Temastan nefret ederim erkeklerden de uzak dururum bunu her yerde belli ederim dile de getiririm. Bana yükseliyor farkındayım. Uzak duruyorum zaten dediğim gibi el tokalaşmasını bile sevmem izin vermem. Ama çocuk bana dokunmak için fırsat kolluyor gibi. İmalarda da bulunuyor sonradan anlıyorum. Zaten o an anlasam cazgırlık çıkartırım kavga ederim döverim. Gerçekten mesafeliyim ama yüzü nerden buluyor bilmiyorum. Kendimi nasıl soğutabilirim hatta benden nefret etmesini nasıl sağlayabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Belime bakarken de yakaladım birkaç kere ama o çok rahat hiçbir şey olmamış gibi davranıyor
İş yerimdeki çocuk bana cinsel anlamda yükseliyor, kendimi nasıl soğutabilirim?
Sen uzak tuttukça seni ister. Elde edemediği için.
Gerekirse sert dille uyar. Adamsa uzak durur.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tam tersi olması gerekmez mi uzak duruyorum işte anlasın diye. Uyarırsam kavga ederiz olay babasına kadar gider ben çok çekingenim bu konularda ve suçlu olan ben olurum diye de korkuyorum malum türkiye şartları sonuçta elimde kanıt yok
O zaman işi bırakman gerekiyor senin orada durdugun kabahat sen orada durdukca hakli degil haksiz duruma dusuyorsun seni tenhaya cekse sen kalkip da hic bir sey diyemezsin sen ona izin vermis oluyorsun patrona söyleyeceksin ayrılacaksın oradan bu kadar basit yok yapmiyorsann o zaman ses etmeye gerek yok kendin buna izin vermis oluyorsun zaten
Soran
+1 yıl
İş bulsam hemen çıkıcam zaten tenhaya falan da çekemez beni o kadar da değil
Şuanda çocuktan nefret ediyorsun, o ilgi yok olunca yoksunluk başlıyor, sen merak ediyorsun bu sefer neden benimle ilgilenmiyor diye. Sonra da aşk vs oluyor işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sen uzak tuttukça seni ister.
Elde edemediği için.
Gerekirse sert dille uyar. Adamsa uzak durur.
Tam tersi olması gerekmez mi uzak duruyorum işte anlasın diye. Uyarırsam kavga ederiz olay babasına kadar gider ben çok çekingenim bu konularda ve suçlu olan ben olurum diye de korkuyorum malum türkiye şartları sonuçta elimde kanıt yok
O zaman kanıt ayarlamaya bak.
sen bayan olduğun için sana yükselen her zaman olacak. alıştır kendini. hayatın olmaz sa olmazı bir durum bu
Alıştıramam kabullenemiyorum böyle şeyleri
hayatın gerçeği bu. kabullen veya kabullenme. gerçek bu maalesef
Helal olsun kız sana tepkini koy işte diger kizlar yüzünden sen de senin gibi kizlar da madur oluyor işte
Annem babam bilse beni çalıştırmaz öyle insanlar o yüzden olay büyüsün istemiyorum korkuyorum
Elinin tersiyle gecir gitsin
O zaman işten çıkarım
Bir sey olmaz patrona söyle böyle böyle oluyor diye
Onun oğlu zaten kimi kime şikayet edeceğim ki
O zaman işi bırakman gerekiyor senin orada durdugun kabahat sen orada durdukca hakli degil haksiz duruma dusuyorsun seni tenhaya cekse sen kalkip da hic bir sey diyemezsin sen ona izin vermis oluyorsun patrona söyleyeceksin ayrılacaksın oradan bu kadar basit yok yapmiyorsann o zaman ses etmeye gerek yok kendin buna izin vermis oluyorsun zaten
İş bulsam hemen çıkıcam zaten tenhaya falan da çekemez beni o kadar da değil
Bu yazıyı göster bence. Ben adamın yerinde olsam fikirlerini görür görmez ucubeymişsin gibi kaçardım senden.
Ucube olan ben miyim yani
O da oldukça ürkütücü ve rahatsız edici olabilir. Ama dediğim gibi ben kaçardım yani.
Aklında yer etmiş yakında istediğini sana da işler bu çocuk yavaş yavaş
Benim bu yaşıma kadar sevgilim bile olmadı çünkü hiç istemedim ailem çok katı bu konularda ve ben de ailemden korkuyorum yani o dediğin imkansız
Ailenden korkuyosun ama sen istiyosun ;) ve bu dediğim olacak, o elemanın kadını olcaksın. Seni elde edicek gibi duruyor
Anlayacağını düşünmüyordum zaten
Anlıyorum ama gönül ferman dinlemez.
Gönül ne alaka abi sen yazdıklarımı okudun mu
Şuanda çocuktan nefret ediyorsun, o ilgi yok olunca yoksunluk başlıyor, sen merak ediyorsun bu sefer neden benimle ilgilenmiyor diye. Sonra da aşk vs oluyor işte
Şimdi bak abi ilgisi hoşlantı, aşk yönünde olsa bu dediklerin mümkün olabilir ama bana böyle terbiyesizce davranan birine ben aşık olmam
Sen bilirsin
Böyle şerrolarla göz teması bile kurma yüzüne bakma
Çocuk da en olmayacak kişiye, bir buzdolabına yükselmiş... Yazık...
Ona sert davran her kes haddini bilecek tavrını daha sert koy
Yemin ederim sert davranıyorum hep tersliyorum ama anlamıyor
Daha acımasız ol o anladığı dilden konuş gerekirse konuş bu şekilde yapması edepsizlikten başka bir şey değil
Yüz vermeden devam et çalışmak iyidir
Ben de çok seviyorum zaten işimi ama böyle de gitmiyor
Bir gözün başka bir işte olsun fırsat bulunca diğer ise geç
Bunun yolu sert bakış sergile
Kactigin için kovalıyor
Karşısında altına işe bir daha yanaşmaz