Kimisi sadece penetrasyondan keyif alır, kimisi orgazm anından.. Ya da başka birisi uzun ön sevişmelerde kendini çok daha iyi hisseder.. Sizin en iyi hissettiğiniz an hangisi?
Her anından ayrı ayrı keyif alırdım bence ön sevişme zamanından ayrı oral ilişki yaparken daha ayrı bir keyif daha sonra böyle hafifçe üstüme gelip artık penetrasyonu başlayacakken yaşadığımız o dakikalarda aldığımız keyif daha sonrasında tamamen artık cinsel birleşme yaşarken hissettiklerim bunun başı sonu hepsi ayrı ayrı zevk veriyor bence özellikle o rahatlama zamanı var ya Allah‘ım o gelen titreme😛😂
Seks sürürken, kadın gelmiyecek haliyle ikinci dünyaya hayal ederken , penetrasyonle kendi vajinası istemiyerek oynatırken bide orgazmını alınca fışkırıp beni deli eder , aşırı keyifli oluyor ve de devamı isterim de yaparım da
Analda ya da ağızda final. İkisindede nefessiz kalıyorum.(vajinadaki kaslar zayıf olunca pek bir şey anlaşılmıyor pelvis egzersizleri önemli hem cinsellik hemde üretal sistem açısından)
Kesinlikle saatler suren on sevismenin son 10 dksi. Iki tarafta deli danalar gibi yukselmis ve azmis bi an once artik bam gum baslasin diye sabirsizlandigi. anlar
Her aninda ayrica keyif zevk almak gerekir yoksa sadece insan o ani ister hep onu yasar ayni erkekler on sevisme olmadan kuru kuruya cinsel iliski yapmasi gibi
ben şunu anladım ki; ne kadar ön sevişmeyi iyi ve uzun yaparsan o kadar zevk alıyorsun. seksin başı da sonu da çok zevkli.. partnerinle uyum şartı ile..
Kadinin orgazm olmasina az kala kasilmalari ve devam et devam et demesi beni bitiriyor. O sirada hizim 2x oluyor ve orgazm olduktan sonra onun rahatlama sesleriyle birlikte yuzundeki tebessumunu izlemek benim icin doruk noktasi oluyor. 🤗