Ya bakın siz demezsiniz belki siz normal görüyorsunuzdur ama Türkiye'de cinsellik bir tabudur , bu bir gerçek. suraya anonimden çıkayım istekliyim yazayım hemen buraya abazalar damlar ve birçok kişi de ha bak cinsellik konuşuyor basit bu kız derler.
Siz öyle olmayabilirsiniz ama Türkiye'de gayet de yaygın bir şey bu.
Onlar bu basit kız diye gelmiyor. Kendi isteklerini karşilamaya geliyor. Cinsellik konuşmak kimseyi o.. yapmaz. Evet sizde haklısıniz ne yazık ki abazalar fazlasıyla var. Ve böyle düşünuyorlara sevk ediyor sizi. Ama tamamen hatalı. Insan kendini bilmeli yeterli bence. Belki haftada 2 kisiyle yatıyordur ama bunu dürüstçe söyluyordur bu o.. olmaZ. Ama 1 kişiyle yatmıştir ve bunu saklamıştır. Bu o.. olur. Insanin ruhu kalbi o.. olursa sıkıntı ışte
Aynen öyle ama maalesef çok fazla abaza var , normal cinsel olmayan bir soruya bile yorum yaptığımda hemen damlarlar
Yurt dışında asla böyle olmuyor erkeklerle düzgünce sohbet kurabiliyorum ve aman aman abarti bir ilgi yağmuruna ardından saçma cinsel sorulara maruz kalmıyorum Ama Türkiye'de herkes değil tabiki ama o kadar çok abaza var ki aşırı bir ilgi aliyosun abartı düzey ve hemen konuyu direk cinselliğe çevirme ha konuşalım onda da sorun yok, konuştuktan sonra da seni kötü kız ilan ederler çok iki yüzlü ve komik 😃😃
Ihtiyaçlari bitince malum :) ama genelde ihtiyaçları bitince seks konusmayı bırakan taraf kadın oluyor burada. Hesap kapatır ya da başkasi ile yapar. Çünkü sitede elini sallasan abazaya carpiyor :) o yüzden seksting herkesle yapılmaz. Sekstinte saçma gercide neyse :)
Yok yaparsin yapmazsin. Kimsenin seks hayati kimseyi ilgilendirmez ki. Seni cok iyi anladim. Mesela burada o yüzden 2 sohbet edecek kafa dengi birini bulamiyorum. Ya kızlar seks diyecek diye pek yanaşmaz ya da kendileri seks açar :) 2 sohbete gülmeye eğlenmeye hasret kalıyorjz. Nasıl da masum profil fotom var aslında 😂😂
@LordVoldemord Belli edemem bastırmaya çalışmakla meşgulüz duygularımızı belli edersek k*şar damgası yiyoruz çünkü bir erkeğe adım atmak bile absürt karşılanır bu memlekette
Benim zihniyetimde sınıf ustu vatandas :) gerci bende kadına değer verdiğimde ben degersiz oluyorum hqhaha. Sizde de bu huy var ha. Deger verince size köpek cekiyorsunjz :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Genelde hayır ama bazıları erkeklerden daha kötü oluyor
Aslında erkeklerden dahada istekli oluyorlar, belli ettirmiyorlar.
Olur ama o*rpu ilan ediliyoruz o yüzden kadınlar cinsel isteklerini bastırıyor.
Abartmayin.
Abartmıyorum, öyle
Saçmalamayın ya. Isteklisin diye kim sana o.. desin?
Ya bakın siz demezsiniz belki siz normal görüyorsunuzdur ama Türkiye'de cinsellik bir tabudur , bu bir gerçek. suraya anonimden çıkayım istekliyim yazayım hemen buraya abazalar damlar ve birçok kişi de ha bak cinsellik konuşuyor basit bu kız derler.
Siz öyle olmayabilirsiniz ama Türkiye'de gayet de yaygın bir şey bu.
Onlar bu basit kız diye gelmiyor. Kendi isteklerini karşilamaya geliyor. Cinsellik konuşmak kimseyi o.. yapmaz. Evet sizde haklısıniz ne yazık ki abazalar fazlasıyla var. Ve böyle düşünuyorlara sevk ediyor sizi. Ama tamamen hatalı. Insan kendini bilmeli yeterli bence.
Belki haftada 2 kisiyle yatıyordur ama bunu dürüstçe söyluyordur bu o.. olmaZ. Ama 1 kişiyle yatmıştir ve bunu saklamıştır. Bu o.. olur. Insanin ruhu kalbi o.. olursa sıkıntı ışte
Aynen öyle ama maalesef çok fazla abaza var , normal cinsel olmayan bir soruya bile yorum yaptığımda hemen damlarlar
Yurt dışında asla böyle olmuyor erkeklerle düzgünce sohbet kurabiliyorum ve aman aman abarti bir ilgi yağmuruna ardından saçma cinsel sorulara maruz kalmıyorum
Ama Türkiye'de herkes değil tabiki ama o kadar çok abaza var ki aşırı bir ilgi aliyosun abartı düzey ve hemen konuyu direk cinselliğe çevirme ha konuşalım onda da sorun yok, konuştuktan sonra da seni kötü kız ilan ederler çok iki yüzlü ve komik 😃😃
https://youtu.be/nDkVSf6hJpU?si=30ROBV-Omj4E5ls9
Ihtiyaçlari bitince malum :) ama genelde ihtiyaçları bitince seks konusmayı bırakan taraf kadın oluyor burada. Hesap kapatır ya da başkasi ile yapar. Çünkü sitede elini sallasan abazaya carpiyor :) o yüzden seksting herkesle yapılmaz. Sekstinte saçma gercide neyse :)
Türkiyede cinsellik :) Abi adamlar açcç😂
Seksting yapmıyorum ama demek istediğimi anladınız umarım, çok abazalar bunu demek istedim, yoksa bu yorumu da anonim değil de açıktan yapardım 😃😊
Aynen çok açlar..😃😃
Yok yaparsin yapmazsin. Kimsenin seks hayati kimseyi ilgilendirmez ki. Seni cok iyi anladim. Mesela burada o yüzden 2 sohbet edecek kafa dengi birini bulamiyorum. Ya kızlar seks diyecek diye pek yanaşmaz ya da kendileri seks açar :) 2 sohbete gülmeye eğlenmeye hasret kalıyorjz. Nasıl da masum profil fotom var aslında 😂😂
Aman dur sakın öyle bir hata yapayım deme. Gizliden cıkma :) 1000 istek falan gelir 😂😂😂 Şu an abazalar canli yayında kız avinda
Olur fazlası bile olur
Or*pu ilan ediliyoruz o zaman
Abartmayın ya.
Gerçekler bunlar.
Istekli diye kikse o.. olmaz.
Hakkisin hemde cok kendini bilmez cahiller yuzunde gercegi yansitamiyorsunuz yansitsanizda suclusunuz yansitmasanizda
@LordVoldemord Oluyor erkeklerin gözünde
Erkek diyorsan onlara :)
@LordVoldemord Erkek ve adam kavramı çok farklıdır efenim.
Haklısinız efenim. Siz yine de istekli olmaya ve duygularinızı belli etmeye devam edin ;)
@LordVoldemord Belli edemem bastırmaya çalışmakla meşgulüz duygularımızı belli edersek k*şar damgası yiyoruz çünkü bir erkeğe adım atmak bile absürt karşılanır bu memlekette
Yahu salla o ka. ar diyenleri. Onlar kendilerine baksin. %90 i abaza :) sen bastırma hayatını yasa tavsiyem :)
@LordVoldemord Kadınlar bu memleketin zihniyetinde ikinci sınıf vatandaş
Benim zihniyetimde sınıf ustu vatandas :) gerci bende kadına değer verdiğimde ben degersiz oluyorum hqhaha. Sizde de bu huy var ha. Deger verince size köpek cekiyorsunjz :)
@LordVoldemord Çünkü bize güçlü olmak öğretiliyor son yıllarda hizmetkar olmak değil.
:) ahh ahh kadinlar zor varliklar
@LordVoldemord Doğrudur
:)
Dışa vurmuyolar bence
Olur neden olmasın
Yaş doğru mu?
Olur neden olmasn
Olur
Olmaz