Cinsel Yaşam Seks istiyorum ama bulamıyorum, neden? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Neden he neden Seks istiyorum ama bulamıyorum, neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12b cevap paylaştı. İsteyen bulur. Gerçekten istemiyorsun demek k 0 0 Yorumla
Annunaki16 Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Demek ki bulmak istemiyorsun. Bunu istesen zaten biriyle tanışıp bunu yaşarsın 1 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. şu yüzdendir 😂😂https://www.youtube.com/embed/5X_479tf2cM 1 0 Yorumla
ozgurprofesor Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı. Kadın profili ile buraya yazan ergen tayfa, siteyi bir salın be kardeşim. Gidin başka şeylere vakit harcayın, işsizseniz iş verelim... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İş ver abi bana Yorumla ozgurprofesor +1 yıl Gizlenme yaz Yorumla
endmuhh Takip Et Master Yaş: 33 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. walla bi gün beden değişimi yapalım senle. 1 saate bulurum:D kız olup hani erkek bulamamak nedir. bu neye benziyor. balık olup bogulmaya yüzememeye 0 0 Yorumla
_-_-Selçuk-_-_ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 68% +1 yıl Büyük istiyorsun sanırım o yüzden bulamıyor olabilirsin 0 0 Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kolay değil mi sizler için aslında lakin umarım ilerde pişman olmazsın 0 0 Yorumla
veskan Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Canım isteseydi ben yardım ederdim ama inan uğraşacak halim yok 0 0 Yorumla
Teozmn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Valla bulamayan erkeği anlarım da bulamayan kızda ne bilimmmm 3 4 Yorumla Soran +1 yıl Hzpdsjsljwwl Yorumla Soran +1 yıl Bulamıyorum küçük bunlarınki napim Yorumla Teozmn +1 yıl Yani küçükse beni de alabilirsin benle yetin🤭🤭🤭 Yorumla Mericeyn10 +1 yıl @teozmn gerçekten trol sanırım Yorumla
Muratyavuz1 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 +1 yıl şaşırdım, isteyen bulur ama yanlış istiyosundur belki 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Söyle senin gibi beyaz vücutlu kaslı bulamadım iste off Yorumla Muratyavuz1 +1 yıl Benim gibisini bulamazsın zaten ejjsjs, Yorumla Soran +1 yıl Seni buldum Yorumla Muratyavuz1 +1 yıl Sevindm Yorumla
Yodanınsoltaşağıv12 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hangi galakside yaşıyorsun mk... 1 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Evlenmeden yapma, zinaya düşme. 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Evliyim Yorumla CounterOffensive111 +1 yıl O zaman eşinizle muhabbetinizi arttırın. Yorumla Soran +1 yıl O sevgilisiyle beraber beni istemiyor Yorumla CounterOffensive111 +1 yıl O nasıl evlilik? Hukuki haklarınızı aramadınız mı? Yorumla Soran +1 yıl Para veriyor Yorumla CounterOffensive111 +1 yıl Öyle olmaz. Zina var ortada. Yorumla uyanmakzorundayiz +1 yıl Neler var neler Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Neden bulamıyorsun erkek arkadaşın yok mu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Var mı sence Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Olsa yapardın dimi Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bulamadığına emin misin? 0 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Bence bunun rengi mavi 🤔 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Nerede yaşıyorsun? Bul oradan birini seviş 0 0 Yorumla
Legionberk Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı. emin ol çok rahat bulursun 0 0 Yorumla
Angarali-Bebesi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı. anlamadım ben yardımcı olurdum yoksa 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Ne istiyorsun nasıl istiyorsun 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. İstediğin özellikler nedir? 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Abaza dolu nasil bulamadın 0 0 Yorumla
Brkmerall Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Nasıl bulamıyosun bu kadar imkan içinde 😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İmkan sensen b. Ku yedik dayı Yorumla Brkmerall +1 yıl Ben imkanım demedim bunu o a mınla çalışan beynine sok ikincisi bi dünya erkek var sen yeterki iste dikkat çekmek istiyorsan başka Yorumla Brkmerall +1 yıl Birde dayı deme s kmeye niyetim yok ama yavaş yavaş yöneliyorum Yorumla Soran +1 yıl Gdhsgshjddx kudurma dayı Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Nedensiz 0 0 Yorumla
Tablepencil Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı. Gel beraber 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Biz neyiz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nesiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ihtiyacin olan ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Heyy Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ne istiyorsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hangi şehirdesin birlikte olalım 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konya ya yakın mısın Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Neden bulamıyorsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
İsteyen bulur. Gerçekten istemiyorsun demek k
Demek ki bulmak istemiyorsun. Bunu istesen zaten biriyle tanışıp bunu yaşarsın
şu yüzdendir 😂😂
https://www.youtube.com/embed/5X_479tf2cMKadın profili ile buraya yazan ergen tayfa, siteyi bir salın be kardeşim. Gidin başka şeylere vakit harcayın, işsizseniz iş verelim...
İş ver abi bana
Gizlenme yaz
walla bi gün beden değişimi yapalım senle. 1 saate bulurum:D kız olup hani erkek bulamamak nedir. bu neye benziyor. balık olup bogulmaya yüzememeye
Büyük istiyorsun sanırım o yüzden bulamıyor olabilirsin
Kolay değil mi sizler için aslında lakin umarım ilerde pişman olmazsın
Canım isteseydi ben yardım ederdim ama inan uğraşacak halim yok
Valla bulamayan erkeği anlarım da bulamayan kızda ne bilimmmm
Hzpdsjsljwwl
Bulamıyorum küçük bunlarınki napim
Yani küçükse beni de alabilirsin benle yetin🤭🤭🤭
@teozmn gerçekten trol sanırım
Aha buralar yarr*k tarlasına dönecek şimdi kaçılın 😂
Yanlış yerde ariyosundur belki
şaşırdım, isteyen bulur ama yanlış istiyosundur belki
Söyle senin gibi beyaz vücutlu kaslı bulamadım iste off
Benim gibisini bulamazsın zaten ejjsjs,
Seni buldum
Sevindm
Hangi galakside yaşıyorsun mk...
Evlenmeden yapma, zinaya düşme.
Evliyim
O zaman eşinizle muhabbetinizi arttırın.
O sevgilisiyle beraber beni istemiyor
O nasıl evlilik? Hukuki haklarınızı aramadınız mı?
Para veriyor
Öyle olmaz. Zina var ortada.
Neler var neler
Neden bulamıyorsun erkek arkadaşın yok mu
Var mı sence
Olsa yapardın dimi
Pazara git orada vardır
Bulamadığına emin misin?
Bence bunun rengi mavi 🤔
Nasıl neden bulamiyorsun
Akışına bıraksan daha iyi olmaz mı
Nerede yaşıyorsun? Bul oradan birini seviş
emin ol çok rahat bulursun
anlamadım ben yardımcı olurdum yoksa
Ne istiyorsun nasıl istiyorsun
Ölçmedim ki, karşıdaki dayıya sor
Uçuk fantezilerden hoşlanrmsn
İstediğin özellikler nedir?
büyük mü arıyorsun?
O nasıl oluyor
birazdan bulursun burada.
Abaza dolu nasil bulamadın
Nasıl bulamıyosun bu kadar imkan içinde 😂
İmkan sensen b. Ku yedik dayı
Ben imkanım demedim bunu o a mınla çalışan beynine sok ikincisi bi dünya erkek var sen yeterki iste dikkat çekmek istiyorsan başka
Birde dayı deme s kmeye niyetim yok ama yavaş yavaş yöneliyorum
Gdhsgshjddx kudurma dayı
Buldun bile gel
anlaşıldı
Nedensiz
16 yeter dersen burdayım 😂
Gel beraber
Yardımcı olayım mı
Biz neyiz
Nesiniz
Ihtiyacin olan ben
Heyy