1 yıllık evliyiz. Normalde birbirimizi de çok seviyoruz evde bile birbirimize değmeden oturdugumuz bir an yok. Beni arzulayan seven bir eşim var. Ama onun için süslendigimde bu ona komik geliyor. Mesela evde makyaj yapıp gecelik falan giyince bi gülme aliyor kendisini. Çok güzel olmuşsun diyor ama hevesim kaçıyor benim kac kez dedim bidaha süslenmicem sana hak etmiyorsun diye ama yine de yaptım. Normalde kıvırcık saçlarım dün saçlarımı düzleştirdim ilk defa. Süslendim falan gittim yanina önce yine güldü önce bi sonra güzel olmuşsun dedi sonra da bidaha düzleştirme saçını ben kıvırcık seviyorum dedi. Tamam da be adam bu kadın senin için ya sadece senin için giyinmiş süslenmiş saçına özen göstermiş niye hevesini kırıyorsun diyemedim. Sustum sessizce pijamalarımı giydim saçımı topuz yaptım ve uyudum. Sizce saçma mi bu ruh haline kapılmam ve hemen hevesimin kaçması. Siz olsanız ne yaparsınız?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sen oyunları seviyorsun cilve yapmayı seviyorsun kadın olmak istiyorsun ama işte o biraz öküz sanırım
Azıcık
Halbuki şöyle hayran hayran baksa sana sonra güzel bir müzik açsa gözlerine bakıp dans etsen ve yavaş yavaş seni soyarak yatak odasına götürsen her noktanı sevsen sonrasında Sen zaten ona büyük mutluluklar yaşatsan ve güzel mutluysanız mutlu uyansanız ve sen yarın için daha güzel şeyler yapmak için enerjin olsa
Yani güzel söz söyleyemeyen erkeklerden çok var maalesef bu odunlardan
Niye öyle ya
Bu güne kadar onlara giyip süslenen olmamış garip geliyor demekki insan karısının gönlünü hoş edecek şeyler söylemez mi
Normalde diyor tabi ki. Ama süslenince komik geliyo adama
İşte bilmiyor nasıl davranacağını heves kırıyor sende de
Evet
Ne güzel anlar kaçırıyor haberi bile yok
Yani gülmese kaçırmaz
Anlayamaması çok saçma yani kadın sana geliyor seksi bir şekilde gülmemden tutsana çek kendine işte azcık ciddi ol
Evet istediğim bu biraz ciddiyet
Farkındayım en azından kadınların ne istediğini biliyorum ama benim bilmem bişi değiştirmiyor ;)
Dersi yok ki çalışsınlar
:) eğit o zaman sende onu giyin süslen bu bir oyun ve gülünce biter de
Himm güzelmiş yalnız bunu begendim
:) yine ben buldum ekmeği başkası yiyecek :)))
Umarım tutar :)
Hahhahha niye işte sen de hayatina aldığını eğit sen de ye ekmek
Yani ben pek evlilik erkeği değilim :) hayatıma girenlerle de güzel zamanlar geçiyor bu tür olaylarda kontrolü erkek eline alınca kadının pek bişi bilmesine gerek yok kendini salsın yeter ;) ben oyunu güzel oynarım 😈
Ben katılmıyorum iki kişi oynanmayan oyundan keyif almam ben. Onun dominant yanını bozmadan çok güzel entegre ederim kendimi oyuna
Entegre edebilirsin ama sevişmek dans etmek gibi erkek kontrollü olur sadece kendini salsan da olur ama işi biliyorsan sabahlar olmaz o konuda haklısın
Sende gül ben olsam ben de gulerim o gulunce shdjsjs
Gülemiyorum kadınlık gururum inciniyoo hdhdhd
Ya kiyamam sana 😂 sinirlerim bozuldu shdjsjdjsj
Ya kendini bi yerime koysana böyle şok olsun abartılı tepkiler versin hemen kucaklayıp götürsün beni istiyorum o napiyo komik bisey yapmışım gibi gülüyo
Ciddiye alamiyor belki de ya da kontrolu saglayamiyor olabilir zamanla asabilir sende gulerek tepki ver ona anlayacagi sekilde. Cunku boyle soyleyerek trip yaparak anlamaz gibi. Ben olsam ben de alinirim ama direkt cozum ararim bu dedigim sekilde
Söyledim özür dilerim haklısın dedi daha da çıldırırdım haklı olmak istemiyorum ki ben
Ayy ben olsam bende çıldırirdim kadinlar hepsi ayni mi ya 😂 iste konusma sen dedigim taktigi dene bi
Güleyim mi yani
Evet gül o güldüğünde ama yapacaginizdan da geri durmayin yani nolcak sanki sonra anlik sinir gelsin boyle harlansin ortalik falan 😂
Gülerken pıçaklayabiliyoz mu
Ahahahah kirbacla sen shdjs
Ay tövbeee benimkinin fobisi var kirbaca
Sen ona uyum sagliyosun bak fobisi var diye kullanmiyon o da gulmemeyi öğrenecek
Küsüm şu an valla konuşmadım sabahtandir
Anladim e hayirlisi olsun bacim artik ne diyem dhdj
Gülünce sen beni sevmiyorsun de trip at ya da açık açık bu konuyu konuş
Seni doğal halinle çok seviyor..😊 aşkınız ömür boyu sürsün..
ilginç bir durum alaycı bir gülüs mü yani bende gülerimde cok beğendim icin gülerim yani
Anlayamıyorum gülmesi yeter benim için
yani gecenin güzel geceğinden dolayı olmasın gülmesi ve ayrıca iltifat ediyormu ilişki sırasında
Eh işte çok fazla değil. Sevdiğini falan söylüyo
yapma sende süslenme özledin bu durumu benimkine yap diom yapmıyor
Niye yapmiyo
zor geliyor işten gelmiş oluyor cocuk yoruyor cvp olarak yardım et deme ediyorum ztn
Çocuktan önce iyi miydi
ewet
Korkuyorum çocuk olayindan bu yüzden
27 28e kadar bekle tek cocuk istiyorsan
acaba fantezi kıyafetlerinde abartıya mı kacıosun gülüyor
Yok bee. Çok uç bisey yok normal bir gecelik ve makyaj yani
soruyu beğendim istersen yaz
O gulerse de sen gulme ve egil saksoya basla olayin ciddiyetini anlasin
kıyamam sana. ne kadar zi. ksem hakkını ödeyemem derdim.
Herhalde belli ediyorsun onun için suslendigini o da simariyor
Evde süsleniyorum ikimiz varız evde kime süslenicem ki başka biliyor tabi ki ona olduğunu
Dışarı çıkarken de süslen sadece bana yapıyor diye düşünüp simariyolar
Yok canım disarda ayrı zaten tabi ki özeniyorum
bi cacık olmaz o adamdan
Maşallah her şeyden kıl kapmışsın 🧙♂️
Bence eşin hiç eglenmesini bilmiyor.
bence kırbaçlasaydın iki kez 😂😂😂dmdmdöd
odun ya:)
Tam
evli biri olarak yani kusrua bakmada seçimini... :)))))
Ya normalde böyle değil ki. Pijama giyince daha çok arzulaniyorum böyle sacma bisey
nasıl bi pijamaysa artık :)))) aklıam bişi geldi benimkiyle ilgili saasddhsha sesli güldüm :)
Ney geldi
:) pijamayla ilgili ya:) de ulu ortada söylemem :) ama sen süslenme boş ver
Süslenmicem
mantıklısıı yaparsın:) anane paçalı donunu giy hhjkhjkhj
Ay yok o kadarıni tekken de giymem hdhhd ben miki mousedan devam
hhjkhjjh manyak :)))))) demekki seninki kedi fare olayını seviyo:)))))))))))))
Sevicem ben onu dursun o
dsadsadsa sen takip at bi dasdsa
yooo sen haklısn
Kilolu musun peki
Kilo sorunum yok