Cinsel Yaşam Ne sıklıkla öpüşülmeli? Atlı_Bir_Filozof Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Her şeyin başı sağlık 😏 Ne sıklıkla öpüşülmeli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. İnsanın bir partneri, eşi, sevgilisi varsa her fırsatta öpüşülmelidir 1 0 Yorumla
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Öpüşecek partner olunca öpüşürsün hayir yani ozel terapi gibi seansa mi gitsin millet bu ne sacma is 1 15 Yorumla Atlı_Bir_Filozof +1 yıl Genel soruyorum direkt sorunca soru gümlüyor çünkü lili Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Tamam fil Yorumla Atlı_Bir_Filozof +1 yıl Tamam liliş Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Anladım filliş Yorumla Atlı_Bir_Filozof +1 yıl Peki liloşum 😘 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Öpme milletin icinde utanıyorum şapşal Yorumla Atlı_Bir_Filozof +1 yıl Utanıyor musun o zaman daha çok öpeyim 😘😘😘😘😘😘 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Agzin kokuyor iyyy Yorumla Atlı_Bir_Filozof +1 yıl Yeni fırçaladım dişlerimi mis gibi djdjdj Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Listerine ile calkala da gel off Yorumla Atlı_Bir_Filozof +1 yıl Çalkalayıp geliyorum bekle kaçma sakın Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Koş ⏰ Yorumla Atlı_Bir_Filozof +1 yıl Geldim yaklaş 🤭 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Kuscam Yorumla Atlı_Bir_Filozof +1 yıl 🤣 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Ben çok sağlıksızmışım o zaman.. :/ 1 6 Yorumla Atlı_Bir_Filozof +1 yıl Sana acil reçete yazıyorum hemen partner bul🤣 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Hazır yazmışken ilacı da kapıp gelsen ya la.. 😄 Yorumla Atlı_Bir_Filozof +1 yıl Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş dediğin lafa bak 😅 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Sen de mahrumiyet bölgesi gibisin yav.. 😅 Yorumla Atlı_Bir_Filozof +1 yıl Sorma valla çok dertliyim 😅 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Sarılıp ağlamayalım.. 😄 Yorumla
MadamBovarry Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Öpüşmeyi kimse sevmiyor 3 4 Yorumla Atlı_Bir_Filozof +1 yıl Sevmiyor mu 🙄 Yorumla MadamBovarry +1 yıl Evet Yorumla Atlı_Bir_Filozof +1 yıl Kimler sevmiyor sen seviyor musun Yorumla MadamBovarry +1 yıl Ben seviyorum:) Yorumla
TürkerCeni77 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 +1 yıl Boşuna millet patır patır dökülüyor bu ara; heep öpüşmemekten işte yazık valla ülkeme. Derhal öpüşsün herkes !!! 1 0 Yorumla
bluebolviy Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl evet öyle 😁 2 1 Yorumla Atlı_Bir_Filozof +1 yıl Sağlık için ne sıklıkla öpüşüyorsunuz bayan 😁 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İnsanın bir partneri, eşi, sevgilisi varsa her fırsatta öpüşülmelidir
Öpüşecek partner olunca öpüşürsün hayir yani ozel terapi gibi seansa mi gitsin millet bu ne sacma is
Genel soruyorum direkt sorunca soru gümlüyor çünkü lili
Tamam fil
Tamam liliş
Anladım filliş
Peki liloşum 😘
Öpme milletin icinde utanıyorum şapşal
Utanıyor musun o zaman daha çok öpeyim 😘😘😘😘😘😘
Agzin kokuyor iyyy
Yeni fırçaladım dişlerimi mis gibi djdjdj
Listerine ile calkala da gel off
Çalkalayıp geliyorum bekle kaçma sakın
Koş ⏰
Geldim yaklaş 🤭
Kuscam
🤣
Ben çok sağlıksızmışım o zaman.. :/
Sana acil reçete yazıyorum hemen partner bul🤣
Hazır yazmışken ilacı da kapıp gelsen ya la.. 😄
Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş dediğin lafa bak 😅
Sen de mahrumiyet bölgesi gibisin yav.. 😅
Sorma valla çok dertliyim 😅
Sarılıp ağlamayalım.. 😄
Öpüşmeyi kimse sevmiyor
Sevmiyor mu 🙄
Evet
Kimler sevmiyor sen seviyor musun
Ben seviyorum:)
Boşuna millet patır patır dökülüyor bu ara; heep öpüşmemekten işte yazık valla ülkeme. Derhal öpüşsün herkes !!!
evet öyle 😁
Sağlık için ne sıklıkla öpüşüyorsunuz bayan 😁
Günde 31 kere.