Cinsel Yaşam Cinsel yaşama karşı ilgisiz misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Sizin için kaçıncı planda? Cinsel yaşama karşı ilgisiz misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. ilgim yok evet.. hatta cinsellik umurumda bile değil.. benim o kadar çok derdim var ki cinsellik denen şeyi düşünmüyorum 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yeme, içme , uyuma, yıkanma gibi cinsellik de günlük düzenli giderilmesi gereken sağlık için olmazsa olmaz temel ihtiyçtır. 0 0 Yorumla
Ramço0606 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Benim için her zaman 1. Planda haftada 2 defa gittiğim bir kadın var 1 0 Yorumla
Diyarbakirli_mavis21 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Düzenli bir ilişkim olmadığı için son planda 🤷🏻♂️🤨 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Benim ikinci plan ilki iş güç eve gelince ilk şura olur 0 1 Yorumla Hadiiyani +1 yıl Evde ilk sırada Yorumla
Althh11 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl İlgiliyim lakin benim için bir planda bulunmuyor negatif 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. başlara yakın ama çok uğraştırıcı üşeniyorum :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Gayet ilgiliyim bit olmasada ön ppanda ama eşimi ikna edebildiğim kadar 0 0 Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İlgisiz değilim.Ama hayatımla ilgilenip kendi işimi gücümü büyütmek önceliğim 0 0 Yorumla
mertela2023 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Benim de çok ilgim var. Fazla istekliyim yüksek önceliklerim arasında 0 0 Yorumla
ruby87 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. İlk üçümde aciliyetine göre yer değişirler 3 1 Yorumla CAGRI16 +1 yıl İyi bir konumlandirma Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Şu aralar evet ilgim yok 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. ilgiliyim ama bulamiyorum 0 0 Yorumla
canerryilmazz Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı. Önceliklerim arasında kendisi :) 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. İlgili olmayan var mı ki 0 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ilgiliyim ama yüksek sıralarda değil 0 0 Yorumla
Heyyoheyyo1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bekar bakir olmam dışında bir problem yok bence 0 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı. Hayatımın tam ortasında olan bir durum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gayet ön planda 4 1 Yorumla Bosislerbos +1 yıl Sert sevecek kadar çok mu? Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ön planda 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bence önemli 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ikinci 0 0 Yorumla
GörkemKural Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı. İkinci plan da 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. tam tersi. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
ilgim yok evet.. hatta cinsellik umurumda bile değil.. benim o kadar çok derdim var ki cinsellik denen şeyi düşünmüyorum
yeme, içme , uyuma, yıkanma gibi cinsellik de günlük düzenli giderilmesi gereken sağlık için olmazsa olmaz temel ihtiyçtır.
Benim için her zaman 1. Planda haftada 2 defa gittiğim bir kadın var
Düzenli bir ilişkim olmadığı için son planda 🤷🏻♂️🤨
Benim ikinci plan ilki iş güç eve gelince ilk şura olur
Evde ilk sırada
İlgiliyim lakin benim için bir planda bulunmuyor negatif
başlara yakın ama çok uğraştırıcı üşeniyorum :)
henüz bir ilişkim olmadığı için önemli değil
Gayet ilgiliyim bit olmasada ön ppanda ama eşimi ikna edebildiğim kadar
İlgisiz değilim.
Ama hayatımla ilgilenip kendi işimi gücümü büyütmek önceliğim
Benim de çok ilgim var. Fazla istekliyim yüksek önceliklerim arasında
İlk üçümde aciliyetine göre yer değişirler
İyi bir konumlandirma
İlgisiz değilim
Şu aralar evet ilgim yok
ilgiliyim ama bulamiyorum
Önceliklerim arasında kendisi :)
Tam tersi, onsuz zor...