Cinsel Yaşam Cinsel yaşama karşı ilgisizlik duyar mısınız? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Cinsel yaşama karşı ilgisizlik duyar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Hayır ilgim her zaman vardır. 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Bu tamamen psikolojik.. Stres, yoğunluk, gerginlik gibi durumlarda geri planda kalıyor.. 1 0 Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Ara ara olduğu dönemler olabiliyor ama kesinlikle tamamen kaybetmiyorum sadece kontrol edebilmek gerekiyormuş 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Evet ilgisizlik duyarım çünkü henüz ne evli biriyim ne bir partnerim var 🤷♂️ 0 0 Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Kimi zaman insan moda giremeyebiliyor. Yorgunluk veya stresten kaynaklı olabiliyor. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır ilgim her zaman vardır.
Bu tamamen psikolojik.. Stres, yoğunluk, gerginlik gibi durumlarda geri planda kalıyor..
Ara ara olduğu dönemler olabiliyor ama kesinlikle tamamen kaybetmiyorum sadece kontrol edebilmek gerekiyormuş
Evet ilgisizlik duyarım çünkü henüz ne evli biriyim ne bir partnerim var 🤷♂️
Kimi zaman insan moda giremeyebiliyor. Yorgunluk veya stresten kaynaklı olabiliyor.
Aşırı merakım ve isteğim var hiç sanmıyorum
Evet bir süredir ilgisizlik duyuyorum.
Asla
Onun için yaşıyorum
İlgi duyanım.
İlgisizlik duycağımı sanmıyorum