Ben Türk kızlarla konuşurken direk bakireliğini kaybettiğini veya cinsel hayatlarını anlatırlar ama yabancı kızlarla konuşurken hiçbiri cinsel hayatından bahsetmiyor. Sadece çıktığı bir erkek olduğunu söylüyor. Bu kadar. Ama bizimkiler her ayrıntısına kadar anlatıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÜzerlerinde belli bu yasa kadar aile toplum baskısı oluyor kızlarda. Belli bi yastan sonra her istediğini yapmaya başlayan kızlar toplum ve aile baskısini millete anlatarak attıklarını düşünüyorlar psikolojik olarak
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen haklisin ama bi de bakireliğini kaybbetiği için pişman olduğunu söylüyorlar
En İyi Cevaplar
+1 yılÇünkü bu türk kızları için büyük bir olay ve anlatma gereksinimi duyuyorlar. Yurt dışında basit şeyler bunlar. Ama yine onlarda anlatıyordur şişe çevirmecede falan.
04 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya benim yabanci arkadaşlarımın hiçbiri anlatmıyor özel hayatını. Türklerle arkadaşlik yapmaktan biktim. Özellikle de bakireliğini kaybettiği için pişman olduğunu söylüyorlar
- +1 yıl
işte pişman oldukları için anlatmaları normal kafalarında kalmış çünkü. yabancılarla o samimiyet evresine geçememişsindir belki ufaklık
Soran+1 yılUfaklık senin... ya adam gibi konuş ya da... merak etme çok iyi samimiyetim var
- +1 yıl
ahaahahaha sinirlenme cici kız sakin
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeks yapmış olmak Türk kızı için çoooook büyük olaydır da ondan. Yabancılar için normal, sıradan ve doğal bir olaydır, hakkında konuşmaya gerek duymazlar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yıldersaneye gittim geçen, kızın teki buluştuğu erkeği anlatıyor, yok adetliymiş de gitmişte evlenilecek erkekmiş de bağlanamamış da kız istemiyormuş falan, duyunca miğdem bulandı, kızlar ne iğrençler dedim kendi kendime, ben erkek bölümü okuduğum için kız muhabbettlerini bilmiyordum ilk kez dersanede denk geldim
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıladet muhabbeti ile erkekler hakkındaki pişkin yorumları beni soğuttu
Soran+1 yılIğrenç ya cidden. Özel şeyler anlatılır mı hiç. Yabancı kızlar hiç anlatmaz böyke şeyleri. Onlarla arkadaşlık yapmak hoşuma gidiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlar için sıradan cinsellik. Bizimkiler sonradan gorunce böyle 😀😀büyük bişey gibi geliyor bizimkilere
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet evet çok haklisin. Bizimkilere buyuk olsymiş gibi😂 ozellikle de bizimkiler bakireliğini kaybettiği için pişman olduğunu söylüyorlar
Cevap sahibi+1 yıl😀😀bak işte sonradan gorunce böyle oluyor
Soran+1 yılBi de tövbe edip imana geldiklerini söylerler. Sabah aksam dinden bahsederler🤣
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂imanlı sür tkler
Soran+1 yılPişmanmışlar da bilmem neymişler de😂
türkler hep övünmeyü severde ondan kendini ispatlama derdindeler
02 Yorumla
Soran+1 yılBi de yaptıktan sonra pişman olduklarını tövbe edip imana geldiklerini söylerler
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. o anları başka birine anlatmak çok saçma bence. yaşananlar iki kişi arasında kalmalı.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru. Özel bir an. Neden 3. kişiye anlatılır ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnlarda tabu olarak görülmüyor bizde tabu ondan
01 Yorumla
Soran+1 yılBizimkiler yaptıktan sonra pişman olduğunu tövbe ettiğini söylüyor. Yani bana ne
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇunku bizde gizli oldugu icin onlar gibi serbest degilll
04 Yorumla
Soran+1 yılBizimkiler pişman olduğunu tövbe ettiğini söyler hep
Cevap sahibi+1 yılYine devam edeelerr
Soran+1 yılSabah akşam da dinden bahseder. 😂
Cevap sahibi+1 yılKonu onu bu değil. zihtniyet yetistirme
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Türk kadınları çöp
00 Yorumla
+1 yılBizim milleten ne beklersin, ama karakter meselesi herkes aynı değil
01 Yorumla
Soran+1 yılCinsel hayat özel değil mi sonuçta neden anlatılır ki
Ego için anlatiyorlar
11 Yorumla
Soran+1 yılAma bakireliğini kaybettiği için pişman olduğunu söylüyorlar
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Övünmeyi seviyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılAma bakireliğini kaybettigi icin pisman oldugunu söyluyorlar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence ego icin anlatıyorlar
010 Yorumla
Soran+1 yılMesela bakireliğini kaybettiğini çok pisman olduğunu söylüyorlar
- +1 yıl
Pismansan anlatma içinde yasa pişmanlığını misal napalim bizde mi vicdan yapalim derdim icimden gecirirdim
Soran+1 yılEvet bence de. Özel bir sey sonucta. Niye anlatıyorlar ki
- +1 yıl
Saçmalıyorlae işte ben olsam anlatmam asla gerek yok varsa pismanligim icimde yaşarım onlarin ki tamamen ego kasmak yaşadım ama pismanim ama seks anında deli olurlar cocuk cocuk isler
Soran+1 yılEvet evet mesela diyorlar 2 3 dakikalik için hayatimi mahvettim. Bana ne yani di mi sacma sapan. He bi de tövbe edip imana geliyorlarmış. Sürekli dinden bahsediyorlar😂
- +1 yıl
Emin ol bahsettiklerinin aksami o yediklerini yemeye gitmiyorlarsa bende hic bisey bilmiyorum 🤣😂
Soran+1 yılNasil yani? 🤣🤣 anlamadim
- +1 yıl
Anladın anladın 😂😂 yaprak sevdasi o pismanliklarinin önüne gecer 😂😂😂😂 yine giderler afiyet olsun diyelim bari
Soran+1 yılYani bir kere tattiysa..😂🤣😂🤣
- +1 yıl
Tabikide tadini alsin kafi devami gelir gelsinde banane ama😂😂😂😋😋😋😋 misal ya yapan yapsin kimsenin namus bekçiliğini yapacak halim yok ama dedigin gbi yapion pisman oldum dion yok oyle yok böyle hep toto ayağı 😂😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıltam tersi olmasın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. Bacak arası kutsal burada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılReklamcı bir millet olduğumuz için
02 Yorumla
Soran+1 yılBi de bakireliğini kaybettiği icin pisman olduğunu tövbe edip imana geldiklerini soylerler😂
- +1 yıl
O da onun kılıfı
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yabancılarda aile kavramı yok
00 YorumlaSen nerelisin nerlerdensin😅
00 Yorumla
+1 yılNeden ki
00 YorumlaBaşka bir olayları yok çünkü
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi