Hep uzunluk soruları var peki kalınlık?
Düzgün cevap verip geçin.. saçma sapan şeyleri silicem elinizi yormayın.
Düzgün cevap verip geçin.. saçma sapan şeyleri silicem elinizi yormayın.
Sayin KS ben bu soruyu sorsam asiri cinsel icerikten aninnda siler bu site yoneticileri nerede acaba erkekleri anlik takip eden?
Soruna gelirsek senin vajina genisligin neyse senin icin ideal penis kalinligi odur.
Bunuda ciddi soyluorum dalga gecmiorum yavasca dikkatlice parmaklarini kullanarak anlayablrsin sonucta penis duvarlariba dokunmaliki zevk al uyaril
Çap olarak değil çevre olarak bakmak gerek. Çünkü penisin şekli tam dairesel değil. Dünya ortalaması 11.5 civarı. Bu civarda olanlar ise normal. Ben her zaman kalınlığın uzunluktan daha önemli olduğunu defalarca vurguladım. Çok kalın olmamakla beraber kalın penis sinirlere daha fazla baskı yapacağından daha fazla zevk verecektir.
3-6 cm arasında olabilir
Cevap
22Cevap
Arkadaşlar penisin kalınlığı inceliği buyukligu önemli değil heleki hiç normal dog yapmamış bir nayani serçe paagi bile yeter içine göreni hiseekle alakalı ama normal dogda vajina açılır ve genişler ve daralmaz bidaha buda içine göreni kadın tarafından hisiyati azalır bilgi yeterlidir umarim
en ideal benimkisi sanıyorum oldukça kalın damarlı büyük ama ölçmedim
4 cm yeterli gelecektir diye düşünüyorum. Kadınlarında vajina girişi kapalı halı 1 cm olduğunu düşünürsek , 4 cm yeterince haz verecektir gibi geliyor bana.
Biz Erkeklerde ortalama penis çevre uzunluğu 10-12 cm arasındadır. Bu ölçü yaklaşık 4 cm kalınlığında ve 12 cm kesit alan hacmine sahip bir penisi ifade etmektedir.
Elbette farkli boyutlar var benim bildigim ortalama uzunluk 13-14 kalınlık ise minimal seviyelerde seyrediyor cevresi yani 7-8 cm
kalınlıgı ölcmedim ama yeterince kalın bilyorum :)))
çapı 3-4cm olsa iyidir benim 5,5 cm çok geliyor korkuyorum
Vajina genişliği ne kadar olmalı sence elektirik direği girse yeterli olurmu
çevre olarak 8-10 cm arası zevk verir dye düşünüyorum
erkeğin vücüt yapısına göre
Avcu doldurmalı
Sana bir tüyo veriyim ozele gel
Vajinanın çapına göre değişir
Benimki kadarsa yeterli
Damarli olmalı ölçmedim ama 😂😂
17 cm 3.5 cn geniş iri ve damarlı
4 5 cm kalınlık iyidir
Tuvalet kağıdı rulosunun içine giriyor tam 😂