Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yıl
Ergenlikte aşırı mastürbasyon yapmanın bedelini kadınını tatmin edemeyerek ödeyecekler
Erken bosalan erkeklerin masallari bitmez
Ilk kez böyle oldu
Çok heyecan yaptım
Sen çok ateşlisin dayanamadım
Vs vs vs masallar masallar 😂😂00 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
+1 yılTecrübesiz biriyse dert etme ama ona yardımcı ol. Rahatlat onu çok heyecan yapmasın. Tecrübeli ise durum vahim. Hatta durum bu hep bu olacak
012 Yorumla
Soran+1 yılNotunu vermedim öyle biri degilim. Çaktirmadim güldüm sohbet ettim, temas etmeye devam ettim. Ama o kendine bozuldu saniyorum. Cünkü bana seni şöyle sevecegim böyle yapacagim demisti. Şaşirdi kaldı. Anlayamadım ben mi umdugu gibi degildim. Sesi de cikmiyor kac saattir. Yaşı 32 ve tecrübeli biri
- +1 yıl
32 yaşındaki adama birde sen öğretmeyi dene, umarım toparlarsın :)
Soran+1 yılHep böyle mi olacak diyorsun?
- +1 yıl
Biraz sinir bozucu ama öyle duruyor. İkinci de net belli olur. Asıl 2. böyle olursa ve böyle devam edeceğini hissedersen ilişkiye devam edecek misin onu merak ettim
Soran+1 yılValla ben de kestiremiyorum. Bana başka yönden değer verirse evet devam ederim ama aksi olursa devam etmem.
Soran+1 yılBana olan hislerine bağlı. Mesela buluşacagimizi bile bile traş olmamış parfüm sikmamiş. Bana özentisiz geldi acikcasi
- +1 yıl
Anladım umarım istediğin gibi mutlu bir ilişki olur. Özel bir tavsiye olacak çok detaylı söylemeyeyim şimdi burada üstü kapalı söyleyeyim. Uzun ve yavaş sekilde ona oral yaparsan bu işe yarayabilir. Yani sonraki seferler için
Soran+1 yılTamam deneyecegim cok sagol👍
Soran+1 yılSon birsey soracagim. Birlikte oldugumuz süre boyunca bana simsiki sarildi durdu, hep temas etti. Bana dertlerinden de bahsetti. Bu ne anlama geliyor sence?
- +1 yıl
Sana duygusal olarak da ciddi şeyler hissettiği anlamına geliyor. Sen tecrübeli dedin ama uzun zamandır bir kadına teması yoktur, kadın bedenine olan özlemini gidermek istemiştir. Kadın bedeni cidden çok naif yani nasıl diyim 3 ay hiç bir kadına dokumasam ve gözlemi bağlasalar bir kadın bedenine dokunsam o his özel bir his. Dertlerini anlatması da hemde hayatına yeni giren birine hayatında dertleşecek kadar yakın insan olmadığını gösteriyor. Sadece kadın değil erkek bile yok. Varsa o kişiler onu eleştirir diye düşünüyordur. Anlattığın kişi profiline bakınca zor bir ilişki gibi
Soran+1 yılDogru son cinsel iliskim 5 ay önceydi dedi. Haklisin. Zor bir iliski gibi dedin. Niye?
- +1 yıl
Cinsel olarak problem yaşayan, bakımlı olmayan, yeni tanıdığı birine dertlerini anlatan birisiymiş işte. Keskin şekilde işin zor falan demedi ne seni ne adamı tanımıyorum sonuçta.
Norm bu bence aynı durum başıma geldi ve zoruma gitmişti sonradan kızda anladı o durum heyecan dan olduğunu
00 Yorumlapeki sonra ne oldu gerisi gelmedimi bütün arzu 3 dk mi sürdü
06 Yorumla
Soran+1 yılYok devami geldi. 2 kez daha bosaldi ama sonlara dogru penisini icimde pek hissetmedim
Soran+1 yılYani evet maalesef. Ikinciye de şans verebilirim. Ayniysa yapcak bisey yok.
Soran+1 yılCok uzun zamandir istiyordu beni. Cok mu tahrik oldu anlamadim. Oldu biraz oral yapti gögüsler filan.
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlabilir ilk kez ıliskiye girdiyse heyecandan dolayı olabilir bir kaç kez ıliskiye Ayni şekilde devam ederse problem olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCok erken değil mi ne anlayacaksın sen bundan uzerini cikarmana değmez ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldoymamışsan nesi neresi iyi yoksa farklı şeyler mi uyguladı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl36 45 yas arasindaysan daha once cokca tecrube etmissindir.
00 YorumlaKötüye yormalısın senin elemanda sıkıntı var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılO adamdan bi booq olmaz geçmiş olsun
00 Yorumla Yaşlar kac? 2. yi denemdiniz mi?
00 YorumlaHeyecan yapmıştır, ilkinden notunu verme
04 Yorumla
Soran+1 yılNotunu vermedim öyle biri degilim. Çaktirmadim güldüm sohbet ettim, temas etmeye devam ettim. Ama o kendine bozuldu saniyorum. Cünkü bana seni şöyle sevecegim böyle yapacagim demisti. Şaşirdi kaldı. Anlayamadım ben mi umdugu gibi degildim. Sesi de cikmiyor kac saattir
Soran+1 yılAslinda onun bana kiyasla daha cesitli partnerlerle tecrübesi var. Ilk kez basima geliyor bu şaşkinim dedi
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılAlışır reis bişe olmas
00 Yorumla Çok erken olmuş ya
04 Yorumla
Soran+1 yılCidden öyle, kendisi de caktirmadiysa da kötü oldu. Daha kötüsü benden mi kaynaklandi dedim kendi kendime. Kac saattir mesaj da atmadi. Utandi mi ne😊
Soran+1 yılNe gibi
Şevki sebep oldu
05 Yorumla
Soran+1 yılNotunu vermedim öyle biri degilim. Çaktirmadim güldüm sohbet ettim, temas etmeye devam ettim. Ama o kendine bozuldu saniyorum. Cünkü bana seni şöyle sevecegim böyle yapacagim demisti. Şaşirdi kaldı. Anlayamadım ben mi umdugu gibi degildim. Sesi de cikmiyor kac saattir
- +1 yıl
Yok umduğu gibisin boşalmadan önce azgınlık tavanken kendinden geçiyor boşalınca bir pişmanlık yaşamış gibi afallıyor utanıyordur belki ilk sefer se ama 1 kac saat sonra ya da ertesi gün gene başlar azmaya ama 1. Seferinden tecrübe edindi ya korkar çekinir ya da önlemini alır birine aşırı istek duyunca oluyor netten deneyimledim piskoloji ve hormonlarla alakalı birine aşırı istek duyunda dopamin ve adrenalin kan basıncını yükseltiyor ve hemen boşalma oluyor ama sakin kalıp kendini dizginlerse belli periyotlarda devam ederse cinselligin bile stratejisi var partnerinle başla ara ver onu boş bırakma kendini toparlama aralığı ver kaldığın yerden devam et gibi 😅
Soran+1 yılCinsellik tarihimde bir ilkti bu şaşkınım dedi.
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer