Cinsel Yaşam Sexting konuşan birine aynı şekilde cevap vermek ayıp mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Siz ne düşünüyorsunuz Güncellemeler+1 yıl KS seks görünce cinsellik sandı soruyu halbuki alakası yok Sexting konuşan birine aynı şekilde cevap vermek ayıp mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl e bu beyaz ırkçısıyla, zenci ırkçısının tartışması gibi olur. iki taraf da haksız ve yanlış. iki yanlıştan da bir doğru çıkmaz. 1 0 Yorumla
tell-me-more Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. Sexting değil herhalde seksist demek istedin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Seksist yazdım ben KS oyle cevirmiş ayrıca cinsellik kategorisinde acmadim otomatik oraya atti Yorumla tell-me-more +1 yıl saglıkolsun :) sen canın nasıl istiyorsa öyle konus Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Karsilik yerine icinden gelen sekilde konusmak en guzeli 0 0 Yorumla
KaramCan06 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Ayıp olmaz neden ayıp olsun zaten seksist konuşuyormuş ona müsait yani 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayır tabi ki de neden ayıp olsun? Onun da istediği bu 0 0 Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Günlük hayatta belki ortama göre ayıp olmaz ama diğer türlü hoş karşılanmaz 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. O neymiş kız 😄 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hakedene hakettiği şekilde davran 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. neden ayıp olsun ki karar verecek olan sen 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Basit bir insan olduğunu gösterir 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. yoo niye olsun 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. ayıp tabiki 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Neden ayıp olsun ki 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. O ne demek ya 0 0 Yorumla
xizmirlidostx Takip Et Bilge Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. O ne kız 0 0 Yorumla
Başkahayatlar Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl O ne be 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Cinsiyetçi kalıplar kullanan kişiler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
e bu beyaz ırkçısıyla, zenci ırkçısının tartışması gibi olur. iki taraf da haksız ve yanlış. iki yanlıştan da bir doğru çıkmaz.
Sexting değil herhalde seksist demek istedin
Seksist yazdım ben KS oyle cevirmiş ayrıca cinsellik kategorisinde acmadim otomatik oraya atti
saglıkolsun :) sen canın nasıl istiyorsa öyle konus
Karsilik yerine icinden gelen sekilde konusmak en guzeli
Ayıp olmaz neden ayıp olsun zaten seksist konuşuyormuş ona müsait yani
Hayır tabi ki de neden ayıp olsun? Onun da istediği bu
Günlük hayatta belki ortama göre ayıp olmaz ama diğer türlü hoş karşılanmaz
O neymiş kız 😄
Hakedene hakettiği şekilde davran
neden ayıp olsun ki karar verecek olan sen
Basit bir insan olduğunu gösterir
Yeni yeni kavramlar 😂
Canın istiyorsa konuş.
yoo niye olsun