Bu sene evlenmeyi düşünüyoruz ama korkularım var. Bana olan ilgisinin azalması ve cinsel hayatımızın son bulması gibi. şu an aktif bir cinsel hayatımız var, evlilikte de devam eder mi bu yoksa azalma ve soğumalar olur mu? Aktif sürmesi için neler yapılması gerekir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvlilikte şöyle azalır... çocuk olmadan önce her şey gayet güzel gider... ne zaman hamilelik süreci başlar o zaman doğuma kadar+doğum sonrası lohusalık dönemi ve bebeğin sağlık durumuna göre çiftlerin psikolojisinin hazır olması falan derken temiz 1 sene ilişki olmaz sonrasındada azalma yine çocuk yüzünden olur... hamilelikte ilişkiye giren çiftler süreci 1 seneden daha az sürede tamamlar ancak o biraz cesaret işi
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhaba, evlilik birçok şeyin katilidir aslında ama tabi her evlilik böyle demek değildir bu. Cinsel anlamda birbirinize doyarsaniz yatak odanızda tatsızlık başlar ve bu tüm evliliğe yansır.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
+1 yılEvlendikten sonra yavaş yavaş biter, atalarimiz boşa dememis, her gün her gün pilav yenmez diye.
00 YorumlaSürekli aktif olması için ileride fanteziler grekir bunlar önemlşdir her şey konuşulmalı bence
00 YorumlaEvlilikle cinsellik alakasız. Bakımlı bir kadın olarak kalmayı planlıyor musun evlenince?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldiri tutmak için yenilik yapmak lazım her gün her gün olmasa bile belli aralıklar ile farklı şeyler deneyimleyip şimdi olduğundan bile daha aktif devam edilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO yüzden evlenmeden cinsellik yaşamadım 2 senedir ilişkim var sevgilim o günü heyecanla bekliyor 😂
021 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel
Soran+1 yılTen uyumunu yakalayamadan evlenmek çok kötü… evleniyorsun ve ten uyumunu yakalayamayacaksın belki de. Üzüldüm adınıza
- +1 yıl
Neden üzüldün
Cevap sahibi+1 yılTen uyumu için illa yatıp kalkmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Bir insana zaten sarıldığında, elini tuttuğunda dahi bunu anlayabiliyorsun için titriyor. İlla o kadar ileri gitmeye gerek yok ben de sizin adınıza üzüldüm. Evliliğe dair özel bir şey bırakmamışsınız. Ayrıca bu ten uyumu zırvalıkları da bahane bence. Eski aşklara bakın daha uzun sürüyor. Eskiden ten uyumu mu varmış. Yatıp kalkıp buna kılıf uydurmamalısınız diye düşünüyorum. Tabi görüşünüze yine de saygı duyuyorum hanımefendi.
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Soran+1 yılYaşının küçük olduğunu düşünüyorum zira bir evliliğin temelinin cinsellikten geçtiğini biliyor olman lazımdı diye düşünüyorum. Cinsellik olmadan evlilik kurulmaz da yürümez de. evlenmeden cinsellik yaşamak için güvenemediğin biriyle zaten evlenme güven yok çünkü. Öncelikle karşılıklı güveni sağlamanızı ve ten uyumunu yakalamadan evlenmemenizi öneririm. Saygılar
- +1 yıl
Hayır yaşım yirmialtı ve biliyorum
Cevap sahibi+1 yılYaşım küçük değil hanımefendi. O zaman her sevgilimizle cinsel ilişki yaşayıp ten uyumumuzu test edelim. Bence saçma düşünüyorsunuz. Cinsellik zaten evliliğin temeli ama bunun için illa ki evlilik öncesi cinsel ilişki yaşamaya gerek yok diyorum. Bunu çevrenize bakarak da anlayabilirsiniz. Bu güven veya başka bir konuda değil aslında bazı şeyleri bu kadar meşrulaştırmayınız zinayı savunmayın bana burada. Herkes zina yapıp onun bunun kucağında dolanmak zorunda değil tüm tenleri test etmek için. Ayrıca yapıp paniğe düşmüşsünüz demek ki yapmak da çok iyi bir şey değilmiş evlenmeden.
Soran+1 yılHer sevgilimiz derken? Bir çok sevgili yapmayı normalleştiren düşünce yapınız, ciddi ilişkide yaşanılan cinselliği mi sorun etti😀
Soran+1 yılPaniğe düşmüş olsam şimdiye evlenmiş olurduk. Evlilik teklifimi aldım maddiyatımı düzeltmeyi bekliyorum kaybedecek bişeyim yok neyse ki. Sizin de bir cehaletiniz kalmış elinizde boşa debelenmeyin😂😂😂
- +1 yıl
Oo kavga büyük
Soran+1 yıl@UmutsuzYaşam kavga etmem ben herkesin kendi görüşü ama kendileriyle çelişmeleriyle büyük dalga geçerim😀
- +1 yıl
Okumadım ama olsun
Cevap sahibi+1 yılBirden çok sevgili yapmayı normalleştiren yapı değil. Görüşürsün anlaşamazsın ve iletişimi kesersin. İnsanları bir anda tanıyamayabilirsin. Bunu genel olarak söyledim zaten herkes her sevgilisiyle yapsa ne olurdu babında. Evlenmeden sevgilimle yatıp kalkmadım diye cehalet sahibi oluyorsam bununla gurur duyuyorum. Her şey vaktinde güzeldir diye düşünüyorum. Kaybedecek bir şeyiniz var da demiyorum ama evlilikte azalır mı diye bir paniğe düşmüşsünüz bundan bahsediyorum. Evlenince ilk yapan insanlara daha tatlı geliyor çünkü bazı şeyler daha değerli kıymetli oluyor. Ama siz yaptığınız için öyle bir durum kalmamış maalesef ki siz de bunun derdine düşmüşsünüz hanımefendi.
Cevap sahibi+1 yılKavga etmiyoruz ki sadece hanımefendi konuyu çarpıtmaya çalışıyor ve karşıt yorumlara pek ılımlı yaklaşmıyor.
- +1 yıl
Tartışmayın ya boşverin
Cevap sahibi+1 yılTartışma yok dediğim gibi.
- +1 yıl
Aferim size 👏👏
Cevap sahibi+1 yıl@ Soran hanımefendi sizi de kıracak bir sözüm olduysa kusura bakmayın. Ben sadece kendi adıma bir yorum yaptım ama siz karşıt görüş geliştirdiniz. Saygı duymak lazım. Hepimiz ayrı bireyleriz ayrı dünya görüşümüz ve ayrı yaşantılarımız var. Siz evlilik öncesini normal bulursunuz ben evlilik sonrasını. Ne önemi var ki. İnşallah nişanlınızla mutlu mesut olursunuz. 😊
Soran+1 yılKarşıt görüşlere saygım sonsuzdur ama karşıt görüş, karşındaki kişiye bir yakıştırma yapmaya uzanıyorsa seyir değişir benim için. Umarım sizde çok mutlu olursunuz. Kendinize iyi bakın sevgiler…
Cevap sahibi+1 yılBen ilk yorumumda size yakıştırma yapmamıştım aslında sadece kendi adıma bir yorumdu. Ama her neyse teşekkür ederim. İyi geceler sevgiler.. 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılKıza üzüldüm diyorsun kendin de endişe duyuyorsun biter mi diye bitince ten sizin de ten uyumunuz olmamış olacak ahahah bazı şeyler çabucak tüketilmemeli
00 Yorumla
+1 yılEvlilik garanti mi acaba
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılsana bağlı bu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılAzalır
00 Yorumla Azalabilir belli olmaz ama
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBiraz heyecan biraz renk olmalı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği