Cinsel Yaşam Sevgilim çok erken boşalıyor ne yapmalı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 5dk suruyor max oda asla yetmiyor kendisi yetiyo diyo Sevgilim çok erken boşalıyor ne yapmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Mills18 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kendisi yetiyor der tabi rahatlıyor önce kafa yapısını değiştirmeli senin keyfini de düşünmeli 0 0 Yorumla
thepesimist Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı. Ona yeter tabi, sana yetiyor mu problem o zaten. 😅 0 2 Yorumla Soran 6 ay soruyu okusan anlican da Yorumla thepesimist 6 ay Tek satır yazmışsın zaten nesini anlamayacağım? Erkeğe yeter kadına yetmez demeye getiriyorum zaten nesini anlamadın? Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. ayrıl benim gibi hanımcı uzun süre duran evlilik düşünen birini bul 0 0 Yorumla
Uslanmazboğa Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 6 ay Salla gitsin şeftalinin tadını da bilmezdir o😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 6 ay mundar etmiş seni bilmiyorsan dokunma bu kadar hazırlığıma yazık edersin deseydin 0 0 Yorumla
AnkaradaBirYalniz Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. 5 gir ciksa iyi bence 0 1 Yorumla Soran 6 ay nesi iyi be Yorumla
Crayze Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yetmez yaa sacmalama 0 0 Yorumla
yılandoktoru Takip Et Master Yaş: 37 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. O neya sonra devam ediyor mu 0 2 Yorumla Soran 6 ay hayiö Yorumla yılandoktoru 6 ay Bırak direk onu Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. seninkide doymuyo tabi sulu suku kaliyo 0 2 Yorumla Soran 6 ay 😆😆 Yorumla darrrrbelimatttkapp 6 ay ne gukuyon olr degilmi Yorumla
guneyliyolcu16 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 6 ay Ayrılın en iyisi 0 1 Yorumla Soran 6 ay bana acilinden ugandali falan lazim Yorumla
ahmet1202 Takip Et Yoda Yaş: 21 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Konuştun mu bunh onla 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Geciktirici 0 0 Yorumla
Korayawcı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Mdkskskks pasif bey 0 0 Yorumla
Guldumvedurdum Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Vay be baya az bu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 6 ay Depiştir 0 2 Yorumla Soran 6 ay pasliyim Yorumla Cevap sahibi 6 ay Değiştir başkasını bul Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 ay Bozdu mu 0 2 Yorumla Soran 6 ay yyeeeaaa Yorumla Cevap sahibi 6 ay Yarım saat çıkmam gel bana, yaşın kaç Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Kendisi yetiyor der tabi rahatlıyor önce kafa yapısını değiştirmeli senin keyfini de düşünmeli
Ona yeter tabi, sana yetiyor mu problem o zaten. 😅
soruyu okusan anlican da
Tek satır yazmışsın zaten nesini anlamayacağım? Erkeğe yeter kadına yetmez demeye getiriyorum zaten nesini anlamadın?
ayrıl benim gibi hanımcı uzun süre duran evlilik düşünen birini bul
Salla gitsin şeftalinin tadını da bilmezdir o😂
mundar etmiş seni
bilmiyorsan dokunma bu kadar hazırlığıma yazık edersin deseydin
Bende aynıyım yetiyor diye düşünüyordum ta kii
5 gir ciksa iyi bence
nesi iyi be
Yetmez yaa sacmalama
O neya sonra devam ediyor mu
hayiö
Bırak direk onu
seninkide doymuyo tabi sulu suku kaliyo