Cinsel Yaşam İlk öpüşmenizi en yakın arkadaşınız biliyor mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 ben iki yakın arkadaşıma söyledim ilk opusmemi soylemesemiydim acaba Güncellemeler+1 yıl Biliyor mu* olacak yanlış yazmışım İlk öpüşmenizi en yakın arkadaşınız biliyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl söylemeseydin iyi olurdu. gizli kalsın böyle şeyler 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Keşke soylemeseydim sonra pişman oldum Yorumla guzelseverim34 +1 yıl artık olan olmuş. yok kız öpüşmedim ama canım istedi yapamadım de. Yorumla Soran +1 yıl Ama ben bunu mesajda söyledim yüz yüze soracaklar dur ve böyle duirmlarda kendimi direkt ele veririm Yorumla guzelseverim34 +1 yıl sen onun sırrını biliyor musun? Yorumla Soran +1 yıl Evet o da öpüşmesi soylemisti Yorumla guzelseverim34 +1 yıl iyi o zaman. fazlasını anlatma artık. Yorumla
şebnemo Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı. Ben sekslerimi de anlatıyorum bir şey olmuyor merak etme 0 0 Yorumla
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Çok geç ifşanız yayıldı. Milyon tıklanıyor şu an 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ilk öpüşme mi kaldı 😂😂 ellenmedik yerimiz yok 😂😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Benim daha ilk amaaaa🥲🤣 Yorumla
GörkemKural Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı. İlerde aranız bozulursa bunlar sana elektrik su yol olarak geri döner haberin olsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama bı tanesi de opusmustu onun da sadece ben biliyorum Yorumla GörkemKural +1 yıl Tabi bu o kişilerin karakterine göre de değişir her insan bir değil çünkü Yorumla
FreeDad Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Yani bilmeleri gerekmiyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yani doğru sonra pişman oldum Yorumla FreeDad +1 yıl Yatsan yarın öbür gün onudami anlatican kimene Yorumla Soran +1 yıl Onu zaten anlatmam da bı an bosluguma geldi sanırım bı tanesi optun mu öptün mu diye sordu gözlerim ele verdi ısrar etti ben de anlattim Yorumla FreeDad +1 yıl Özelini paylaşmak güzel bir şey değil Yorumla
lvebdy Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Normal yakin arkadasinda 0 2 Yorumla lvebdy +1 yıl Yine de herkese deme Yorumla lvebdy +1 yıl Kendinevait bir sx kolrn olmasini istermiydin Yorumla
Poşetçqy Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Söylediklerin kız mı erkek mi @soran 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Kız Yorumla Poşetçqy +1 yıl @soran onlarda sana söyledi mi peki öpüşmüşler mi Yorumla Soran +1 yıl Bı tanesi evet ilk opusmeaini sadece ben bilmiyorum diğeri böyle bir şey yasamadi Yorumla Poşetçqy +1 yıl @soran mastürbasyon yaptıklarını felan sordun mu hiç? Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Neden söyledin ki 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Keşke soylemeseydim mutluluğumu tutamadım Yorumla Freedown54 +1 yıl Öpmek seni çok mu mutlu etti tepki ne verdiler Yorumla Soran +1 yıl Şaşırdılar sadece Yorumla Freedown54 +1 yıl Kaç yasindasin ki Yorumla
Sendrokmtr Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl ablacım sana bi türkçe öğretmeni lazım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Altına yazdım zaten yanlış yazdığımı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne dediler 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Bı tanesi şaşırdı o da zaten biriyle opusmusti o da beni söylemiştiDiğeri ise daha önce yasamamisti o da beklemiyordu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İçinizde kapalı var mı Yorumla Soran +1 yıl Var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öpüşen ve sen? Yorumla Soran +1 yıl Yok biri o, ben açık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
söylemeseydin iyi olurdu. gizli kalsın böyle şeyler
Keşke soylemeseydim sonra pişman oldum
artık olan olmuş. yok kız öpüşmedim ama canım istedi yapamadım de.
Ama ben bunu mesajda söyledim yüz yüze soracaklar dur ve böyle duirmlarda kendimi direkt ele veririm
sen onun sırrını biliyor musun?
Evet o da öpüşmesi soylemisti
iyi o zaman. fazlasını anlatma artık.
Ben sekslerimi de anlatıyorum bir şey olmuyor merak etme
Çok geç ifşanız yayıldı. Milyon tıklanıyor şu an
ilk öpüşme mi kaldı 😂😂 ellenmedik yerimiz yok 😂😂
Benim daha ilk amaaaa🥲🤣
İlerde aranız bozulursa bunlar sana elektrik su yol olarak geri döner haberin olsun
Ama bı tanesi de opusmustu onun da sadece ben biliyorum
Tabi bu o kişilerin karakterine göre de değişir her insan bir değil çünkü
Yani bilmeleri gerekmiyor
Yani doğru sonra pişman oldum
Yatsan yarın öbür gün onudami anlatican kimene
Onu zaten anlatmam da bı an bosluguma geldi sanırım bı tanesi optun mu öptün mu diye sordu gözlerim ele verdi ısrar etti ben de anlattim
Özelini paylaşmak güzel bir şey değil
Normal yakin arkadasinda
Yine de herkese deme
Kendinevait bir sx kolrn olmasini istermiydin
kız arkadaşınıza mı, erkek arkaşınıza mı
Söylediklerin kız mı erkek mi @soran
Kız
@soran onlarda sana söyledi mi peki öpüşmüşler mi
Bı tanesi evet ilk opusmeaini sadece ben bilmiyorum diğeri böyle bir şey yasamadi
@soran mastürbasyon yaptıklarını felan sordun mu hiç?
Neden söyledin ki
Keşke soylemeseydim mutluluğumu tutamadım
Öpmek seni çok mu mutlu etti tepki ne verdiler
Şaşırdılar sadece
Kaç yasindasin ki
ablacım sana bi türkçe öğretmeni lazım
Altına yazdım zaten yanlış yazdığımı
Hiç kimse bilmiyor
Nere
Ne dediler
Bı tanesi şaşırdı o da zaten biriyle opusmusti o da beni söylemişti
Diğeri ise daha önce yasamamisti o da beklemiyordu