Bende eğer zevkin en üst noktasında çıktıysam boğazımda sanki bir düğüm oluşur. Nefes almalarım derinleşir. Akciğerlerime kadar hissederim havayı ve en son geldiğim anda da sanki ucundan değil de bütün vücudumdan böyle bir sıvının akıp gidiyor gibi olurum ve en sonunda yüksek bir yerden düşüyormuş gibi his yaşarım. En sonu da derin bir rahatlama zaten
Erkekler Ne Diyor
Sizinki kadar şiddetli olmuyordur.
Siz bizden 5 kat daha fazla zevk alıyornnuşsunuz nesini merak ediyorsun anlamadm.
Bilmediğim için anlamanızı istedim
Anlatmanızı
1000 tane eşek arısının tüm vücuduna iğne soktuğunu düşün
Nasıl desemki ayak uçlarından saç teline kadar rahatlatıcı bi hissi var
220 volt elektriği verip çekmişler gibi oluyor 😄
En zevk aldığım an boşaldıgım an onda da dünya umrumda olmuyor hayvan gibi bağırıp titriyorum sonra kuvvet kalmıyor ben de yığılıyorum olduğum yere
Nasıl bir zevk
Karşı koyulması zor bir zevk
Tüm vücudundaki tüyler diken diken oluyo ve ardından bi rahatlama geliyo. Kuş tüyü gibi hafifliyosun.
O an zevkten gözler kapanıyor yüz sarhoş oluyor hafif dudak ısıriklari tam bosalirken
Anlatamam gormen lazim 😂😂
İçim bi hoş oluyor ya
Patmaya hazır bomba gibi 😃
Fışkırtınca gelen zevk
Yaşatıp öğrensen daha iyi olmazmı
Çok süper bir his
Her an patlayacak gibi
Herkeste değişir bu
Sende nasıl
Bende eğer zevkin en üst noktasında çıktıysam boğazımda sanki bir düğüm oluşur. Nefes almalarım derinleşir. Akciğerlerime kadar hissederim havayı ve en son geldiğim anda da sanki ucundan değil de bütün vücudumdan böyle bir sıvının akıp gidiyor gibi olurum ve en sonunda yüksek bir yerden düşüyormuş gibi his yaşarım. En sonu da derin bir rahatlama zaten
Ferahlık saglam enerjik😂
Hiç bitmesin
Anlatilmaz bu yasanir canim benim
anlatılmaz
Uçuyorum ben
Partnerinle başka bir evrene geçiş yapmak gibi.
Bosalirken
Hmmmmm bütün vücuda anlık şok gidiyor gibi
Patlıyorum..
sahip olmak
Anlayamazsın
Anlat
Ben de anlatamam. Sen de kendikini anlatamazsın
titriyoruz knk