- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılYani ben buna genel olarak bir yorum yapmak istiyorum şahsım adına değil de genellikle şu an günümüz yeni nesil insanlar artık ilişkiye her türlü giriyor daha ilk buluşmada bile öpüşenler sevişenler var yani açık açık söyleyeyim Onun için bu bir kıstas değil ama tabii yine de kişiden kişiye göre değişir normali Aslında evlendikten sonra olmalı
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel yaşam evlilik sonrası olması benim için daha uygun
O zamana kadar bir birey olarak tanımak, romatizm yaşamak , anılar oluşturmak ve sonunda ciddiyete giden bir yol olması temennim olur
Evlilik dışı cinsel ilişki evliliği zedeleyen etmendir
Çünkü her şeyi yaşayan biri başkasını aramada sorun yaşamaz00 Yorumla
+1 yılEğer kadının hiç deneyimi olmamış bir bakire olup evlenince yapmak istiyorsa normal bir durum ama tecrübeli biri olup sadece beni peşinden koşturmaya çalışmak için cinselliği yasaklıyorsa ayrılırım başkasını bulurum..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayatımda bir çok bakire kız oldu, kimiyle bir çok şeyi yaşadık, kimiyle sadece sarılıp uyuduk kız öyle istediği için, kimiyle sadece öpüşme oldu, kimiyle sadece kıza masst* yapma şeklinde... benim için kızın neyi ne kadar istediği izin verdiği çok önemli ve değerlidir, kızın izin vermediği bişeyi asla yapmadım yapmam da, ve mesela her yakınlaşmada kızın kıyafetlerini çıkartmayı ben çok severim ve yaparım ama bunu sadece kızın belden yukarısı için yaparım, kesinlikle belden aşağısına dokunmam kız istiyorsa izin veriyorsa ancak ondan sonra, hatta çoğu kez alttaki kıyafetlerini de çıkartırsam bile kesinlikle kızın kilotunu ben açmam, kendi asmasını beklerim... sorduğun soruya gelince sevdiğim kız neye ne kadar izin veriyorsa ona saygı gösteririm, veya artık yapmayalım evlenene kadar derse onu da öylece kabul ederim, evlenmeden dokunmam hatta öpmem bile... seviyorsam ona uyarım mutlaka.. sevdiğim kız benim için değerlidir, başımın tacıdır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılSevgililige kardiyim sadece ciddi tanisma icin iliski kurarim ve sadece evlilik için cinsel iliskiye giren erkek zaten ciddi dusunmuyordur (evlilik disi)
00 Yorumla
+1 yılRomantizm olsun bari.. odun gibi duran erkek de çekilmez..
20 Yorumlaİstediğim ilişki tipi tam da bu benim için uygun… ama genelde erkeklere pek uymuyor…
20 Yorumla
+1 yılDaha önce cinsellik olmayan ilişkilerim oldu, yine olabilir herhalde. Karşındakine olan sevgiyle alakalı bası şeyler
00 YorumlaBen sevgilim istemesin evlenene kadar elini bile tutmam izinsiz elini bile tutmam çünkü ben onu bedeni için cinsellik için sevmedim
00 Yorumla
+1 yılSevgilim varken yine de elimi zigeceksem neden sevgilim var o zaman. O sevgilim değil kardeşim olur anca
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Ciddi bir ilişki varsa , evlilik planları yapılıyorsa her türlü saygı duyarım. Ama diğer türlü kimsenin bunu kabul edeceğini sanmam.
00 Yorumla
+1 yılEvet ciddi düşündüğün evleneceğin için beklenebilir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Ciddi bir ilişki içinde evliliğe giden bir durum varsa taraflar için sorun değilse neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılEn güzeli aslında ben iki sene elini tutmamıştım zamanında
00 YorumlaBöyle bir şey teklif dahi edilemez. Sekssiz geçen her gün yaşanmamış bir gündür
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCevap aslinda su: Bir baska adamin evlenmeden s**gi kizi kimse s*** icin onunla evlenmeyi beklemek istemez. Yani sen gencken sagda solda surtmediysen cevap evet
00 Yorumla
+1 yılHiç sorun değil benden hiçbir zaman öyle bir talep gelmez zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmek mi cinsellik yaşamadığım kadınla hiç bir şey düşünmem! Sevgilim dahi olamaz bile. Hatta ismini bile sormam napcam mq ismini bilip cinsel bir ilişkimin olmadığı kızın ismini bilip...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılBenim için olur aklıma gelmez sevdigim insana dokunmaya bile kıyamam
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı. Sevdim de ne oldu bir şey değişmedi tek kriter o değil. Benim için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire ve evlilik öncesi cinsellik yaşamak istemiyorum derse tamam 👍 bakire değilse cinsellik yaşamak isterim.
10 Yorumla
+1 yılZaten ciddi dusunuyorsa bi erkek aklindan bile gecirmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıletmem açık ve net. vermese bile bir şeyler olmalı aksi halde lezbiyen ya da aseksuel olabilir risk almam.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCevabı çok basit biriyle ilişki kur seni cinsellik için bırakan adam zaten seni sevmiyordur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yılher şey cinsellik değil daha önemli şeyler var bu hayat da
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılevlenceğim kız ise zaten beklerim ama nişan vs birşeyler olduktan sonra bence biraz konusu geçmeli sonucta fikirler düşünceler aktarılmalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlenmeden once yapilmasina karsiyim zaten evliligi bekliyom
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonusu geçmeli çok sık konuşulmasa bile ama yaşanmasada olur beklerim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDevam ederim ama sonu evlilik olur ve bunun için çok beklemem
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCinsel ilişki olmayacaksa "sevgilim, aşkım vb" dediğimiz kişinin kardeşimizden ne farkı olur ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni sevecek, benimle evlenecek bi kız bulayım da. Hiicc ağzımı bile açmam o konuda
00 YorumlaDevam etmem cinsellik olmazsa olmazim kesinlikle ilk sırada benim için
00 Yorumla
+1 yılBen zevklerimi başka sevgimi başka birisinde yaşama taraftarı olan birisi değilim. Realde olmasa da en azından sanalda ilgi beklerim
00 YorumlaSeven erkek bekler ama sevmeyen erkek bir an önce ulaşmak ister
00 Yorumlanet olalım sürmez o ilişkş
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden sürmüyo merak ettiğim için sizin fikriniz önemli bi erkek gözüyle
- +1 yıl
yani şöyle evliliğin ne zaman olacağına bağlı eğer üçbeş sene sürecekse kimse beklemez çünkü bu konu sürekli tartışma konusu olur ve ilişkiye yıpratır ama altı ay içinde evlenilecekse yani yani aslında şöyle bir şey var sen sevdiğin insandan kendini uzakta tutabiliyorsan bunu başarabiliyorsan zaten bir şeyler eksik demektir
Soran+1 yılBen kendimi tutarım sende tut cinselliğin konusu bile geçmesin dedim ama morali bozuk durgun böyle tavırlı yani sevdiğin insanla cinsellik yaşamayı bırak elini tutmaya kıyamam diyenler var ben öyle bi ilişki istiyodum kıyamasın istiyorum o aşırı arzuluyo seneye Haziran gibi nişan yapma niyeti var
Gizli Üye(25-29)+1 yıl7 yıldır sana anal ilişki yaşadık o da son 1 senedir ona rağmen devam ediyorum o olmasaydıda ederdim çünkü bakire ilki ben olucam
00 Yorumla
+1 yılben olsam bende sevmem
10 YorumlaHayır. Evcilik mi oynuyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCinsellik olmadan sonsuza kadar bile gidebilirim. Cinsellik abartılan boş bir şey.
00 Yorumla
+1 yılOlmaz 1 hafta falan sürer max
00 Yorumla
+1 yılEderim, bu hayatta her şey cinsellik degil...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeversin Tabiki ya şu sevgiyle ilişkiyi
01 Yorumla- +1 yıl
Karıştırmayın yani
Evlenmeden cinsellik dogru degil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeversem evet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEdilir ediyorum çok yzun zaman oldu
00 Yorumla
+1 yılSevmezler
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen de öyle..
- Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılGerçekçi olalım, olmazzzz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Evet ederim
00 YorumlaHayır
00 YorumlaOlur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılederim her şey seks degil
00 Yorumla
+1 yılSeven devam eder amacı cinsellik olan sevmemiştir
00 YorumlaYa öyle iş mi olur cinsellik olmadan
00 Yorumla
+1 yılOlur
00 Yorumla
+1 yılyani hicmi bir şey olmayacak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır tabiki
00 Yorumla
+1 yılher şey cinsellik mi
00 Yorumla