6 senedir beraberiz ve seks bağımlısı. İlk seneler çok kıskançtı ama son zamanlar açık giyinmemden falan zevk alıyor. Her seks sırasındada başkaları sana bakıyor seni arzuluyor buda benim daha çok hoşuma gidiyor, daha açık giyin onların seni azulamasını sağla falan diyor. normal mi acaba?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinin bir cuck erkeği olduğu kesin. Yakında sana cuckold ilişki de teklif edeceğinden emin olabilirsin. Önrmli olan şu: sen bu düşünceye nasıl bakıyorsun?
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilin o zaman yavaş yavaş yeni fanteziler arıyor hayal kırmaya başlıyor sevgilin cuck erkeği olmaya başlamış sanırım bunu sana söylemekten çekiniyor olabilir tepkini bilmiyorsa sen ne diyorsun peki o sana böyle diyince
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Son zamanlarda normalleştirildi. Bir çok çift bu durumdan zevk alıyor ama yanlış yerlere çekilirse ve iş kontrolden çıkarsa ilişkiye çok büyük zararı var. Peki sen ne hissediyorsun? asıl önemli olan bu.
06 Yorumla
Soran+1 yılBen daha çok seven adam bu konuları konuşmaz istemez diyorum ama o da sürekli bana ilgili 6 senedir. Sevmiyorda olamaz
Soran+1 yılfantezi tamamen ama normal gelmedi bana
Soran+1 yılEvet günlük hayatta erkeklere selam bile versem deli olur ama cinsel ilişki sırasında böyle şeyler diyor
- +1 yıl
işte dediğime çıkıyorsun. Bu tür fanteziler haz doruklara ulaştığında o anın verdiği coşku ile söylenen şeylerdir. Yani insan o an kendi kişiliğinin dışına çıkıyor buda o an alınan zevki arttırmak için. Bu durumda senin rahatsız olmaman gerekir. Yani aynı mantıkta o zaman oral seks filanda yapmamanız lazım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
26Cevap
+1 yılSen ne düşünüyorsunu bu konuda? Birde mesela seni arzulayan biriyle birlikte olmak istiyor gibi davransan ne tepki verir?
12 Yorumla
Soran+1 yılKarşı çıkar. Aldatma konusunda biraz hassas ama aldatsanda affederim seni bırakamam diyor
- +1 yıl
Acilen bi doktora götür onu, ya da hiç uğraşma boşa gitsin. Hiç bir kıymetin olduğunu düşünmüyorum, hastalıklı herif
+1 yılNormal değil bu resmen teşhircilik. İleride evlenseniz başkalariyla birlikte olmanı da ister o
02 Yorumla
Soran+1 yılO konulardada sıkı ama her şey yap ama aldatma diyor
- +1 yıl
Tamam işte biraz zaman sonra onu da yal diyecek sana. Sen ne tepki veriyorsun önemli olan o
+1 yılKusura bakma ama güzel kardeşim olmuş bu o zmn
00 YorumlaArzulanan kadına sahip olması egosunu okşuyor anlaşılan ama senin açık giyinmeni istemesi sapkınlık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl bi genişlik bu böyle ya yakında seni onlarla paylaşmak istiyorum demese şaşırma
00 Yorumla
+1 yılBu konuda detaylı konuşmak ister misin birkaç fikir var
00 YorumlaKendine bir güzel kardeşim bulmuşsun, hatta bir domuz. İnsan kadınını kıskanmaz mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence biriyle yapsann zevk alacakk bende bu sekilde zevk aliyorum sevmiyo degil sadece zevk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanki biraz boka sarmış ilişki devamını düşünemiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlabilir. Seni kıskanmak cinsel haz veriyordur.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet yatmadığın sürece hoşuma gidiyor diyor ama bana saçma geldi
Cevap sahibi+1 yılHayali heyecan veriyordur fantazisel olarak. Renkli kalır seks hayatınız böylece.
Detaylı konuşmak için mesaj atabilirsin dm'den.
Soran+1 yılSeks hayatımız çok iyi gidiyor. Beni çok fazla arzuluyor ama evlilik konusu gelince evlenicez az kaldı aynı ev istiyorum artık diyor ama senelerdir ses yok
Cevap sahibi+1 yılÖzelden yazar mısın? Buradan açık açık yazamıyorum.
Cuckold durumu loading...
10 YorumlaCuckold olmayi kesfetmis tadini cikarr bence
00 Yorumla
+1 yılCuckold yapıcak kaçççççççççç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil. Seni kullanıyor.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı.
+1 yılilerde grup seks aşamasına geçecektir
00 Yorumla O sevgilinin ben taaa mn kym
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCuckold veya gang bang geliyor sanki. Zevkli olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYakında grup yaparsınız
00 Yorumlabence orada başka şey geçiyo aklından
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bunuda belirtiyor ama bana saçma geliyor
+1 yılsevgilin sanırım g*vatlaşıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılSwenger teklif i yakındır
00 Yorumla İğrenç
00 Yorumla
+1 yılSevgilin güzel kardeşim
00 Yorumla
+1 yılCukkold sever mi
00 Yorumla
+1 yılÇok tatsız
00 YorumlaYuh aq yuhhh
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolur normal
02 Yorumla