Anal ilişki denemek istiyorum. İlişki de sert seviyorum eşimle yaparken oraya doğru baskı olduğunda inanılmaz zevk alıyorum ama eşim yok diyor. Açıkçası bende korkuyorum ama bir yandan da denemek istiyorum. Eşime baskı yapmalı mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Baskı ile olacağını sanmıyorum, onun da istemesi gerekiyor. Eşinin tarzı bu konuda çok önemli, onu alıştırman gerekiyor, masaj yaptırırken anüsün ile oynamasını sağlayabilirsin, ilişki esnasında onu zevkli sözlerle yönlendirebilirsin yinede tarzı buna uygunsa anal seks deneyecek ve devam edecektir. Seks esnasında sertliği seven kadınların bir kısmı anal sekse oldukça ilgi duyuyor, bir kısmı vajinal seksten daha çok zevk alabiliyor, bu hem duygu yapısıyla ilgili hem orasının hassas olmasıyla ilgili hemde sekste büründüğü kişilik ile ilgili. Tahmin ediyorum ki dominant ve sert bir kadınsın lakin sekste güç, sertlik, erkeğin ezici ve soru sormadan yapan biri olması tarafındasın, bu seni daha da tahrik ediyor. Umarım deneyebilirsin çünkü hislerini anlıyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılArkadan ilişki yaşayanlar Yüce Allahın Rahmetinden Kuvulup Lanetleniyorlar ve Bu ilişki Kadının Dışkı Tutamamasına Vücut ve Psikoloji Sağlığının Bozulmasına Neden Oluyor Haberin Olsun..
Evliler Arkadan Yapınca Dini Nikâhı Bozuluyor ve Artık O Aile bireyleri birbirine Yabancı oluyor yani O Andan Sonra Kocam dediğin kişiyle her ilişkiye girdiğinde Zina Yapmış oluyorsun
Bunu Gerçek Cami Hocalarına Sorarak Öğrenebilirsin..
11 Yorumla- +1 yıl
Anal seks yapan erkeklerin %99'u kadına acı vermek için canını acıtmak için ondan intikam almak için bu tarz ilişkilere yöneliyorlar Tabii kadınları kandırmak kolay iki tatlı söz sonra yeminler ediyorlar acıtmayacağım diyerekten ama kadının altına alınca çok fazla canını acıtıyorlar haberin olsun bu konuda hiç kimseye güvenme sen yarın da ben olsam bunu asla merak etmezdim Çünkü gerçekten çok can yakıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
32Cevap
+1 yılÇok zevk aldığını çok denemek istediğini söyle yaomasi lazım normalde
00 Yorumla
+1 yılBende de tam tersi ben denemek istiyorum partnerim istemiyo
00 YorumlaYapma bence senin zevk almanı gerektirecek bir duyu yok orada
00 Yorumla
+1 yılbaskı yapsan istekli yapmaz zevk alamazsın. anal seks zevkli ama denemeni tavsiye ederim
01 Yorumla- +1 yıl
muhafazakâr mi esin
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeks açık olmak daha iyidir diger pozisyonları dene , baskı kur yapar zaten oda , istiyordur çekiniyordur
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@49Expert İstemiyorsa istemiyordur zorlaöima
Cinsel Yaşam konusunda 749 cevap paylaştı. Ben de aynı şekilde denemek istiyorum ama eşim korkuyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. Yap tabiki baski o bi zevkini alsin bak bir daha one giriyormu 🫣
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSetlik iyidir sen anal yaptırma farklı pozisyonlarda sert seç yapın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelkide eşin başkasını hayal edip kendinden geçtiğini fark etmiştir
00 Yorumla
+1 yılEşin bilgili değilse hiç yaptırma. Acıdan sekse küsersin öyle yeteneksiz erkekle
11 Yorumla
Soran+1 yılAman 🤦🏻♀️
+1 yılelinle tutu kucagına oturuken kayganlaştırıcı ili içine gir yaparsa bir daha bırakmaz hep yapar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHak yolu varken poh yolunda ne 8şin var
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ama denemek istiyorum
- +1 yıl
İyi değil acısindan oturamazsın
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Belki de inancından dolayı.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Tadini alsan yapmadan duramazsin
00 YorumlaDenemek istiyorum de . Ne olcak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılVay be ne şeyler var 🙂
00 Yorumla
+1 yılBaskının kralını yap :D
00 YorumlaBaskı yapma demokratik uzlaşıyı dene başarırsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bir gün domal önünde direkt takması lazım çıkarıp
02 Yorumla
Soran+1 yılHep domalıyorum ama diğer yere çalışıyor 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzelce temizliğini yap bari
21 Yorumla- +1 yıl
Yaptın mı hiç sen?
Gizli Üye(25-29)+1 yılen sevdiğim of acı vermek anala girmek kufler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılanal temizlik yaptınm ı daha önce
00 Yorumlaelinle yönlendir söyleme isteyecektir
00 Yorumla
+1 yılO yeahhh
00 Yorumla
+1 yılOncesinde yapmismiydin
00 YorumlaHer Kişi Anal Yapamaz Sana bişey sormak istiyorum
01 YorumlaBaski yappp
01 YorumlaBence yapın yani
00 Yorumla
+1 yılFarklı birisini düşünür müsün, sadece soru
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnal haram
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayKeşke o deneyimi sana ben yaşatsaydım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDeneyelim mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO yapmazsa yapacak olan çok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılEşini dinle.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnal zor ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yıllık evlisin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri