Aarkadaşlar türk insanlarının anal seks istemesini veya yapmasını yüzdelersek yüzde kaç verirdiniz
%100
%75
%50
%30
%10
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Türklerde anal seksin yaygın olmasının en büyük sebebi bekarete verilen gereksiz önemdir.
Ha türklerden ayrı olarak anal seksin en olduğunu düşünürsek; temel toplum ahlakına göre ters olsa da, insan arzulayabildiğine göre gayet normal bir şeydir.
Erkek için darlığı avantaj olsa da, vajinanın dokusu ve sıcaklığı olmadığı için zevk biraz düşer.
Anal seksi sadomazoşizme bağladığınızda biraz daha zevkli hal alabilir.
Benim kişisel olarak pek tercih ettiğim bir tür değildir.
Anal seks iğrenç,hayatım boyunca hiç yapmadım ve yapmam da.Bunu isteyen erkek de sanıldığı gibi çok değildir.Bir kadının vajinasındaki ateş ve haz daha güzel bence.
Cevap
11Cevap
sınır olmamalı anal ılk yapılırken zor ama buda kremlerle durex bununla ılgılı krem bıle cıkardı ayna karsında kucakta yuzler aynaya donuk yaparken ızlemesı bıle cok zevklı
Yeni nesil gençler daha yatkın buna izlenilen filmlerin etkisi çok büyük. Nerdeyse her film öyle. Bu yüzden büyük kitle olumlu bakıyordur. Burada yok deseler de denemek isterler. Genel olarak tabi herkes demiyorum.
anal sex yapmak istemeyen erkek yoktur ama yapılmaması için çok sebep vardır bütün olay bu
ben yüzde doksan veriyorum..gençler bekaret konusundan dolayı istiyorlar.yetişkinler ise değişik fantezileri yaşamak adına ...
ne gerek var anala. anal olunca ne oluyor anlamadım.
kızlar bekarete çok önem verdikleri için % 70'İ evlenmeden aanal yapıyor
genel de günah derler ama yaparlar zevk işte sen yaparsın anal
erkeler ister kadınlar istemez
% 10 iyi bir ilişki çeşidi diğil ...
Hak yolu dururken neden bok yolu
pis lan pis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar