Ben yapmayi sevmiyorum. Zaten kimse de oyle bisey beklemiyor tokmak saglamsa alel acele ustune oturuyorlar. Ben yasadigima mi inanayim sana mi? Herkesin tipine konumuna tokmahina. gote muamele vardir unutma. Senin bazi seylerde eksigin varsa aksama kadar yalatirlar
Kardeşim bu zevk alel acele işe gerek yok demek ki sana öyle yapıyorlarsa işlerini çabuk bitirmek istiyorlar dır benim ki neden sabahlara kadar sürüyor peki 😂😂
normal olarak 13cm uzunluk /11,5cm çevreye sahip yarım saat dayanan penis gayet iş görür. fakat kadına sorarsan hep büyüğünü ister. fanteziler... her kadın için kalınlık değişmekle beraber, ortalama atıp tutarsam... 16cm uzunluk 14cm çevre ideal olucaktır. not bu rakamlar nette bulunan ortalamalara ve fikri alınmış 7 kadının verilerine dayanmaktadır.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
13 cm uzunluk 2 parmak kalınlığında benim. Kadın parmağıyla 3 parmak kalınlığında
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bıkmadınız mı şu saçma sorulardan? 50cm olmalı aw
👍
Ya soruyorum ne var 50 cm ağzından çıkar mk 😁
Ananın awından çıkmasın dikkat et
Ben anne filan katmadım çok terbiyesizleşme lütfen
Napayım deli ediyorsunuz insanı, neyse özür dilerim sil o mesajı.
Skiniz değil sevginiz, adamlığınız büyük olsun beyler
Onun için sormadım ki zaten
Zaten öyleyim 🙂
Bende bi 30 cm var düzenli olarak kestiriyorum uçtan. Yoksa zor oluyor
çok komiksin
bro ne uğraşıyorsun otomatik makine çıktı sen uyurken geliyor düzenli kısaltıyor robot süpürge gibi
O yanlara çok giriyor ya sevmiyorum. Sivriliyor öyle
O ney bakirbirbey
haklısın bro bende para yok denemedim hiç. sende tecrübe var konuşuyorsun.
çükübik robot tıraş makinesi kanka
20 cm iyidir dostum. Sevgilisinin penisi kucuk olan kizlar cok kiziylr bu sorulara ama sen bakma onlara cok onemsiyorlar normalde.
Yoo benimki iyi durumda 😃
Onların ki ufak o yüzden galiba zevk alamıyorlardır küçük penisi kızlar yalarken bile zevk alamaz şöyle büyük kalın ağzını dolduran bi alet lazım
Ver yalasın dursun sabah akşam
Kizlar agizlariyla biseyler yapacaksa testisleri daha cok seviyor. Penis te testisler de göz doyurucu olacak.
Aynen hocam ama yalamazsan yalamazlar 😁 testisler kocaman olmalı vakkum gibi çekecek böyle somuracak
Buna. katilmiyorum ben hic yalamam mesela. Kadinlar hoslanmissa tav olmussa herseyi yapar. Senin hicbisey yapmana gerek. yok
Sen öyle san
Sen işini bilmiyorsun oral seks seksin altın kuralıdır ve çok önemlidir
Hayde ötede oyna
Ben yapmayi sevmiyorum. Zaten kimse de oyle bisey beklemiyor tokmak saglamsa alel acele ustune oturuyorlar. Ben yasadigima mi inanayim sana mi? Herkesin tipine konumuna tokmahina. gote muamele vardir unutma. Senin bazi seylerde eksigin varsa aksama kadar yalatirlar
Kardeşim bu zevk alel acele işe gerek yok demek ki sana öyle yapıyorlarsa işlerini çabuk bitirmek istiyorlar dır benim ki neden sabahlara kadar sürüyor peki 😂😂
Ön sevişme oral seks önemlidir kendini sana yalatmayan kadın hakkında şüpe duyarım helede alel acele yapıyorsa 😄
Zamanla ögrenirsin acele etme
Ben senden tecrübeliyim knkkk 😂
Belli oluyor
normal olarak 13cm uzunluk /11,5cm çevreye sahip yarım saat dayanan penis gayet iş görür. fakat kadına sorarsan hep büyüğünü ister. fanteziler... her kadın için kalınlık değişmekle beraber, ortalama atıp tutarsam... 16cm uzunluk 14cm çevre ideal olucaktır. not bu rakamlar nette bulunan ortalamalara ve fikri alınmış 7 kadının verilerine dayanmaktadır.
13 cm uzunluk
2 parmak kalınlığında benim. Kadın parmağıyla 3 parmak kalınlığında
İşlev biraz daha ağır basıyor
Kes at
Kalkmayan 20 cm’den iyidir
🤫🤫
12 13 cm yeterli hatta daha azı da iş görürde poziyona göre yetersiz kalabilir önemli olan süredir 20 cm olup 2 dakikada geliyorsan esprisi kalmıyor.
Sen öyle san kes at onu
Bu kafayla yaşamazsın asdasdad
Boyu önemli değil gerçekten kadınlar her türlü razılar
Puahahahah sen kendini avut
Yokluktalar knk
Ben ne güne duruyorum
Kendini göster bı
Neyi gösterim aq
kendimi ideal görüyorum 17,5 cm
Yeterlidir hocam 👍
17 ideal bir kadın için
Bence 16 dan fazla olmalı benim 18 den biraz uzun
Kadını orgazm edip hamile bırakacak kadar
Önemli olan güzel kullanmak 8 11 yeterli
Bi git lan
en az 16-17
En az mi bu boyutlar bile türkiye ortalamasının baya üstünde
Abazalar beğenmiş yorumunu 😄
19 yeter mi
30 cm
Abartt
Espri yapıyor rahat olun
Bütün kompleksliler yazmış evet 30 cm sizde yoksa imtihar edin. d boşuna yaşamayın ezikler
Lan s*ktir * 30 gördün mü sen hayatın da hiç slk ya
20 bulursan dua et sen
Sen bi gizliden çıksana
7-8 cm yeterli.
Kes at onu
Zeki çocuk, vajina derinliği 7-8 cm olduğu için bu boyut yeterlidir diyorum. Mal aw
İşte karılar büyük istiyor hocam yetmez yinede onlara oral seks te filan
17 ideal