Soru benimle alakalı değil lütfen oo kocana vermezsen aldatır gibisinden abazanuslar yorum yapmasın merak ediyoruz soruyoruz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani eğer fiziksel ve psikolojik bir sorun da yoksa olabilir. Ama yoksa da sıkıntı. Ne diyebilirim. Adam hem aldatmıyor hem partneri ile soğukluk yaşıyorsa zor
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYoktur bazen insan bıkiyor veya iş yerinde çok yoruluyor
19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBende bir ara öyle oldu onun sebebi kavgalarımz ve çok kafa ütülemesi idi
Soran+1 yılya da senin anlayışsız bir dana olmandır
Cevap sahibi+1 yılLütfen kadn dayansmasi adı altında bilmeden yargilamayın
Cevap sahibi+1 yılŞu an ben bilmediğim bir konu üzerinde sana yüklensem ne kadar etik olur
Soran+1 yılŞaka demiştim kusura bakma dana sözünü sevimli bulan tek insanım sanırım 😊
Cevap sahibi+1 yılHımm herhalde tamam önemli değil umarım bir an önce düzelirsiniz ama her olumsuz bir şey olduğunda altında bir şey aramayn mutlu olamazsınız dün mesala durup dururken aklma bir şey soktu
Soran+1 yılaçıklamayı okuyun ama teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılOkudum ben teşekkür ederim ☺️☺️☺️
Soran+1 yıl:)
Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. cinsellik olsa da olmasa da erkek aldatır. benim kocam yapmaz düşüncesinden kurtulun artık
017 Yorumla
Soran+1 yılNe öneriyorsun
Soran+1 yılEvet konu benle ilgili değil biliyorum ama ne önerirsin onu sordum kabullenip sessiz kalmak mı deli gibi cinsellik olsa bile bu olacaksa neden evleniyor herkes aldatılacaksa
- +1 yıl
deli gibi cinsellik te eşine neler yaptığın nasıl zevk verdiğin önemli. bazı kadınlar erkek için vazgeçilmez olurlar. erkek böylesi bir yaratık işte. ona öyle şeyler yapmalısın ki senden başka kimseyi gözü görmesin. akşam olsa da eve gitsem dedirtmen lazım. böyle olunca senin de için rahat olur
Soran+1 yılAnlamıyorum en fazla ne yapılır benim sınırım yok ama sadece cinsellik mi olay
Soran+1 yılErkek için
Aklımda olsun teşekkürler ama yine de sadece bununla da aldatmayacağını sanmıyorum
Soran+1 yılBence başka bişey var erkeği elinde oynatan kadınlarda ama bunu anlamıyorum iyiyle kötüyle güzelle çirkinle alakası olmayan bişey
- +1 yıl
aynen öyle. bazı kadınlar vardır çok çirkin olur. yanındaki adamı görünce bu adam bununla nasıl duruyor dersin insan olarak. işte senin yazdığın ve benim anlattıklarım aynı noktaya geliyor. bunun çirkinlik güzellik le alakası yok. çok ilişki yaşadım. bunları işi bilen kadınlardan öğrendim. erkek nasıl kadına köle oluyor nasıl başkasını gözü görmüyor hepsi seks te saklı. seks kadınlık oral yap adam üstüne çıksın boşalsın değildir.
Soran+1 yılÇirkin kadından nasıl zevk alıyorsunuz ya
Mutlaka bi albenisi olması gerek çok tuhaf bu erkekler
Soran+1 yılYa ne olabilir bu kadar zevk veren 10 dk da boşalıyormuşunuz zaten
Soran+1 yılYok sağol
+1 yılHayır da, bu sorunun ucu çok açık kalmış, Giriş gelişmeye ihtiyacı var, ki bizde sonuç u söyleyelim.
00 Yorumla
+1 yılTabi ki de yok ama araya fazla mesafe koyma sen Gine de. Soğuma olur
00 YorumlaBir rahatsizligi varsa sağlığı yerindeyse senle ilgilenmiyorsa insan şupey düşüyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Aldatma olabilir tabii
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Kişinin karakterine bağlı
00 Yorumla
+1 yılYa aldatıyodur ya da cinsel sorunu vardır.
00 Yorumla
+1 yılHayır
10 Yorumla
+1 yılCinsellik öncelikse sevgi yok diye düşünüyorum
10 YorumlaOlabilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Aldatma yoksa kuş ötmez olmuştur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUzun süreli ilşkide aldatma niye olsun ki yoktur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYüzde 90 vardır
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılOlmamalı ama şeytana uyabilir
00 Yorumla Hem vardir hem yoktur
00 Yorumla
+1 yılDinleyebilirim sizi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı.
+1 yılPili bitiyordur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım