkasından konuşurdu onu arkadaş listesine eklemiş İnstagram da doğru söylüyorsun benimle ihtiyacını giderdi yine yazacak biliyorum amacım evlenmek yatmak istesem çevrem dolu kız zaten Avrupa’nın göbeğinde yaşıyorum.
Ben seni biliyorum galiba sen şu parisdeki degilmisin hatta senle tanışdık bende fransadayim sorularin her görüyordum
Parisdeki cok türk kadin aldatiyor eşlerini bunu ben tahhh strasbourgdan duydum
Evet o kişiyim ben işte konuştuk seninle ilk zamanlarda
Sen dul musun peki?
Evet tanışdık yorumlarda seninle
Nigdeli kadinlarda az sey degiller ben aslen aksarayliyim bilirim onlari az cok
Amacım evlenmekte düzenli bir evlilik yabancı istemediğim için türk kız arıyorum buldum böyle oldu işte yabancıyla evlensem zor değil bulurum ama illa Türk olsun dedikçe böyle insanlarla karşılaşıyorum
Hiç evlenmedim ben doğru gözleri hep dışarda ama kimseyle işim yok işte tanıdın beni
Tanıdım seni evet tuaf olan ney biliyonmu sen bi kürtsun ve ailen dul bi kadini kabul edecek mi?
Ustelik hic evlenmemisin
Emin ol parisde cok türk kürt var denk gelirsin ama bu kadindan uzak dur sana yâr olacak bi tip degil
Evet hiç evlenmedim 38 yaşındayım demişti meğer 40 mış onuda doğru söylemedi bana ben 36yım 40 yaşına gelmiş kadın buldum bir koca evleneyim anlaşıyoruz demeliydi diye düşünüyorum neyse erken bitmesi iyi olmuş
Yok söyledim yine ara ara konuşuruz dedi yatak için bana yazar ama istemiyorum sakın yazma bir daha Allah yolunu açık etsin hoşçakal ben eğlence aramıyorum evlilik istiyorum çocuk sahibi olmak istiyorum dedim ben kürdüm Kürtlerle görüşmek istemiyorum ortamlarına bile girmiyorum hiç alakam yok o derece uzağım. Neyse bakalım artık nasip
Uzak dur bu kadin sana yatak icin yazar aynen
Hem boş boş senide günaha sokuyor uzak dur evlenmek istiyorsan ciddi birini bul bu kadinla tamamen iletişimini kes yoksa sen evlenemeszin ne de dogru durust bisey yaparsin hayatinda
Belkit senle evlenmiyor kürt oldun icin iç anadoludaki insanlar benim ailemdr dahil irkcilar biraz kurtlere karşı kiz vermezler zorr biraz o yuzden yol yakinken kendi yoluna bak iyi edersin
İhtiyacım yok çocuk sahibi olmak istiyorum ben çocuklarımın başında durmak evime bakmak istiyorum artık
Kardeşleri doğulu olduğum için sevindiler hatta beni çok sevmişlerdi ona kızdılar zaten böyle yaptığı için tabi ilişki yaşadığımız aramızda onu mutlu ederdim ama dediğim gibi o yazacak bana biliyorum ama bitti ben ciddi ilişki istiyorum beni ve ailemi tanıyacak kadar şans süre veririm her açıdan, ve burada bazı Kürtler var siyasi sorunlu insanlar hak veriyorum kürtleri sevmemelerine ama benim siyasi şeylerle sorunum alakam yok
Anliyorum ayrica bisey diyim elini acele tut kadinin 40 yasinda doğurkanlik seysi bitter yakinda ve bu kadinin cocug var mi ayriyettrn baska bi adamdan
Sende tah dogudan parise gel böylelerine denk geldin ya yazik valla iyilerine denk gelirsin insallah
Sana yazacak cunku seks icin
Ben doğuda yaşamadım hiç oraları bilmiyorum ben İzmirde büyüdüm, çalışıyordum yazamadım kusura bakma
Ben ona sahip çıkmak istedim hayat arkadaşı olmak istedim sadece sadece karım değil arkadaşım eşim dostum sırdaşım olsun istedim bana yazacak biliyorum ama söyledim hayır dedin bir daha benden yana yeşil ışık görmezsin bende bitti hayatımdan çıkan tek seferde çıkıyor ne ihtiyacın olursa yaz dedi benim çok tanıdığım olduğu halde ben bu avrupada 26 gün dışarda yattım tren garında kimseyi aramadım kimsem yok ailem o olacaktı bu avrupada ama olmadı
boş ver o kaybeder sal gitsin kendine baska birini bul
Öyle yapacağım artık düzgün evlilik isteyen çocuk isteyen biri şart
Aynn öyle zamanini kaybetme boş insanlar için hakkinda hayirlisi olsn
Yazdı nasılsın diye
Yazma engele cidden sana bisey diyimi bu kadin senin hayatindan çalaçak
Gerçekten ne istediğini bilmiyor sana mesaj yazamadım
Yatak onun derdi
Aptal olma sal gitsin baska birini bul yuvani kur
Üşütmüştün merak ettim nasılsın diye yazıyor neye yazıyorsun ki arkadaş biliyorum takılsam peşine işin içinden çıkamam
Nerden bulacağım Türk ya zar zor buldum doğuluyum diye. Yanaşmıyor çoğu ben Ege de büyüdüm doğu batı muhabbeti duymadım hiç
Instagramda cok gurbetci sayfalar felan var
Bul birini parisden
Aksaraylı buldum bir kaç ay önce doğuşusun dedi ayrıldı Buda böyle yabancı istemiyorum dedikçe böyle şeyler karşıma çıkıyor,
Allahim ya diyeydin ben İzmir'de buyudum diye
Işin zor senin
Bende anlamadım burada doğulusun batılısın muhabbetini öğrendim Türkiye’de görmedim ben böyle şeyler, neyse bakalım bulacağım inşallah ciddi evlilik isteyen birisini
Aynen öyle ya cok yazik bende öyle buyutuldum ne yaziki ama bunu degistirmeye calisiyorum..
Insallah bulursun
Sen bayağı zeki birisin dilerim karşına sana sadık biri çıkar kendini iyi yetiştirmişsin bayağı, inşallah hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Tesekür ederim insallah seninde ❤️❤️
Teşekkür ederim ❤️❤️❤️
Yine yazdı arkadaş olarak tanışmadım seninle dedim biliyorum dedi, kafam çok karışık dedi duygularım aşırı karışık dedi ne demek istediğini anlamadım
Hocam yanlış anlama ama 2 ay içerisinde herseyi yaşamışsınz zaten ilerisi yok ayrildigin iyi olmuş sana karşı duygusu hissi yoksa zorlamaya gerek yok
Bende şaşırdım doğrusu ama evlenmeyi düşündüğüm biriydi eş seçiminden kastı neydi acaba onu düşünüyorum her konuda inanılmaz iyi birisin beni mutlu ediyorsun diyordu ama seni sevemiyorum dedi ayrıldı ben ilk defa böyle biriyle karşılaşıyorum
Zor bir durum öyle demesi madem sevememis neden ilişki yaşamış sormadnmi
İşte sordum cinsellik yaşarken rahatsız olmadın da sevemedim diyorsun ne alaka dedim her konuda çok iyisin ama sevgi beslemiyorum dedi
Hmm sadece cinsellik için durmuş istediği zevki alınca birakti
Aynen öyle oldu sanırım