Ben 1 yıl önce doğum yaptım minik bi kızımız var dogum sürecinde birkaç deformeler oldu göbeğimde çatlak vs gibi eşim seks yaparken yorganla sürekli kapatıyor göbeğimi bastırıyor anlamadım yani bakımlı bir insanım evet olabilir ama insanız herkes de olur ve ben minik bir bebek verdim ona süreç benim içinde zor işledi neden yapıyor bunu bana
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim eşim doğumdan sonra daha istekli oldu. Bazı şeyleri değişti vücudunda ama ben o kırılmasın diye kendini kötü hissettiği yerlerde daha çok geziniyorum. şu an seninle olmak isteyen bir çok arkadaşı olduğunu eşin unutmamalı
02 Yorumla
Soran+1 yıl👏👏👏👏
Cevap sahibi+1 yılEşinizden ilgi görmeyince evde tek kaldığınızda kendi başınıza bir şeyler denedinizmi
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence sen yanlış anlamış olabilirsin hiçbir erkek bu sürece bu şekilde yaklaşmaz açıkça konuş neden böyle yaptığını sor evlilikte iletişim önemli çünkü belki de yaptığının farkında bile değildir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
21Cevap
+1 yılMinicik kızına sıkıca sarıl ve onu çok sev. Eşine de söyle bencillik ve saygısızlık yapmasın...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Saçmalıyor bence. Asıl onun sana destek olması gerekiyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZannetmiyorum bi soğuma olduğunu ancak bunu içinizde büyütmektense ona güzelce sormalisiniz..
Ve eğer sizden soğumuş ise, değer vermeye değmez bi adammış bence..00 YorumlaÇatlak düzelir ama kalp kırıklığı asla. Bidaha ona ısınman zor olacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılsadece gobek bolgesımı memelerınde var mı deforme
00 Yorumla Madem soğuyacaktı çocuk yapmasaydı o zaman gerçekten saçmalık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevmiyorsa istemiyorsa hiç yapmasın o halde ya ne demek kapatmak bastırmak bu sana karşı yapmış olduğu büyük bir saygısızlık, vücudunla ilgili sorunlarda senin ne suçun var ki doğal bu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın anlayışlı olduğu sürece çözülür her şey... Kadın çok dengesiz, öfkeli, yoldan çıkmış şekilde davranıyorsa geçmiş olsun...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunu anlayabilirsin eskiye nazaran sana olan ilgi alaka tavrı nasıl doğumdan sonra belki eskisi kadar seksi bulmuyordur seni ama bu durum geçici
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgorunce cinsellikten soguyacak kadar kotu goruntu mu var?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizde aynıyız ama kendine dikkat etmiyor o yuzden soğuyorum
00 YorumlaYani bu gibi mahrem bir konuyu hangi akla hizmet buraya sorabiliyorsun eşin görse kahrolurdu herhalde
15 Yorumla- +1 yıl
Off Allah için adamın yaptığı doğru mu? O düşünceyle yapıyorsa kahrolsun mk
- +1 yıl
Demek ki kadın o kadar çaresiz:/
- +1 yıl
Yani böyle bir soruyu yakınına anlatamaz ki utanır çekinir, anonim olarak en iyi uygulama burası var
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılGörsel olarak gerçekten kötü ama yapacak birseydim bırak kapatsın yorganla takılma sende
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ona bi kez taktiği uygulasana o zaman da yapabiliyo mu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sorun olmaz takmayın o çatlaklar rahat ol
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Insan bunu da yapmaz yahu
00 Yorumla
+1 yılNasıl bi bencil eşin konustınuz mu bunu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne alaka ya yapmamalı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ne saçma bir iş eşinin kafasına edeyim
20 YorumlaOlabilir sana bişey sormak istiyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. galiba soğumuş
00 YorumlaKapatıyorsa olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGöğüslerin de çok deforme oldu mu
07 Yorumla
Soran+1 yılHayır daha büyük hatta
Cevap sahibi+1 yılNasıl daha büyük 🤨🤔
Soran+1 yılSüt var içinde
Cevap sahibi+1 yılHaa önceye göre büyüdü müü diyorsuh
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılKaçtan kaça çıktı ki o kadar büyüme oluyor mu