+1 yılAnlatan da çok var. Anlatmayan erkek yok demiyorum ama az. Şimdi ya peki sen dersen ben yaşamadım. Cevabı da yok. Yaşarsam anlatıp anlatmama kısmını o zaman yanıtlarım.
06 Yorumla- +1 yıl
İnsanları cidden anlamıyorum yani kız arkadaşınla ya da erkek arkadaşınla aranda geçen niye çevrene söylüyorsun ki garip.
- +1 yıl
Kız arkadaşım kimseden duymadım ama erkek arkadaşım, akrabam, sevgilim olan kişilerden çok duydum.
- +1 yıl
Ama soran kadınlar da var "Eski sevgilinle birlikte oldun mu?" diye. E sorusu (bilhassa kadınsa) yediği naneyi ortaya koymuş olmuyor mu? Sorup yaşamayan hiç görmedim. Kişi kendinden biliyor tabii ki her zaman olduğu gibi. Yaşamayan kişinin aklına sormak gelmiyor bile.
- +1 yıl
Aslında hiç karıştırmayacaksın biliyor musun gerek yok cevabını alamayacağı ya da yanlış cevap alacağın alabileceğin soruları sorma anlamı yok bir de bu soruyu sorduktan sonra eğer kız hayır dese bile aldığın cevap senin memnun etmezsen yani ses tonu jest mimik bunlar hoşuna gitmezse içine yine bir kurt düşüyor hani o yüzden gerek yok hiç muhabbetini bile aşmak
- +1 yıl
E cevap vermeyen de zaten bir naneler yediği için cevap veremiyor. Cevap veren kişinin gönlü ferah, içi rahat, alnı ak olduğu için yanıt veriyor. Ha ben bunu kızsa diyorum. Yapmış olduğu halde yapmadım diyene ben hiç denk gelmedim ama ben denk gelmemiş olabilirim. Saklayıp yapana denk geldim. Zaten o yüzden cevap veremiyor, çünkü yapmış diyorum.
Erkekler ya yaptım diyor ya da haddini bil diyene denk geldim. Çünkü o da üniversite zamanı eski sevgilisi ile aynı evde yaşamış ve olmuş biriymiş. Sonradan itiraf etti. - +1 yıl
Zaten o yapmadım dese de inanmam. Eski sevgilisi diyeni a**m budalası biri. 😃😃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılkimseye anlatmam
00 Yorumla
+1 yılDetaylara girmeden anlatirim ama asla isim vermem. Tanismiyorlarsa bile. Tanisiyorlarsa asla o konulara girmem.
01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle ben de bu muhabbetlere pek girmeyi sevmiyorum çünkü ya bugün benimle olan bir kız yarın gidip başkasıyla olabilir ve o başkasıyla olurken benim o çocuğa anlatmış olduğum aramızda geçenler o çocuğa dert olur, ben ya da benim arkadaşım Esra olduğunu bilmedi gitti kızla sevgili oldu sonradan ben müdahil oldum olaya ağa Esra falan yaptım çocuğun başından aşağı kaynar sular dökülür gözünün önünde benim anlattığım bütün şeyler gelir seks anıları gelir. Buyur buradan yak ve kızla çocuğu seviyorsan olacak deli gibi
Ya o yüzden susacaksın haddini bileceksin bitti hani hayvan gibi mi yaptın yaptın sana kalsın bırak çevreni anlatmaya gerek yok
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar daha çok anlatıyormuş, erkekler anlatmaz pek. Hiç anlatmadım, anlatana da denk gelmedim.
03 Yorumla- +1 yıl
Bak benim ciddi anlamda çok cinsel ilişki yaşayan arkadaşım var çocuk ağzını açıp şöyle yaptım böyle yaptım demez ama benim hiç yapmayan arkadaşım var çocuk yapmamış olsa bile gelir bir palavrası kar yok yok şöyle yaptım yok böyle yaptım yok çıkarmadan şu kadar yaptım ya arkadaş niye laf yapıyosun.
Aslında bu ne demek biliyor musun a bak benim bakirelik gitti falan diye sevinen çocuklar olur ya lisede hani ilk kez yaptı falan bu da hiç yapmadığı için ya da az yaptığı için böyle triplere giriyor ve bazı arkadaşlarım var şu çocuğun hiç yapmadığını ve daha bakire bile olduğunu biliyorum çocuk sırf ezilmemek için yalan söylüyor. - +1 yıl
Ergen tayfayı kenara bırakırsak, yetişkin hiç kimsede görmedim bu davranışı, gerçi bu tip insanlarla zaten arkadaşlık etmediğimden denk gelmiyor da olabilir.
- +1 yıl
Bu ne biliyor musun hani hiçbir şey yapamıyor aslında yapmıyor kızdan kötü ayrılınca kıza iftira atıyor zaten hazır ben kızla yakın arkadaş değilim bir şey değilim kız başka şehirde kızın arkasından sallıyor da sallıyor yok arkadan yaptım yok şunu şunu bunu yaptım falanda filan hani sallamakla torba da olmaz.
Ve bu benim için ezikçe bir davranış olarak niteliyorum ha böyle bazı arkadaş çevrem var dikkat ediyorum bak ben ego sevmem mesela asla ne bileyim yalan sevmem ama bu ileri düzeye taşınırsa ve benim canımı sıkmaya başlarsa ben o kişiyle arkadaşlık yapmam çünkü midem kaldırmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılilişki yaşamadım ama yaşasaydım anlatmazdım anlatılmasından da hoşlanmam herkesin özeli kendine.
00 Yorumla
+1 yılAnlatirim ben kankama hatta bir de kadın var anlattığım.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. 4 duvar ve iki kişi arasında yaşanan özel anlardır. Anlatılmaz...
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen anlatmayı severim p erkekleri anlatmayı severim kadınlara anlatmayı severim en ince ayrıntısına kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen anlatıyorum kızla ciddi değilsem ama ismini cismini vermem kimseye.
02 Yorumla- +1 yıl
Ben bunu bir defa yaptım kardeşim isim vermeden falan hatta şehirleri her şeyi değiştirerek sonradan gitmişler kızın yanında söylemişler bunu kız kızarmış bozarmış sütten ağzımız yandı yani
Cevap sahibi+1 yılKanka kızı tanıma ihtimali olan birine anlatmamak lazım nasıl denk gelmiş öyle
Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Çevreye olmaz ama kanka bir ablaya izletiyorum da
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet anlatırım. Kuzenimle konuşuruz bu tür şeyleri
00 Yorumla
+1 yılÇok sacma
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle insanın erkek arkadaşını kız arkadaşını böyle itham altında bırakır mı
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hayır anlatmam özel özelde kalır
00 YorumlaAnlatmam
05 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle böyle olmalı ya bana hani sen bir şey yaşadın mı diye Soran olursa hani derim ki bak bu benim özel hayatım yaşanmıştır yaşanmamıştır bu sizi alakadar etmez der geçerim kaldıki ben yaşamışımdır yaşadım demem ama
- +1 yıl
Kesinlikle ya zaten kişi beni tanıyorsa bana o soruyu sormaz
- +1 yıl
. Ne demek
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Ustu kapalı evet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Anlatırım
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası