İş yerimde bir çocuk var. Sürekli yanımda cinsel içerikli şeyler konuşur espriler yapar. Anlamadığımı sanıyor ama bazılarını anlıyorum bazılarını gerçekten anlamıyorum internete yazıp bakıyorum ne diye. Bana karşı da bazen belaltı konuşuyor mesela geçen ona çocuk dedim bana "çocuk dediğin..." dedi orada kesti lafı anlamadım ama sonra internetten baktım anladım. Bir keresinde de "kırmızı dosyayı al gel" dedi ama dosya maviydi ben de kırmızı değil mavi rengi dedim o an onu da anlamadım ama sonra ekşisözlük'ten bakıp anladım. Yani neden böyle şeyler yapıyor anlam veremiyorum. Şimdi hoşlanıyor desem olmaz insan hoşlandığı kızla böyle mi konuşur? Sorumu ancak erkekler cevaplayabilir sizce neden böyle davranıyor?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Tekrar sana bu tarz imalar da bulunursa ona direk söyle işle ilgili konuş saçma sapan imalar da bulunma de bakalım tepkisi ne olacak
O an anlasam zaten tokadı yer benden emin ol hiç konuşmakla kalmam
İşde anlamadığın zaman bana bu tarz imalar da bulunma de. Sen anlamadığın için tepki de vermeyince nasıl olsa anlamıyor diyor ağzına geleni söylüyor
Valla doğru diyorsun abi haklısın çok mantıklı bir dahakine öyle yaparım teşekkür ederim
Rica ederim 😊
Çocuk bildiğin hırt, öküz, saygısız kızım saçmalama... İnsan hoşlandığı kıza böyle mi konuşur.
Abi ne bileyim bazen diyorum ağzından kaçmıştır ya da anlamıyorum diye söylüyor ama yine de saçma ayıp kendimi kandırıyorum belki de bilmiyorum
Çocuğu azdıracak bişey yaptın galiba, senden yüz bulup seni * istiyo
Yani desen ki açık mı giyiniyorsun hayır giyinmiyorum. Sadece göbeği açık şeyler, tayt üzerine uzun şeyler ve dizleri yırtık pantolon full böyle takılıyorum. Boğaz kısmı da hiçbir zaman dekolteli giyinmedim zaten öyle kıyafetim de yok
Ondan da azmış olabilir, onun dışında söz olarak azdırmış da olabilir
olabilirsin
Sana üstü kapalı cinsellik teklif ediyor gayet açık net
Hayır ya imkansız çünkü benim nasıl biri olduğumu biliyor ve ondan da beklemem öyle bir şey
Beklemen önemli değildir, karşı seni arzuluyor apaçık
Sevgilisi dururken beni neden arzulasın hem daha güzel sevgilisi
Güzellik önemli değil, çekingen veya karşı koyan kadın tahrik edicidir
Bende ikisi de var hem çekingenim ama yeri geldiğinde bağırırım da temastan da nefret ederim el sıkışmaktan bile bunu da biliyor. Bi keresinde arkamdan parmağıyla omzuma dokundu yerimde sıçradım sanırsın bıçak sapladı o kadar saçma tepki verdim ama istemsiz
Bu yüzden de sözlü ima etmeyi seçiyor
Teklif denmez ama ona ne dicem he tamam gel teklifini kabul ediyorum mu dicem
Yapma ya filan deyip yaklaşmanı bekliyor
Ya şimdi mesela ben ona yaklaşsam bile o istemez öyle biri o yüzden garip geliyor bana size de sormak istedim erkek olarak belki anlarsınız diye
Neden çocuk dediğin seni.. kerse çocuğun olur lafı neden
Onun devamı öyle değil çocuk dediğin eline 3 çocuk verirmiş
Gibi gibi. Kırmızı dosya malum sekreter muhabbeti
Aynı şey değil senin dediğin çok ayıp. Evet dosya muhabbeti de kemal sunalın filmlerinden biri
Sorunu ancak erkekler cevaplayamaz. Akıllı olgun mantıklı insanlar cevaplar. Çocuk böyle biri p*ç i*bne işte bazılarının karakteri böyledir. Sana özel durum değil. İ*bneliğine yapıyor iş olsun.
Bu arada çocuk dediğin senden çocuk çıkarır falan demeye getirmiş.
O kim ki seninle böyle konuşacak ağzına et terbiyesiz herifin karakterini kendine saklasın
Bazı erkeklerin beyni sadece bu yönde çalışır dua ediyoruz onlar için bol bol
Cevap zaten sorunun içerisinde kırmızı dosya felan, yani tamam desen aninda cinsellik yaşamak istiyor hepsi bu
Her şeyi anlamamalısın. Her şeyi anlamak hastalıktır
Her şeyi anlamıyorum ki zaten internetten falan bakıyorum
İdeal evlenilecek kız adayısın.
Ben evlenmeyi hiç düşünmüyorum
O zaman daha ideal bir evlenecek kız adayısın. Ben de evlenmek istemiyorum. Tam hayalimdeki aday.
Şaka bir yana evlenme. Kimseye bağlanmak zorunda değiliz.
Herkes bu konuyu açıyor ben de diyorum ki ben evlenmicem sonra yok hep öyle diyenler ilk evleniyor falan diyorlar deliriyorum. Bir de hiç sevgilim olmadı dediğimde beni lezbiyen zannediyorlar o yüzden bazı kişilere oldu diye yalan söyleyip geçiştiriyorum. Dediğin gibi kimseye bağlanamam evlilik kolay gözüküyor ama çok zor bence
Hayırlısı
Hayırlısı evlenmemek çünkü ben etrafımda hiç beklemediğm insanların karısını aldattığını gözlerimle gördüm zaten erkeklere güvenmezdim artık hiçbirine güvenmiyorum
Haklısın. Bende kendime güvenmiyorum
Yani eşini ne kadar seversen sev yine aldatırsın çünkü elde ettin başkalarına gider gözün iğrenç
Ben evlenmeyeceğim. Sevemiyorum. 1 kez sevdim. O da bitti. 7 senedir hiçbir şey hissetmiyorum.
Olmayan eşimi ve sevgilimi aldatmam. Eş de sevgili de istemiyormuşum.
Benim de senin gibi bir arkadaşım var
Üzüldüm
Ben de ona çok üzülüyorum 5 yıl oldu bana hala ondan bahsediyor her gün
Kimseyi umursamam ama öyle insanlara üzülüyorum.
Ben açıkçası çok anlamıyorum yaşamadım çünkü ama haline üzülüyorum ve sevdiğim değer verdiğim bir arkadaşım her seferinde de teselli etmeye çalışıyorum ama nafile
Unutmadım hiçbir zaman gözünün rengini
O gözün ki cihanda hiç bulamadım dengini
Lisede aşık olduğum kıza yazmıştım. O gözleri ömrüm boyunca unutmadım. Aşkımdan şair oldum. Yaşamayan bilemez. Çok depresifim bu are.
Valla güzel yazmışsın da keşke değseydi benim arkadaşımın da lise aşkı tesadüfe bak😂
Arkadaşınla aynı kıza aşık çıkmayalım?
Yok ya imkansız
Beni çok ciddiye alma.
Karşına senin gibi birisi çıkar inşallah mutlu olursun
Adım Mutlu ama ben mutlu değilim. Karşına benim gibi sıkıcı biri çıksın da istemiyorum. Karşıma biri çıksın da istemiyorum. Teşekkür ederim. Bilmukabele
Bilmukabele demesen iyiydi😂 Ben de istemiyorum
Hayırlısı olsun hanımefendi. 🙏
Teşekkür ederim bilmukabele 😂
Hoş kızsın. Mutlu ol.
Yine teşekkür ederim ama 2 3 cümlemde bunu diyorsan o zaman sen biraz safsın hemen hoş kızsın denir mi tanımadan etmeden bilemezsin ki. Sen de mutlu ol Mutlu bey
Saf değilim. Geçiştiriyorum. İyi geceler
İyi geceler
Zarf atıyor ve yürümeye yol açıyor.
Sevgilisi de var ve seviyor o yüzden dedim acaba ben mi abartıyorum yanlış anlıyorum diye
Senin ile yatmak istiyor
arzulanacak kişi misin?
Bunu ben anlayamam ki evet desem olmaz hayır desem olmaz ne diyim
test edelim mi
Ne testi kardeşim bunun testi mi olur
olur alımlıysan olur
Alımlı ne demek nasıl alımlı olunuyor sence de bu kişiden kişiye değişmez mi mesela ben birine güzel derim sen çirkin dersin
fiziken iyisen iyisindir
Ama fizik de kişiden kişiye zevki değişir
bence değişmez
Niye sosyal medyada görüyorum kimisi balık etli seviyor kimisi fit
ya senin için dedim
neyse s. et iyi geceler
Benimki bana göre iyi
İyi geceler
Zarflıyor bence
Kırmızı dosya olayı neymiş ne anladın
Google'ye yaz ekşisözlükten bak çıkıyor
Anlatsana