Cinsel Yaşam İlk cinselik hayatiniz kaç yasinda oldu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 benim 15 İlk cinselik hayatiniz kaç yasinda oldu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl yaş oldu 28 hala bakireyiz en sonunda bekaretimi duş fışkiyesine armağan edeceğim 6 6 Yorumla Hoplatır +1 yıl 😂😂Cevabını görünce kahkaha attım 😂 Yorumla Hoplatır +1 yıl yok mu sevgilin felan Yorumla Board-Tennis +1 yıl O kadar değerlisin ki eşin çok şanslı olcak Yorumla MmartKedisi +1 yıl Alemsin yaaa :) Yorumla Caner_10 +1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla adamınbiri_06 +1 yıl Helal olsun bu devirde hala varsa böyle insanlar umut var demek 👍 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hadi canım oha trol mğüsn ciddiysen yuh yani ne erken 23 yaşındayım hiç yapmadum 0 1 Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Artık çocuklar yapıyor bu nedir Yorumla
infernoHeRo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl 15 yaşına kadar iyi sabretmişsin tebrik ediyorum 0 0 Yorumla
Seyyaravukattt Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Yaş bilmiyorum da ilkokul 5 te sürtüşme falan orta okulda tam oldu hatırlıyorum 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hiç başlamadı. 2 0 Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. oha 15 mı daha neler yahu 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. 15 çok küçüksün ama yaaaa Immmm 0 0 Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Neee çok erken değil mi benim Hiç olmadı 😅 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. 17 yaşıma girdiğim gün 0 0 Yorumla
burak_charles Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Erken atılmışsın hayata 😅 deneyim önemli tabi 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. İyiymiş senin. 0 0 Yorumla
şanssızımamk Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 20 😅 4 6 Yorumla PonçikEşek +1 yıl Yeni mi Yorumla Board-Tennis +1 yıl Pişmanlık? Yorumla şanssızımamk +1 yıl İyi ki yapmışım Yorumla Board-Tennis +1 yıl İlerde sevdiğin kişi sorun ederse? Yorumla şanssızımamk +1 yıl Ayrılırım Yorumla Board-Tennis +1 yıl Aşık olunca kolay mı sence Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 9 yaşında. Komşu kızı istismarı ile 0 2 Yorumla şanssızımamk +1 yıl 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Komik değil bu durum Yorumla
haziranngunesii Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Olmadı 3 1 Yorumla Board-Tennis +1 yıl O kadar değerlisin ki eşin çok şanslı olcak Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olmadı 5 1 Yorumla Board-Tennis +1 yıl O kadar değerlisin ki eşin çok şanslı olcak Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. 15 benim 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çok güzel olmuş ama tam olarak yaşadın mı acaba 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. hiç :D 0 0 Yorumla
Esmeeerr-47 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 932 cevap paylaştı. 17 yasimda 0 0 Yorumla
AtesliPrens03 Takip Et Xper 5 Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı. 17 benm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
yaş oldu 28 hala bakireyiz en sonunda bekaretimi duş fışkiyesine armağan edeceğim
😂😂
Cevabını görünce kahkaha attım 😂
yok mu sevgilin felan
O kadar değerlisin ki eşin çok şanslı olcak
Alemsin yaaa :)
🤣🤣🤣🤣🤣
Helal olsun bu devirde hala varsa böyle insanlar umut var demek 👍
Hadi canım oha trol mğüsn ciddiysen yuh yani ne erken 23 yaşındayım hiç yapmadum
Artık çocuklar yapıyor bu nedir
15 yaşına kadar iyi sabretmişsin tebrik ediyorum
14 hemde hiç olmayacak biri ile ilişki yaşadım
Ne bu acele?
Kendi isteğinle mi yaptın?
Yaş bilmiyorum da ilkokul 5 te sürtüşme falan orta okulda tam oldu hatırlıyorum
Günahtan sakındım sadece eşimle oldu, seni kim kandırdı o yaşta
Hiç başlamadı.
oha 15 mı daha neler yahu
15 bile yoktum ben ya
18"e bastığımda :)
15 çok küçüksün ama yaaaa Immmm
Neee çok erken değil mi benim Hiç olmadı 😅
17 yaşıma girdiğim gün
14 15 o aralarda benimde
şu an daha da isteklisin
Ben yaşamadım bilmiyorum
Erken atılmışsın hayata 😅 deneyim önemli tabi
İyiymiş senin.
20 😅
Yeni mi
Pişmanlık?
İyi ki yapmışım
İlerde sevdiğin kişi sorun ederse?
Ayrılırım
Aşık olunca kolay mı sence
7 ya da 8 , iki genç kızın tecavüzeyle
İlk orgazm ne zaman oldu sende?
9 yaşında. Komşu kızı istismarı ile
😂
Komik değil bu durum
Olmadı
Olmadı
18 diyelim
Olmadı
Hic olmadi
19 benim.
olamdı
Biraz geç olmuş
17..
25 yaşındaydım
Olmadı
15 benim
16 da oldu
17 .
Benim 17
Çok güzel olmuş ama tam olarak yaşadın mı acaba
17 yasinda
9 yaşımda
16 felandım heralde
14 yaşında
20..
Benim 16
Yuh ne azgınmıçsn be
Harbiden
Olmadı; olmayacak da herhalde bu gidişle.
hiç yaşamadım
Kimle
18 yaşında
hiç :D
17 yasimda
acımıştır
ergenlikte
17 benm
17..
15.8
Olmadı daha
Abkara caddesi g