Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. İkisi de olabilir. Eğer uzun süre yapmamaktansa, sık yapınca normale döner. Ama, erken boşalma problemi de olabilir. Böyle bir sorunu varsa, her seferinde erkenden boşalır. Bu durumda bir uzmana görünmesi en iyisi...
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Hayır düzelmez. İlk 2-3 birleşmede tamam olabilir. Ancak Hazirandan bu yana ise geeçmiş olsun düzeltilmesi gereken bir durum.
18 Yorumla
Soran+1 yıl3 kere oldu zaten bizim de daha birkaç gündür sevişiyoruz
Soran+1 yılNasıl çözülür peki güzel bir cinsel hayat olmazsa ilişkinin uzun süreceğini düşünmüyorum çünkü ben
- +1 yıl
İlişkinin uzunluğu cinsel hayatınıza bakmamalı tamamen. Tabi ki ne amaçla birliktesiniz onu da bilmiyorum. Ancak sevginiz saygınız Aşkınız varsa. Bunu karşılıklı konuşup çözebilirsiniz. Kök hücreden tutunda ilaca kadar bir çok çözümü var. Hiç de zor değil. Birey bunu kabul ettikten sonra problem olmaz.
Soran+1 yılEvet birbirimizi seviyoruz uzun süredir sevgilim yoktu zaten benim. Her şey çok iyiydi ta ki sevişene kadar benim daha önce birlikte olduğum erkeklerde hiç böyle bir şey yoktu hatta bazıları 1 saate yakın gidiyordu artık ben sıkılıyordum hiç ortasını bulamıyorum herhalde
- +1 yıl
Konuya lütfen sadece cinsellik üzerinden bakma. Ben senin için önemini anladım. Sevgilinin de anlamasını sağla. Bunun ortalamasını tutturabilmen için partnerinle bunu açık açık konuşman gerek. Kadınların da bir ortası yok. Kimi 3dk orgazm olurken kimi sürekli mastürbasyon yapmaktan 1 saatte orgazm olamaz. Bu her iki taraf içinde önemli olabilir. Ancak sorunu konuşarak ortadan kaldırmak mümkün.
Soran+1 yılHaklısınız biraz daha zaman geçsin böyle devam ederse konuşacağım zaten ayıp bir durum değil bu önemli olan anlaşabilmek. Teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmişte düzenli ilişkisi varsa ve hala erken bosalıyorsa kolay gelsin.
Ama yeni ilk defa yapıyorsa zamanla düzelenilir.
14 Yorumla
Soran+1 yılŞu an sorup kalbini kırmak istemiyorum yeniyiz daha diye. Ama biraz daha devam ederse böyle soracağım
Cevap sahibi+1 yılBoşaldıktan sonra kötü hissedip seni rahatlamaya devam ediyhor mu yoksa arkasına mı dönüyor.
Eğer ikincisi ise durum bence kötü. İlki gibiyse senin için en azından deneyebilir. Tedavi olunan bir şey çünkü. Sadece senin için can sıkıcı bir sürec olabilir.
Soran+1 yılHayır asla arkasını dönmüyor beraber sarılıp uyuyoruz ben arkamı dönsem bile o sarılıyor. Sabah uyandığımızda yine erekte olmuş oluyor ama arkadaşım bende kaldığı için sabah sevişmedik hiç
Cevap sahibi+1 yılHmmm. O zaman onu tedavi olmaya yönlendir. İkaçları ve tedavisi var
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılgenelde yanlis mastürbasyon sonucu erken bosalma oluyor erken bosalmayi onlemek biraz kendi elinde psikolojik bile olabilir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılSıklık oldukça düzelir ama oda kendisini kontrol etmesi lazım
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır düzelmez erken boşalma sorunu varsa tedavi alması gerekiyor
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yılNormal rutine binerse düzelir. Asıl önemli olan boşaldıktan sonra tekrar ilişkiye gire bilmeniz önemli
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
+1 yılBunun çözümü var
12 Yorumla
Soran+1 yılNeymiş
- +1 yıl
Gel söyleyeceğim aramizda
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. İkincidedemi aynı erkenmi geliyor
12 Yorumla
Soran+1 yılİkinci yapmadık hiç biraz aceleye geldi bizimkiler.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılDevam ettikçe dengeye girecektir.
11 Yorumla- +1 yıl
Heyecanini yenecek, boşalma değil keyif alma odaklı olacak, bunu kendi ayarlayacak
+1 yılNe kadar sürüyor
12 Yorumla
Soran+1 yılÖn sevişmemiz uzun sürüyor birleşme olunca da 3 dk falan
- +1 yıl
Haziran ayından beri sevişmemiş olsa bile mastürbasyon yapmıyor mu?
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar sürüyor ilişki
34 Yorumla
Soran+1 yılÖn sevişme uzun sürüyor birleşme de 3-4 dk
Gizli Üye(25-29)+1 yıltek de evet 2 3e gecikir yaparsnaiz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldüzelir merak etmeyin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı.
+1 yılKegel egzersizleri ,
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşı kaç
11 Yorumla
Soran+1 yıl24
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDüzelir canını sıkma
10 Yorumla
+1 yılDüzelir
10 YorumlaDüzelir düzelir
10 YorumlaKaç dk sürüyor girip boşalması
10 Yorumla
+1 yılEvet duzelicektir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. düzelmez, o öyle kabul et
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılalıştırırsın sen onu
10 Yorumla
+1 yılNe kadar sürüyo gitgel yapması
00 Yorumla
+1 yılZamanla düzelir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yıleee nolacak sımdı
00 Yorumla Yav düzelir bacım düzelir milleti dinleme aq
00 Yorumla
+1 yılGeçer
00 Yorumla
+1 yılDüzelir
00 Yorumla
+1 yılerken boşalma sorun
10 YorumlaZamanla düzelir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok seviyorum ya nasıl ayrılayım uzun zamandır sevgili yapmıyordum bu tam aradığım erkek
- +1 yıl
Ayrılma o zaman
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar