o ne demek yahu sadece başlangıçta oral ile 2-3 kez boşalıyor. her pozisyonda 2-3 kez boşalıyor bir erkek partnerini defalarca boşaltamıyorsa ona erkek denmz ki. hatta insan bile denemez
@ok35dk35 performas ile alakası yok bencillikle cahillikle alakası var
erkek kadına odaklanmalıdır. bencilce kendine odaklanan hemen boşalır. ilişkiden önce yalayarak okaşayarak kadını bir kaç kez rahatlatmak zor mu. hemen ilişkiye girmek zorunda mısınız allah irade vermiş kullanın. bencilliğinizi performans diye tanıtmayın
Kardeşim, benim nasıl olduğumu bilmeden neden böyle bir yorum yapıyorsun? Ben de aynen dediğin gibiyim, yani bencil davranmam, karşılıklı haz almayı isterim ve öyle hayvan gibi hemen girip çıkıp boşalmak istemem, süreyi elimden geldiğince uzatmaya çalışırım.
Sorun şu: Ben öyle değilim, ama belki olabilirdim; hatta belki sen de öyle olabilirdin. Yani sırf kendin öyle değilsin diye öyle olan kişilere " Erkek denmez ki, hatta insan bile denemez " demen.
Her insan aynı değildir ve olamaz, bazı insanların bu tür sorunları olabilir; ama bu onlar gibi olmayan kişilere onların erkekliğine, insanlıklarına dil uzatma hakkı vermez.
kendine odaklanan kadını dışlayan kadın köle gören insanlara yönelik söyledim bu akıl irade işi. performans farklı şey sen hala karıştırıyorsun
ben senin kaç kez boşalacağına laf söylemiyorum kadını boşaltabiliyors musun ona laf söylüyorum erkeğim diyen biri kadını boşaltamıyorsa erkek değildir. illaki ilişki ile olmaz el ile olur dil ile olur ama kadın boşaltılır
Bir çok kez davet ettim ama gelmedi. Sanki Orgazm isimli bir kulüp varda oraya getirdiniz mi gibi olmuş :D Orgazm olamayan/olamayan partnerim olmadı hiç.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
getirmedim.
o ne demek yahu
sadece başlangıçta oral ile 2-3 kez boşalıyor. her pozisyonda 2-3 kez boşalıyor
bir erkek partnerini defalarca boşaltamıyorsa ona erkek denmz ki. hatta insan bile denemez
Lütfen o kadar ağır konuşmayın. Sonuçta performans kişiden kişiye değişebilen bir şeydir.
@ok35dk35
performas ile alakası yok bencillikle cahillikle alakası var
erkek kadına odaklanmalıdır. bencilce kendine odaklanan hemen boşalır.
ilişkiden önce yalayarak okaşayarak kadını bir kaç kez rahatlatmak zor mu. hemen ilişkiye girmek zorunda mısınız
allah irade vermiş kullanın.
bencilliğinizi performans diye tanıtmayın
Kardeşim, benim nasıl olduğumu bilmeden neden böyle bir yorum yapıyorsun? Ben de aynen dediğin gibiyim, yani bencil davranmam, karşılıklı haz almayı isterim ve öyle hayvan gibi hemen girip çıkıp boşalmak istemem, süreyi elimden geldiğince uzatmaya çalışırım.
@ok35dk35
o zaman sorun ne
Sorun şu: Ben öyle değilim, ama belki olabilirdim; hatta belki sen de öyle olabilirdin. Yani sırf kendin öyle değilsin diye öyle olan kişilere " Erkek denmez ki, hatta insan bile denemez " demen.
Her insan aynı değildir ve olamaz, bazı insanların bu tür sorunları olabilir; ama bu onlar gibi olmayan kişilere onların erkekliğine, insanlıklarına dil uzatma hakkı vermez.
@ok35dk35
sen hala anlamamışsın
kendine odaklanan kadını dışlayan kadın köle gören insanlara yönelik söyledim
bu akıl irade işi. performans farklı şey sen hala karıştırıyorsun
ben senin kaç kez boşalacağına laf söylemiyorum kadını boşaltabiliyors musun ona laf söylüyorum
erkeğim diyen biri kadını boşaltamıyorsa erkek değildir. illaki ilişki ile olmaz el ile olur dil ile olur ama kadın boşaltılır
kadını boşaltamayan boynuzu hazırlasın.
Anladım.
Yani maalesef kendim de 1 defadan fazla boşalamıyorum, ama masaj yaparak, okşayarak, öpüp koklayarak partnerimi tatmin edebilirim.
Ama 1 defadan fazla boşalamadığım için bu yorumun beni biraz üzdü.
@ok35dk35
arkadaşım kadn sınırsızdır defalarca boşalır. erkek sınırlıdır.. az önce yazdım erkeğin performansı ile ilgili değil.
yahu bir kadını yalayarak okşayarak 3-5 kez boşaltmak zor mu
illaki ilişki mi gerek.
hala saçmalıyorsun
kadını defalarca boşaltın sonra ilişki ile siz de boşalın.
amaç kadını ortada bırakmamak
boş konuşuyorun lütfen zamanımı alma ben yoğun insanım. sen hala bir şeyleri gggöööttünden anlıyorsun
tamam boook yedim yorumumu görmezden gel
of ya neden bu ülke insanları aklını kullanmıyor
Bir çok kez davet ettim ama gelmedi. Sanki Orgazm isimli bir kulüp varda oraya getirdiniz mi gibi olmuş :D
Orgazm olamayan/olamayan partnerim olmadı hiç.
Her seferinde orgazmini şiddetli yaşıyor ama bir türlü fışkırarak bosaltamadim 1 kere oldu bidaha olmadı
Uzun süre ara verdiğimiz manitayla birlikte olduğumuzda oral yaparak boşaltmıştım girmeyecek misin diye çıldırmıştı
Yaklaşık 15-20 dakikada b. şalıyorum, o kadar süre bir kızı orgazma getirmek için yeterliyse getirdim.
Dedim gel bi orgazma gidek cik yok ben gelmeyevem sen tek git dedi 😂😂😂
Bosaltmadan o yataktan kaldirmadim hiç bir kadını
Bu soruda ki “Orgazma getirmek” tabiri Türkiye’de ki cinsellik konusunun geldiği cehaletin özetidir
Sorunun cevabı evet olmalı. Getirilmiyorsa partner partner değildir.
Her defasinda getiriyorum iliski karşılıklı zevk icin var tek tarafli zevk icin değil
Yok ama etli ekmek yemeye götürdüm. O olur mu?
Evet ozgazm olmadan olmaz
Defalarca ve farklı partnerlerle
Her seferinde sırılsıklam akıyor
Defalarca üst üste hem de
elimi sokarak yapmıştım
gelmeyen kadın olmadı
Getirmedim dien erken var mı çok merak ettim 😀
Evet, orgazm ulaştırıyorum partnerlerimi...
çoğu kez tattırdım bunu
Kadınların bu konuda yalan söyledikleri söyleniyor
Ever sen
Sayısını bilmiyorum sayamadım
Evliyim jer seferinde orgazm oluyor
Hem de bağırta bağırta
Bu ne saçma soru getirmeyen var mıdır
Getirmesek partnerimiz olmaz
evet
Multiple
dogru
Sen nerden biliyon