Anlamadım bu adamı ben, buluştuk heyecanlıydı arabayı falan stop ettirecekti heyecandan öyle dedi. Karşılıklı oturuyoruz ellerimi tuttu ve öptü elimden gözüme bakarak göz kırptı bide. Sonra sımsıkı sarıldık göğüslerim baya değdi daha tam ayırmadan kendi öpmeye başlafı öpüp öpüp çekiyordu kendini hafif uzandık kendini sürttü ve göğsümü okşadı yanağımı ısırdı ama bunlar 1 2 dk içinde oldu hafif doğrulduk 2 kere daha öptü hızlı hızlı çektim kendimi sonra sizce neden böyle hızlıydı biraz yani
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
ilk olabilir ya da olmayabilir
Neden öyle yaptı o zaman
Evine gitmişsin eğer daha yavaş davransa daha da farklı olurdu
Süper işte devam etseydiniz
Korktum çektim kendimi
Çekmeseydin o an zevki yaşasaydın keşke
Memelerini avucuna aldığı
Bence senden çok etkilenmiş
Yani ilk kez bu kadar yakınlaşmış olsa mesela ondan da olmaz mı
yani ilk buluşmamıudı? ondan heyecanlı olabilir.. ilk olsa bu kadar cesaret edemezdi bildiğin sevişmişsiniz
Biz eski sevgiliydik uzak mesafe buluşamadan ayrılmıştık görüntülüde görmüştük birbirimizi. Ayrıldıktan sonra ilk kez birbirimizi yakından gördük ama sevgiliykende bu konulardan konuşmamıştık bile
muhtemelen bu iş için buluşmak istemiş olabilir.. senşnde mi ilkti
Benim ilkti evet. Ama yaşadığı şehre gitmiştim ben görmek istedim işten gece çıkıyordu o zaman mesaj attım yarından için buluşalım mı diye oda hemen geldi geç saatti mekan bulamadık oturacak evine gittik
bu kadarla kaldı mı
Evet o an oturduk konuşuyoruz ortamın ışığı da loştu biraz utandık birbirimizden sessiz kaldık sonra dizime yatmak istedi bende yok yok yatma dedim utandım sonra karşıma oturdu elimi tuttu falan öyle gelişti ben bi anda olunca korktum çeltim kendimi korkuyorum şu an diye oda korkacağın bi adam değilim dedi bozuldu biraz da çaktırmadı eliyle önünü kapatıyordu eve bıraktı sonra beni
bana bir takip atsana
Attım
Şanslıymış
Arabanin içinde mi oldu bunlar
Hayır Biz eski sevgiliydik uzak mesafe buluşamadan ayrılmıştık görüntülüde görmüştük birbirimizi. Ayrıldıktan sonra ilk kez birbirimizi yakından gördük ama sevgiliykende bu konulardan konuşmamıştık bile, ama bi anda oldu böyle sarılınca
Aceleye getirmiş yapamamış
Bi anda oldu zaten sarılınca sonradan oda dedi içimden geldi o an planmamıştım diye
Peki
Boşalmak istiyordu
az mis ne olacak
ikiiside güxel